Özgürlük alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm hayatını yaşasın demedim ki. Konu sahibi deseymiş dışardan söyle diye. 11 saat derse girmiş öğretmen direkt pert olur. Ev hanımları da her şeyi ğstüne alınıyor bu forumda ama kadın olsun erkek olsun insan çalıştığı gün yorulur ve bazıları hiçbir şeyi düşünmeeyyim ister. Bunu eşim de ben de yaşıyoruz. O gün az yorulan çok yorulana karşı düşünceli davranıyor. Nooption Bibibella

Bu kıymet değildir saygıdır. O da yoğun çalıştığınız günlerde sizi tolere etsin yazdım ayrıca

kendi karnını doyurmaktan aciz insana saygı duyamam ben mesela.
kalk sofrayı kur acıktım kipiyle konuşan adama sofra falanda kurmam.
saygı da karşılıklı neticede.

Biraz daha detay bilsek iyi olurdu.

Normal birer iste calisip üzerine bu kadar ders mi aliyorsunuz? Yoksa sadece özel ders vererek mi geçiniyorsunuz?

Sizin daha az dersiniz varmis, öyle mi denk geldi yoksa sen daha az al, cogunu ben alayim ki sen evi de idare et diye bir is bölümü mü yaptiniz?

Cok buyuk bir para ihtiyaciniz mi var? Neden bu yogun calisma?

Uslubunu hakli cikarmaz ama sizden yemek beklemesini hakli cikarabilir.

hah bende buna takıldım.
özel ders pahalı neticede.
elin armut topluyorsa dışardan söyle madem.
ben ilk defa ders veren öğrenciye 3 saat için 225 ödedim geçen hafta.bu adamın saati en az 100 dür 1100 tl kazanmış bir günde.

Ya esiniz çok sorunlu bir insanmıs ama klasik bir Türk olarak hesap yapmadan duramadım; toplamda günde 10 ders veriyor olsanız bunu 25(gun) le filan carpsak :))) özel dersin saati kimbilir kac para. O eve bir yatili bakıci tutulur yemek, temizlik her seyi yapsın... :))) bir de eşiniz sekerine bir baktırsın, aç olunca sinirli oluyor galiba...:)

Bakabileceksen yetisebileceksen ben evde kalayım .erkek olan sensin ya sende çalış para getir evin yemeği aşi işi çocuk herşey tam vaktinde düzgünce yerine getirilmiş olur madem diye rest cekin

Bu kıymet değildir saygıdır. O da yoğun çalıştığınız günlerde sizi tolere etsin yazdım ayrıca

Saygi ile ne alaka ya. Biri ile evlenince hayati paylaşmak için evleniyorsun. Ücretsiz aşçin, hizmetçin olsun diye değil.

Adam kendine yemek yapamiyormu? Bir makarnayi gectim, gerekirse tost yesin. Ne var bunda yaa? Kendine yemek yapamayan biri, saygidan bahsetmesin, onun özsaygisi bile yok çünkü.

Kadın yoğun çalıştığında da kocası hazırlar ödeşirler. Tolerans nedir size göre?
Siz bu konudaki eşten karısı yoğunken yemek hazırlayacak ışığı aldınız mı cidden?
Yaptığı bana, her istediği önüne gelen erkek şımarıklıgi gibi geldi. O kadar alışmış ki bu duruma en ufak toleransı yok.

Eli ayağı tutan hiç kimsenin nerede kaldın, yemeği hazırla diye emir verme lüksü de yok ayrıca.

Kendinden fazla değer vermişssin ona.. kötü alıştırmıssın allah kolaylık versin

ben ilk defa ders veren öğrenciye 3 saat için 225 ödedim geçen hafta.bu adamın saati en az 100 dür 1100 tl kazanmış bir günde.

sen az ödemişsin.
100 liraya ders veren yok.
ben 2 sene önce oğlan 8 deyken saatine 150 veriyordum.
9 da hep pandemi vardı o sebeple matematikten aldırayım dedim 250 dedi adam lise olunca fiyat artıyormuş. çalış oğlum dedim youtubedan falan izle

işte buna da katılmıyorum.eşim yoğun çalışan bir adam.ama mesela o gün benim de kötü bir günüm olab,ilir psikolojim boş boş oturmak isteyebilir kendimi dışarı atmak bir arkadaşla dertleşmek ya da iyi vakit geçirmek isteyebilirim.mecbur değilim katya gibi aa adam ne yiyecek bu gün eve gelince diye.ama zaten haftanın 5 günü yemek yapıyorumm.bazen eşim evdeki herkese ekmek arası bir şeyler getirir yeriz.vayy bu kadın ev kadını 5 çeşitle sofra kurmalı diyemezzz.

Adam böyle bir davranış sergilemeyi ihtimal dahilinde görüyor. Çünkü anladigim kadarıyla sizden bir reaksiyon yok.

kız öğrenci arkadaşımın kızı ve ilk kez ders veriyor ondan.yoksa elbette pahalı özel ders biliyorum kuzum150 çarpı 11 desek konu sahibinin eşine doktordan çok kazanıyor tövbe tövbe

İş hayatı insanı strese sokar istemeden kırıcı şeyler söylersin ama sonra özür diler hatanı telafi etmelisin. Anladığım kadarıyla eşiniz sadece kendini çok çalışıp eve kapanan biriymiş gibi görüyor. Artık bu zamanda her iki tarafta eşit derecede çalışıp eşit derecede yoruluyor. O yüzden birbirlerine yardımcı olmak zorundalar. Eskiden kadınlarımız evdeydi evet tüm işlere bakıyorlardı doğal olarak ama yine de erkeklerin kafasında sen yorgunluktan ölsende bulaşık yemek çamaşır kadın işidir düşüncesi var. En azından teşekkür etmesini bilmeli üzülmekte haklısın. Tamam gitsin hem yemek yapıp hem ütü yapsın demiyoruz ama bi işin ucundan tutmaları lazım. Ben daha iş hayatına girmedim sırf bu sosyal hayatımı kısıtlaması korkusundan hemen giremiyorum tabi bulamıyorum da o da ayrı gezebildiğim kadar geziyorum son günlerim diye arkadaşlarım çalıştığı için ben de göremiyorum çoğunu hep yorgun oluyorlar haklı olarak çıkınca gelin de diyemiyorum valla Allah yardımcımız olsun. Eşinle de konuş al karşına ben de çalışıyorum stresli bi hayat yaşıyorum bi tek sen değilsin anlayışlı ol de

Kız sen çalısmıyorsun saçmalama kendine gel ne kötü gunün olacak evde 7 24 yatiyoz mesela dün banyoyu 5 saat kırklayanda kocamdı çünkü woww ders anlatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…