Ozentiler

Onlara tersköşe yap,bi gün en kötü renkteki rujunu sür,birbiriyle ilgisi olmayan demode bi kıyafetini giy ve öyle git yanlarına ...Bunu da taklit ederlerse iyi eğlence çıkar sana ,bakar bakar gülersin:)

Gercekte olumlu birisiniz ben sizinkadar iyiniyetli degilim sanırım. Haklisiniz ben bulmadim bunlari ama ben yaptıktan hemen sonra neden kizima aldigim kiyafetlere oyuncaklara bile bizde alalim hemen modundalar
Bazı insanlar taklit ederek yaşar bazısı da sizin gibi üretmeyi sever.
Birilerine ilham kaynağı olmak ne kadar gurur verici bir durum.
Bırakın sizi takip etsinler netice de siz her zaman bir adım önde olmasanız sizi nasıl takip edebilirler ki? Değilmi ama

Bide şöyle bi durum var tamam herkes birilerinden görüp yapıyor alıyor ama çok abartıyorlar
Konu sahibi arkadaşınki ne denli bilmiyorum ama benimkiler baya benim kıyafetimi giyipte gidip başkasına üstümdeki benim diyen de oldu Bunlar heralde daha uç kısımları bu olayın Birde saçımı ilk boyattığımda allahım nasıl yorumlar alıyorum kesin geri dönmelisin eski rengine palyaço gibi olmuşsun işte çok kötü diyenler bir hafta sonra benim saç rengimi yaptıranlardı bu da ayrı ironi

Yapmayın abi ozenmeyin :))

Ay ben bi ara saçımı sarıya boyadım Allahım herşeye kızan halam bile sarışın olmuştu yeminle

Allah razi olsun ua. Beni anladin. Benim derdimde bu zaten cantayi begendigi icin degil sen de gorup aliyor

Size özendiklerinden nasıl bu kadar eminsiniz ? Belki tv'den örnek aldıkları birileri vardır.
Bir gün içinde pembe ruj sürüp,eyeliner çeken hadi bir de beyaz yelek giyen tek insan evladı siz olamazsınız.
Tatlim hadi bir gun oyle oburgun elbise giydim diye elbise giydiler auakkabim platform platform aldilar

Evet zavallilik :)

Oyle tabi ama bunu kabul etsinler itiraf etsinler o zaman:)

He canim he. Laf anlatamicam bem birinciyim en guzelim
Senin tedaviye ihtiyacın var canim ciddiyim bir tanidigimiz esimin ve esinin arkadasinin düğünune giderken beyaz payetli bir elbise giymiş ve kuaföre gitmişti ve düğün boyunca resimler çekinmişti sanirsin ki düğün onun
Ve bu kisi kendisini en güzel en şık en hamarat en sansli ilan ediyor sürekli sadece gülüyorum

He canim he. Laf anlatamicam bem birinciyim en guzelim
bi arkadaşm vardı yüksek bel pantolon moda olurdu herkes başlardı giymeye "benm gbi olmaya çalışıyorlar "derdi. bi renk son moda olur herkes alır benden görüp o renk aldı der valla aklıma direk o geldi. komik yani. burdaki eleştreleri hakaret olarak algılamayın sonuçta birbirimzi tanımıyoruz. gerçekten böyle bi takıntınz varsa bi kontrol edin kendiniZi..

Hic boyle dusunememistim ya dogrusunuz ya begeniyorlsr ki yapiyorlsr ama itiraf etmelilerr

Arkadasım bana özenirdi orta sona giderken ben pantalondan çok tayt tercih ederdim taytımız pantolonlarımızın rengine kadar aynıydı yanı ben sorun ederdim bazen yinede hic sesimi çıkartmadım hatta lısverıs yaparken onuda çağırırdım biraz bu durum hosuma gidiyodu bazen sınır bozucu olsada 1 yıl sonra liseye gecerken kendi tarzını tamamen otutturmus hic bana özenmediğini farkettim yanı bu çokta buyuk bi sorun değilmiş onu anlamıstım bence çok takılma

Tatlim onlar modsyken giymedi o pantolonu benim ustumde gorunce giydirlr her bi seyi benim ustumde gorunce ogreniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…