- 4 Ekim 2012
- 16.987
- 33.520
- 798
- Konu Sahibi akillikiz1789
-
Tüm hayatını yaşasın demedim ki. Konu sahibi deseymiş dışardan söyle diye. 11 saat derse girmiş öğretmen direkt pert olur. Ev hanımları da her şeyi ğstüne alınıyor bu forumda ama kadın olsun erkek olsun insan çalıştığı gün yorulur ve bazıları hiçbir şeyi düşünmeeyyim ister. Bunu eşim de ben de yaşıyoruz. O gün az yorulan çok yorulana karşı düşünceli davranıyor.buna katılmıyorum.ev kadınıyım daima yemek bulunmaz evimde.adamın eli kolu yok mu yapsın bir şeyler yesin.mesela yarın dışardan yiyeceğim çocukla.yemek de yok evde kahvaltı sonrası çıkacağımm.neden bir adama göre yaşayayım tüm hayatımıı.istere kendisine de paket yaptırıp alıp geliyorum ya da kendi yapıp yiyor biz gelene dek
Bu kıymet değildir saygıdır. O da yoğun çalıştığınız günlerde sizi tolere etsin yazdım ayrıca
Bu konuda tolerans gösterecek koca göremiyorum ben artık benim erkeklere hele bu tarz tavırlara gösterecek toleransım falan yok banane calışmasın 11 saatKadın yoğun çalıştığında da kocası hazırlar ödeşirler. Tolerans nedir size göre?
ben ilk defa ders veren öğrenciye 3 saat için 225 ödedim geçen hafta.bu adamın saati en az 100 dür 1100 tl kazanmış bir günde.hah bende buna takıldım.
özel ders pahalı neticede.
elin armut topluyorsa dışardan söyle madem.
Bakabileceksen yetisebileceksen ben evde kalayım .erkek olan sensin ya sende çalış para getir evin yemeği aşi işi çocuk herşey tam vaktinde düzgünce yerine getirilmiş olur madem diye rest cekinMerhaba, hemen konuya gireyim. Eşim ve ben öğretmeniz ve evde özel ders veriyoruz. İkimiz de çok yoğunuz. Ama eşim benden daha fazla yoğun. Okula giden çocuğumuz var, onunla çoğunlukla ben ilgileniyorum. Eşim hep derste oluyor çünkü. Boş zamanlarinda özgürlük alanı sağlarım eşime, çıkar gezer arkadaslariyla buluşur. Bense çoğu zaman evdeyim. Ev işi, çocuğun dersi, ozelderslerim...
Sadece haftasonum müsait biraz. Bugün dersim 5 te bitti, oğlumla gezmeye gittik ablama. İnanın hiç arkadaşım yok. Gidersem arada ablama gidiyorum o kadar. Eşimin 11 saat dersi vardı bugün. Eşimin dersinin bitmesine 5 dk kala eve geldim. Bana surat astı, kaba davrandı. Kalk sofrayı kur acıktım, erken gelseydin. Birsuru kalbimi kırdı. O sıkıldığında ben onu rahat bırakıyorum ama o bana evin elemaniymisim gibi davranıyor. Çok çok üzgünüm. Yemeğini yedi, eline sağlık bile demedi. Tek sebep, erken gelip sofrasını kurmamisim. Gitti yattı. Çok moralim bozuk
Bu kıymet değildir saygıdır. O da yoğun çalıştığınız günlerde sizi tolere etsin yazdım ayrıca
Siz bu konudaki eşten karısı yoğunken yemek hazırlayacak ışığı aldınız mı cidden?Kadın yoğun çalıştığında da kocası hazırlar ödeşirler. Tolerans nedir size göre?
Kendinden fazla değer vermişssin ona.. kötü alıştırmıssın allah kolaylık versinMerhaba, hemen konuya gireyim. Eşim ve ben öğretmeniz ve evde özel ders veriyoruz. İkimiz de çok yoğunuz. Ama eşim benden daha fazla yoğun. Okula giden çocuğumuz var, onunla çoğunlukla ben ilgileniyorum. Eşim hep derste oluyor çünkü. Boş zamanlarinda özgürlük alanı sağlarım eşime, çıkar gezer arkadaslariyla buluşur. Bense çoğu zaman evdeyim. Ev işi, çocuğun dersi, ozelderslerim...
