- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
Ben aslinda tam olarak katilmiyorum sekerim. Herkes bir degil, her insan gordugu anda kuvvetli duygular hissetmeyebilir, zamanla isinip hoslanabilir. Ilgi gordukce hoslanan, baglanan cok insan var.
Bir arkadasim var, isyerinde abi olarak gordugu biri ona asik olmus, ama bizimki basta bir sey hissetmiyordu. Zamanla adamin ilgisine karsi koyamayip o da asik oldu, bana demisti ki bebekler ilk goruste agladiklari insanlar, surekli ilgi gosterince onlari sevmeye baslar, ben de oyle oldum.
Ben konu sahibesinin savasmasindan yanayim. Fndfnd cim, seviyorsan bence guclu olmalisin ve sinirlerinin gittigi yere kadar savasmalisin. Ben bu cabayi asla heba olarak gormem, insanin istedigi seyler icin savasmasi sonuca ulasmasa dahi asla heba degildir. Yarin obur gun geriye baktiginda ben neden sonuna kadar gitmedim, acaba farkli olur muydu diye dusunebilirsin, bunun icin elinden geleni yapmalisin derim. Her savasi kazanamayabilirsin ama degecek her sey icin savasmalisin derim
cherycim ama adamın sözleri bana fazla edebiyat yapmış gibi geldi. yok üzmekten çok korkarım yok ilişkiden yeni çıktım yıprandım cart curt. isteyen adam böyle ağız yapmaz ki. bir de fındıkla yeni tanışmıyolarmış ki hani diyelim bazı duygular oturmamış olsun. bir de kadınlar erkeklere göre sonradan aşık olabiliyor çok sevebiliyor. erkekler pek öyle değil maalesef
- Ben atlaya atlaya okudum panpa, simdi adam tatava yapiyor diyorsun yani :) :) Kime tefriciye okuduysak , garip ariza tiplr geldi valla, ne is anlamadim :) Egeer dedigin gibiyse........boynu altinda kalsin :)
duygularını tahmin ediyorum çünküinşallah olumlu güzel gelişmeler olur. çok isterim..
Ayyy deme öyle ablası ya kıyamam ki
Canim yuz verecekse kalmasin tabi, ama adam olmayacaksa kalsin
Uf yaa seviyom ben galiba çok. Acı çekiyorum şu an.
Bana yar olmayan s.......sin gitsin mantigindayim ben daha cok :)
- Ben atlaya atlaya okudum panpa, simdi adam tatava yapiyor diyorsun yani :) :) Kime tefriciye okuduysak , garip ariza tiplr geldi valla, ne is anlamadim :) Egeer dedigin gibiyse........boynu altinda kalsin :)
Ayyy deme öyle ablası ya kıyamam ki
Bana yar olmayan s.......sin gitsin mantigindayim ben daha cok :)
bahtımız bi gülmedi nedir anlamadım gittihala yalnızız
kıyacaksın. kıyınca daha değerli oluyosun. kimi başımıza taç yaptıysak sonradan ağzımıza s.. ıldı.
aynı mantıktayımen güzel mantık
Aynen öyle canım ben de her ne şekilde biterse bitsin birilerinin kalbimi pır pır ettirmesine daha çok seviniyorum. Her şeyiyle uyuşan biri olsa belki şu an çok mutlu bir ilişkide bile olabilirdim diye düşünüyorum. Demek ki kimse vazgeçilmez değil.
Yorumun için çok teşekkür ederim. Bilirsin senin yorumlarını her konumda merakla beklerim ben. :)
Ama herhangi iki arkadaş gibi değiliz ve hiç olmadık ki biz.
Ortaokuldan sonra facebook çıkınca bulduk birbirimizi ve inanılmaz ilgiliydi, çok üzerime düştü beni ilk bulduğunda. Ben o dönem yüzyüze görüşmek istemedim, sürekli erteledim ve araya mesafe girdi. Ama kendisi hiçbir zaman çıkmadı hayatımdan. Arada sırada da olsa hep aradı sordu, bana sitem etti hatta aramadığım için.
Daha evvelki aramalarından birinde "hayatında umarım kimse olmaz, alıcam ben seni." demişti şakayla karışık.
Şu an görüşmemizin başlangıcı olan aramasında da yine öyleydi. Aylar sonra ilk defa konuşuyor olduğumuz halde ben bir şey anlatırken lafın gelişi aşka geldim dedim diye hımmm aşka geldin demek demişti hiç unutmuyorum. :)
Yani kısacası sürekli bu tarz imalarda bulunan bir insanla zaten sıradan iki arkadaş gibi olamayız ki. Kendisi de öyle değil çünkü.
:) Saçma gelecek muhtemelen ama umarım anlatabilirim meramımı.
Düşünün ki; aklınıza gelen her şey bir şekilde karşınıza çıkıyor. Örneğin; yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınız aklınıza geliyor, ne yapıyor acaba şimdi diyorsunuz. Hemen akabinde bir şekilde o arkadaşınızla karşılaşıyorsunuz. Veya canınız bir şey çekiyor, bir bakıyorsunuz ki komşu kapıda, o canınızın çektiği şeyi getirmiş.
Ama sürekli böyle şeyler olmaya başlıyor, ne düşünüyorsanız bir şekilde karşınıza çıkıyor.
Bunun hep böyle olacağından emin olsanız istediğiniz şeyi elde etmek için, o da karşıma çıkıversin diye ne yapardınız?
Gitmesem mi ay buluşmaya. Kafam zaten karışıktı iyice karıştı..
mrb
yasadıklarınızın aynısını hemde birebir aynısını bende 3 sene once yasadım sözlümden ayrılmıştım ve içimde ona karşı hiç bir şey yoktu
birgün facemden ilk aşık olduğum ilk gözlerine baktığım adam bana mesaj attı zamanla konuştuk arkadaş gibi o bana çok iyi geliyordu bende ona... Ama o bana herzamanki gbi çok dürüstü ve bir ilişkiye başlayamayacağını acık acık söyledi...
ben 4 ay bekledim her gecen gün ona daha çok aşık oldum şimdi nemi oldu evlendik ve allah nasip ederse yakında minik kızımızı kucağımıza alacağız...
Sabredin ve özverili olun herşey cok güzel olacak
ne oldu fındık. anlatsana ayrıntıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?