Özetle; "Ben aşığım, çok!"

:) Saçma gelecek muhtemelen ama umarım anlatabilirim meramımı.

Düşünün ki; aklınıza gelen her şey bir şekilde karşınıza çıkıyor. Örneğin; yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınız aklınıza geliyor, ne yapıyor acaba şimdi diyorsunuz. Hemen akabinde bir şekilde o arkadaşınızla karşılaşıyorsunuz. Veya canınız bir şey çekiyor, bir bakıyorsunuz ki komşu kapıda, o canınızın çektiği şeyi getirmiş.

Ama sürekli böyle şeyler olmaya başlıyor, ne düşünüyorsanız bir şekilde karşınıza çıkıyor.

Bunun hep böyle olacağından emin olsanız istediğiniz şeyi elde etmek için, o da karşıma çıkıversin diye ne yapardınız?

Sana karşı kafası karışık ve her an vazgeçebilir modda.
Bunu yaptığı zaman vicdanını rahatlatmak için de " ben ona demiştim" diyebilmek için sana bunu diyor.
Ben olsam güvenmezdim.

Psisik yetenek deniyor ona .bi arkadaşım öyleydi.hayal kurardi olmasını istediği şey için çoğunlukla oluyordu :)

secret :) izledin mi filmi

biliyo musun bende seni dusunuyodum acaba nasildir ne yapiyodur diye. cok sasirdim ama hayat iste bes dk degisir butun isler. sen kendini olc tart bakalim boyle gorusun zaten belli durum belki sen istemeyeceksin sonra. sen yorumdan cok tesvik istiyosun bence :) kpss isi ne oldu

Sana karşı kafası karışık ve her an vazgeçebilir modda.
Bunu yaptığı zaman vicdanını rahatlatmak için de " ben ona demiştim" diyebilmek için sana bunu diyor.
Ben olsam güvenmezdim.

Ben ona demiştim kısmı bazen beni de düşündürüyor ama umarım yapmaz öyle bir şey ya. Kendimi kullanılmış gibi hissederim o vakit.

Psisik yetenek deniyor ona .bi arkadaşım öyleydi.hayal kurardi olmasını istediği şey için çoğunlukla oluyordu :)

Ama ben bunun için bir çaba sarf etmiyorum. Denk geliyor birkaç seferdir. Normalde çok hayal kuran, kurduğum hayallerin gerçek olacağına inanarak kuran bir insanım ama doğru düzgün gelmez başıma. :)

secret :) izledin mi filmi

Ayy sen yazınca hatırladım canım ya hayır izlemedim. Geçen kitabı geçti elime ama okumaya üşendim İyi getirdin aklıma filmi bari izleyeyim. Onunla mı alakalı diyorsun sen bu duruma şimdi?

Teşvikten ziyade yapılan olumlu olumsuz her yorumdan çok etkileniyorum, dikkate alıyorum canım. Şu sıralar da morale ihtiyacım olduğu için kötü yorumları duymak istemedim yalnızca. Ha ama ortada elle tutulur hiç iyi bir şey yoktur ve yapılacak yorumlar olumsuz olmak zorundadır, ona bir şey diyemem. Kimsenin yorumuna karışma hakkım yok esasen, bnu bilerek konu açtım. Sadece ufak bir ricaydı benimkisi. :)

Kpss işi, bu yıl çalışamadığım için dolayısıyla iyi bir puan gelmedi ama sınavdan çıktığımda beklediğimden daha iyi geldi puanım. Deneyeceğim bakalım şansımı. Bu yıl kpss değil başka bir sınava hazırlanıyorum. :)

ben okuduğumda şöyle düşündüm, onun duyguları senin kadar yoğun değil. çünkü sana çok kuvvetli duygular besliyor olsaydı istediği kadar kötü ilişkiden çıkmış olsun, yıpranmış bitmiş tükenmiş olsun bunlar vız gelir, sana dört elle sarılırdı. bir erkek hazır değilim yorgunum, seni üzmek istemiyorum cart curt diyorsa bil ki duyguları sağlam değildir. ben bu ilişkide ya da iletişimde diyeyim, kendini geri çekmen taraftarıyım. sen bunları bile bile hala onunla görüşerek sadece kendini kandırırsın. o hayatımdan gitmesin yeter ki diyorsun ama yine üzülen sen olacaksın. biraz uzak kal. sen zaten duygularından eminsin. bakalım, o kendini ölçsün tartsın bir. eğer bu sürede bile sana kayda değer bir dönüş yapmıyorsa çok üzgünüm ama onu tümden hayatından çıkarman gerekir

Ya açıkçası ben zor bir insanımdır. Bir erkeğe bir şey hissetmiyorsam da hiç doğru düzgün davranmam. Bununla da ilk görüşmeye başladığımızda eski nişanlımın hala etkisindeydim ve resmen kötü davranıyordum, umursamıyordum. Sürekli çocuk gibi trip yapıyordum vs... Onun da en nefret ettiği şey diyebilirim trip, çileden çıkıyor resmen.

Daha sonra zaman geçtikçe kendimi yakın hissetmeye başladım ve bir de rüyamda gördüm. Benim rüyalarım da anlamsız değildir genelde. O yüzden çok etkilendim. Sonrasında düzeldi davranışlarım.