Sadece haftasonum müsait biraz. Bugün dersim 5 te bitti, oğlumla gezmeye gittik ablama. İnanın hiç arkadaşım yok. Gidersem arada ablama gidiyorum o kadar. Eşimin 11 saat dersi vardı bugün. Eşimin dersinin bitmesine 5 dk kala eve geldim. Bana surat astı, kaba davrandı. Kalk sofrayı kur acıktım, erken gelseydin. Birsuru kalbimi kırdı. O sıkıldığında ben onu rahat bırakıyorum ama o bana evin elemaniymisim gibi davranıyor. Çok çok üzgünüm. Yemeğini yedi, eline sağlık bile demedi. Tek sebep, erken gelip sofrasını kurmamisim. Gitti yattı. Çok moralim bozuk
ben ilk defa ders veren öğrenciye 3 saat için 225 ödedim geçen hafta.bu adamın saati en az 100 dür 1100 tl kazanmış bir günde.
işte buna da katılmıyorum.eşim yoğun çalışan bir adam.ama mesela o gün benim de kötü bir günüm olab,ilir psikolojim boş boş oturmak isteyebilir kendimi dışarı atmak bir arkadaşla dertleşmek ya da iyi vakit geçirmek isteyebilirim.mecbur değilim katya gibi aa adam ne yiyecek bu gün eve gelince diye.ama zaten haftanın 5 günü yemek yapıyorumm.bazen eşim evdeki herkese ekmek arası bir şeyler getirir yeriz.vayy bu kadın ev kadını 5 çeşitle sofra kurmalı diyemezzz.Tüm hayatını yaşasın demedim ki. Konu sahibi deseymiş dışardan söyle diye. 11 saat derse girmiş öğretmen direkt pert olur. Ev hanımları da her şeyi ğstüne alınıyor bu forumda ama kadın olsun erkek olsun insan çalıştığı gün yorulur ve bazıları hiçbir şeyi düşünmeeyyim ister. Bunu eşim de ben de yaşıyoruz. O gün az yorulan çok yorulana karşı düşünceli davranıyor.Nooption Bibibella
kız öğrenci arkadaşımın kızı ve ilk kez ders veriyor ondan.yoksa elbette pahalı özel ders biliyorum kuzum150 çarpı 11 desek konu sahibinin eşine doktordan çok kazanıyor tövbe tövbesen az ödemişsin.
100 liraya ders veren yok.
ben 2 sene önce oğlan 8 deyken saatine 150 veriyordum.
9 da hep pandemi vardı o sebeple matematikten aldırayım dedim 250 dedi adamlise olunca fiyat artıyormuş. çalış oğlum dedim youtubedan falan izle
İş hayatı insanı strese sokar istemeden kırıcı şeyler söylersin ama sonra özür diler hatanı telafi etmelisin. Anladığım kadarıyla eşiniz sadece kendini çok çalışıp eve kapanan biriymiş gibi görüyor. Artık bu zamanda her iki tarafta eşit derecede çalışıp eşit derecede yoruluyor. O yüzden birbirlerine yardımcı olmak zorundalar. Eskiden kadınlarımız evdeydi evet tüm işlere bakıyorlardı doğal olarak ama yine de erkeklerin kafasında sen yorgunluktan ölsende bulaşık yemek çamaşır kadın işidir düşüncesi var. En azından teşekkür etmesini bilmeli üzülmekte haklısın. Tamam gitsin hem yemek yapıp hem ütü yapsın demiyoruz ama bi işin ucundan tutmaları lazım. Ben daha iş hayatına girmedim sırf bu sosyal hayatımı kısıtlaması korkusundan hemen giremiyorum tabi bulamıyorum da o da ayrı gezebildiğim kadar geziyorum son günlerim diyeMerhaba, hemen konuya gireyim. Eşim ve ben öğretmeniz ve evde özel ders veriyoruz. İkimiz de çok yoğunuz. Ama eşim benden daha fazla yoğun. Okula giden çocuğumuz var, onunla çoğunlukla ben ilgileniyorum. Eşim hep derste oluyor çünkü. Boş zamanlarinda özgürlük alanı sağlarım eşime, çıkar gezer arkadaslariyla buluşur. Bense çoğu zaman evdeyim. Ev işi, çocuğun dersi, ozelderslerim...
Kız sen çalısmıyorsun saçmalama kendine gel ne kötü gunün olacak evde 7 24 yatiyozişte buna da katılmıyorum.eşim yoğun çalışan bir adam.ama mesela o gün benim de kötü bir günüm olab,ilir psikolojim boş boş oturmak isteyebilir kendimi dışarı atmak bir arkadaşla dertleşmek ya da iyi vakit geçirmek isteyebilirim.mecbur değilim katya gibi aa adam ne yiyecek bu gün eve gelince diye.ama zaten haftanın 5 günü yemek yapıyorumm.bazen eşim evdeki herkese ekmek arası bir şeyler getirir yeriz.vayy bu kadın ev kadını 5 çeşitle sofra kurmalı diyemezzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?