- 28 Ağustos 2016
- 1.168
- 1.392
- 133
- 38
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Bazı insanlar taklit ederek yaşar bazısı da sizin gibi üretmeyi sever.Gercekte olumlu birisiniz ben sizinkadar iyiniyetli degilim sanırım. Haklisiniz ben bulmadim bunlari ama ben yaptıktan hemen sonra neden kizima aldigim kiyafetlere oyuncaklara bile bizde alalim hemen modundalar
Konu sahibi arkadaşınki ne denli bilmiyorum ama benimkiler baya benim kıyafetimi giyipte gidip başkasına üstümdeki benim diyen de olduBide şöyle bi durum var tamam herkes birilerinden görüp yapıyor alıyor ama çok abartıyorlar
Yapmayın abi ozenmeyin :))Ben yasadim amcamin kizi ozenip ustumdeki yelegi bile istedi onu bile verdim. Ozenilmek gzldir demekki dikkat cekiyorsun ne giysen yakisiyor :) onlarda acaba onda durdugu gibi bendede dururmu diye dusunuyor :)bendede var ozentilik ama insanlara degil. Benimde ev takintim var. Bi evde gzl birsey gordugum zaman aynisini kendi evime almak istiyorum :)
He canim he. Laf anlatamicam bem birinciyim en guzelimbazı insanlarda takıntı var. dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. herkes sana özeniyor herkes sen gibi olmaya çalışıyor dmi.. sanırım sende onlardansın.. tedavi ol
Yoruldum ya uzulme ben de ozentilere uzulmuyorumDunyanin merkezi gibi davranmaktan vazgec bordo ruj cok kullanılıyor bu dönem ve yelekde moda bu sene ben dahil etrafimda bir cok kişi giyiyor ve eyeliner da çok yaygın yani size ozel değil ben merkezci insanlara üzülüyorum
Ay ben bi ara saçımı sarıya boyadım Allahım herşeye kızan halam bile sarışın olmuştu yeminleKonu sahibi arkadaşınki ne denli bilmiyorum ama benimkiler baya benim kıyafetimi giyipte gidip başkasına üstümdeki benim diyen de olduBunlar heralde daha uç kısımları bu olayın Birde saçımı ilk boyattığımda allahım nasıl yorumlar alıyorum kesin geri dönmelisin eski rengine palyaço gibi olmuşsun işte çok kötü diyenler bir hafta sonra benim saç rengimi yaptıranlardı bu da ayrı ironi
Iyi yapiyorsunYoruldum ya uzulme ben de ozentilere uzulmuyorum
Allah razi olsun ua. Beni anladin. Benim derdimde bu zaten cantayi begendigi icin degil sen de gorup aliyorOfff bende bu tiplerden çok var ya çok gıcık bi durum 3 eltim var üçüde benim kullandığım çantalardan aldılar tabi ayrı zamanlarda mesela sanki başka çanta yok gibi
Ay pardon son eltim beraber dükana girdik NAVLEE ablanın çantasından istiyorum dedi dükkan tanıdıkdı Allahdan o çantayı başka şehirde almıştım seni çok iyi anlıyorum
Tatlim hadi bir gun oyle oburgun elbise giydim diye elbise giydiler auakkabim platform platform aldilarSize özendiklerinden nasıl bu kadar eminsiniz ? Belki tv'den örnek aldıkları birileri vardır.
Bir gün içinde pembe ruj sürüp,eyeliner çeken hadi bir de beyaz yelek giyen tek insan evladı siz olamazsınız.
Evet zavallilik :)Bunun bende fotograflardaki pozlarimdan tutta saç rengime, kaşıma, hareketlerime kadar taklit edeni vardı. Attigim resmin aynisini aksama kadar koyardi mutlakaBütün bağımi kopardım gitmedim düğününe.
Bu seferde nikah şekerini sevgilimle benim aramdaki özel şeyden yaptirmis başka şekil yokmuş gibi bide paylasmis sosyal medyadan göreyim diye
İnsanda bi utanma olur ama yüzsuz çok.
Yeni evlendi bu arada yazsammi icimdekileri diye düşünüyorum bende
Zavalliliktan başka bişey değil hem kiskanip hem taklit etmeleri
Yapmayın abi ozenmeyin :))
Oyle tabi ama bunu kabul etsinler itiraf etsinler o zaman:)Bence bu durum kızacak , üzülecek değil de sevinilecek bir durum şu yönden:Birileri sizi taklit edip arkanızdan geliyorsa siz öncüsünüz demektir.Birçok ünlü ,moda akımı yaratmak için paralar dökerken senin etrafındakiler seni takip ediyor ,ne güzel.
Amiin dert degil ki buAllahim sen herkese böyle dert ver
Senin tedaviye ihtiyacın var canim ciddiyim bir tanidigimiz esimin ve esinin arkadasinin düğünune giderken beyaz payetli bir elbise giymiş ve kuaföre gitmişti ve düğün boyunca resimler çekinmişti sanirsin ki düğün onunHe canim he. Laf anlatamicam bem birinciyim en guzelim
Hakkaten oyle abartiyorlar moda mod yaniBide şöyle bi durum var tamam herkes birilerinden görüp yapıyor alıyor ama çok abartıyorlar
bi arkadaşm vardı yüksek bel pantolon moda olurdu herkes başlardı giymeye "benm gbi olmaya çalışıyorlar "derdi. bi renk son moda olur herkes alır benden görüp o renk aldı derHe canim he. Laf anlatamicam bem birinciyim en guzelim
Hic boyle dusunememistim ya dogrusunuz ya begeniyorlsr ki yapiyorlsr ama itiraf etmelilerrBenim arkadaşlarımın çoğu da bende bişey görünce ay çok güzelmiş der aynısından yaparlar hemen. ya da bi makyaj yaptıysam karşıma oturur ''ben beceremiyorum sendekinin aynısından yap'' derler. ben de aynısından yaparım. hiç özentilik olarak bakmamıştım olaya.
tam tersi içten içe biraz egon tatmin olmalı çünkü sen ilgi çekiyormuşsun ki onlar da öyle yapmak istiyorlar. beğeniliyorsun demekki.
Tatlim onlar modsyken giymedi o pantolonu benim ustumde gorunce giydirlr her bi seyi benim ustumde gorunce ogreniyorlarbi arkadaşm vardı yüksek bel pantolon moda olurdu herkes başlardı giymeye "benm gbi olmaya çalışıyorlar "derdi. bi renk son moda olur herkes alır benden görüp o renk aldı dervalla aklıma direk o geldi. komik yani. burdaki eleştreleri hakaret olarak algılamayın sonuçta birbirimzi tanımıyoruz. gerçekten böyle bi takıntınz varsa bi kontrol edin kendiniZi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?