Yani diyorum ki acaba o uyuzluk yaptığım aralar soğuttum kendimden de çocuk geri mi çekti kendini...

Bir de sanki onu bunaltacakmışım, sürekli aşırı bir ilgi bekleyecekmişim gibi düşünüyor. Tabi bu yalnızca benim fikrim. Eğer öyle olmadığını hissettirirsem ve bana eskisi gibi davranmasını sağlarsam düzelir her şey gibime geliyor. İlla da görüşmek için ısrar etme sebebim de bu aslında.

bak, gerçek sevgide koşula bağlılık yoktur. hele aşkta hiç yoktur. yani şöyle yapsam beni sever mi böyle yapsam duyguları artar mı vs bunlar söz konusu bile olmaz. sen hiçbir şey yapmadan o zaten senin için deli olur. istediğin kadar trip yap kötü davran, aşık bir adamın gözü bunları görmez. sen şimdi ufacık bir umut kırıntısına tutunma ihtiyacı içindesin öyle iyi anlıyorum ki. üzülmeni hiç istemem. senin için çaba göstermeyen bir adama duygularını heba etme.

Peki

öyle yüzünü asma bak biraz kendini geri çek. bu arada seni görebileceği facebokun falan varsa hep mutlu görün en güzel resimlerini koy. artık onu pek de umursamıyormuş gibi yap. biliyorum bunlar çok yorucu. insan aşıkken ne sabrı oluyor ne de taktik yapmaya gücü. ama bazen erkek kıskandı mı içindeki duygular ortaya çıkabiliyor. off bilemedim ki

Çok istiyorum da o yüzden ister istemez bozuluyor moralim. Ama gerçekler işte bunlar da. Kabul etmek durumundayım.
Facede ekli değil, eski nişanlım çok kıskanç olduğu için herkesle beraber onu da silmişti. Daha evvel de ben ona kızıp faceden silmiştim bir defasında. Fark edince çok kızmıştı. Şimdi yeniden de ekleyemedim o yüzden. Ama whatsapp'ta var fotoğrafım. Bilmiyorum bakıyor mudur artık.

whatsap hiç kullanmadım o yüzden sistemini tam bilmiyorum. facebok daha etkili. ama emin ol o sana bakıyordur. en azından profil resmini ve bazı alıntıları herkese açık yap ki görsün. biraz akışına bırak bakalım. o görüşmek isterse görüş madem, ama her istediğinde değil. gittiğinde de ona gerçekten herhangi bir arkadaşınmış gibi muamele yap bakalım. yani duygularını bastır ve onu sıradanlaştır. sonra da kendini yavaş yavaş geri çek. bakalım özlem duyacak mı?

Ayy seni de üzdüm galiba suratımı astıkça. Baksana olumlu yorum yapmak, moral vermek için çabalıyorsun resmen. :)

Senin eski konularini takip etmistim. Gecmisi atlatabildigine ve yeniden sevebildigine cok cok sevindim. Insallah senin icin dogru olan insani bulmussundur :)
Yeni bir iliskiye hazir olmamasi kabullenebilir. Bir iliskiyi bitirmek insani nekadar yipratiyor sen cok iyi bilirsin, o yüzden bu konuda anlayis göstermelisin bana göre. Zamana birak, hersey olacagina varir, belki gercekten sadece zamana ihtiyaci vardir.. Hakkinda hayirlisi olsun :)

Amin çokk teşekkür ediyorum. :) Dua beklerim o zaman ben. :)

Ben aslinda tam olarak katilmiyorum sekerim. Herkes bir degil, her insan gordugu anda kuvvetli duygular hissetmeyebilir, zamanla isinip hoslanabilir. Ilgi gordukce hoslanan, baglanan cok insan var.

Bir arkadasim var, isyerinde abi olarak gordugu biri ona asik olmus, ama bizimki basta bir sey hissetmiyordu. Zamanla adamin ilgisine karsi koyamayip o da asik oldu, bana demisti ki bebekler ilk goruste agladiklari insanlar, surekli ilgi gosterince onlari sevmeye baslar, ben de oyle oldum.

Ben konu sahibesinin savasmasindan yanayim. Fndfnd cim, seviyorsan bence guclu olmalisin ve sinirlerinin gittigi yere kadar savasmalisin. Ben bu cabayi asla heba olarak gormem, insanin istedigi seyler icin savasmasi sonuca ulasmasa dahi asla heba degildir. Yarin obur gun geriye baktiginda ben neden sonuna kadar gitmedim, acaba farkli olur muydu diye dusunebilirsin, bunun icin elinden geleni yapmalisin derim. Her savasi kazanamayabilirsin ama degecek her sey icin savasmalisin derim

Insallah dualarimdan eksik etmeyecegim seni :) Sende benim icin dua et olurmu, insallah bende unuturum eski nisanlimi birgün..

Ayyy üzüldüm şimdi senin adına ya. İnşallah hayırlı değilse unutursun canım benim. Biliyorum ben çok kötü bir his ama Allaha şükür benimki çok kısa sürdü.

Zaten her ne kadar buradaki yorumlar mantıklı gelse dahi kolay kolay çekileceğimi, vazgeçeceğimi sanmıyorum ki canımcım ya. Muhtemelen kendim bıkana yahut soğuyana kadar gideceğim peşimden. Ama inşallah bıktırmam da bağlarım kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…