Özetle eşler arası para konusu

Benim okulum başladı çocukların alışverişleri derken pek giremedim. Şuan elimizde ne varsa çocukların ihtiyaçlarına harcadık. Herşey inanılmaz pahalı. İnat etti 2 3 haftadır işe gitmiyor. Eldeki para bitti bitecek.
Gelecek olan da henüz hesaba yatmadı. Evrak işlemleri devam ediyor.
Sanırım işe gitmemesinin sebebi bendeki parayı şuan harcamak. Sonra da hiç ayrılmayı düşünemem sanıyor. Erkekler kadınların ailesiyle arası kötüyse daha bir rahat davranıyorlar. Tamam annemin evine asla gitmem ama burda çocuklarımla yaşamaya devam ederim onu almam eve.
Bilmiyorum saçma mı düşüncem ama aklıma başka birşey gelmiyor. Madem ben sürekli bu evin geçimini düşünmek zorundayım sürekli tartıştığım bir adamla uğraşmak istemiyorum artık. İşe gitmediğin günler eve gelme diyeceğim bugün.
Artık işe gidiyorum diye saçma sapan yerlere gitmeye başladı. Geçen gün annesine gitmiş kışlık hazırlık için. Sinirden deliye döndüm çünkü ben o işlerin hepsini tek başıma yaptım. Hem arkasından sürekli eleştirip hem de kızları yardım etmezken annesine ev işlerinde yardım etmesi çok saçma geliyor bana.
Adam bariz çalışmaktan tıksınıyor.Gelecek olan para berden gelıcek çok merak ettım .Sureklı matematık yapmak zorunda kalmadımız eş nasıp etsın Allah
 
X