- 12 Temmuz 2006
- 58.906
- 225.048
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi akillikiz1789
-
Artık alan fln yok bey efendiye çok yüz vermişsinMerhaba, hemen konuya gireyim. Eşim ve ben öğretmeniz ve evde özel ders veriyoruz. İkimiz de çok yoğunuz. Ama eşim benden daha fazla yoğun. Okula giden çocuğumuz var, onunla çoğunlukla ben ilgileniyorum. Eşim hep derste oluyor çünkü. Boş zamanlarinda özgürlük alanı sağlarım eşime, çıkar gezer arkadaslariyla buluşur. Bense çoğu zaman evdeyim. Ev işi, çocuğun dersi, ozelderslerim...
Sadece haftasonum müsait biraz. Bugün dersim 5 te bitti, oğlumla gezmeye gittik ablama. İnanın hiç arkadaşım yok. Gidersem arada ablama gidiyorum o kadar. Eşimin 11 saat dersi vardı bugün. Eşimin dersinin bitmesine 5 dk kala eve geldim. Bana surat astı, kaba davrandı. Kalk sofrayı kur acıktım, erken gelseydin. Birsuru kalbimi kırdı. O sıkıldığında ben onu rahat bırakıyorum ama o bana evin elemaniymisim gibi davranıyor. Çok çok üzgünüm. Yemeğini yedi, eline sağlık bile demedi. Tek sebep, erken gelip sofrasını kurmamisim. Gitti yattı. Çok moralim bozuk
Özel ders işi öyleGözünüzü para mı bürüdü karılı kocalı? Bu ne hırs?
11-12 yıldır özel ders işindeyim hiç gözümü para bürümedi valla.Özel ders işi öylebenim arkdaş de öğretmen özel dersten sonra cimri paragöz bişi oldu
İyi yapmıs size.özgürlük alanını genişletin.kendinize biraz daha acımasız olhn. Kendıne kıymet vermeyene kimse kıymet vermıyor valla. kalbınız kırılmasın eğitin eğitimci kocanızı. Cocuga bugun sen bakıyorsun hava alıcam ıkı saat yokum. Bitti .haftada üç gün kendıme vakıt ayırıcam ,bilgin olsun.cocugun babasısın koruyucu ailesi degil.adama bak. Kalk sofra kur muş.böyle fedakar kadına.. zıkkım yeMerhaba, hemen konuya gireyim. Eşim ve ben öğretmeniz ve evde özel ders veriyoruz. İkimiz de çok yoğunuz. Ama eşim benden daha fazla yoğun. Okula giden çocuğumuz var, onunla çoğunlukla ben ilgileniyorum. Eşim hep derste oluyor çünkü. Boş zamanlarinda özgürlük alanı sağlarım eşime, çıkar gezer arkadaslariyla buluşur. Bense çoğu zaman evdeyim. Ev işi, çocuğun dersi, ozelderslerim...
Sadece haftasonum müsait biraz. Bugün dersim 5 te bitti, oğlumla gezmeye gittik ablama. İnanın hiç arkadaşım yok. Gidersem arada ablama gidiyorum o kadar. Eşimin 11 saat dersi vardı bugün. Eşimin dersinin bitmesine 5 dk kala eve geldim. Bana surat astı, kaba davrandı. Kalk sofrayı kur acıktım, erken gelseydin. Birsuru kalbimi kırdı. O sıkıldığında ben onu rahat bırakıyorum ama o bana evin elemaniymisim gibi davranıyor. Çok çok üzgünüm. Yemeğini yedi, eline sağlık bile demedi. Tek sebep, erken gelip sofrasını kurmamisim. Gitti yattı. Çok moralim bozuk
Ben yatıyorum ücretsiz izindeyim olur muAha evde yatmıyormuşsun sen neyse ben kaldım siz devam edin
Kudra senin branşın ne?11-12 yıldır özel ders işindeyim hiç gözümü para bürümedi valla.
O kada özel ders var insan yardımcı kadın tutar.tonla para kazanmış adam.dışardan bir yemek söylemiyor.hem kaba hem de cimri
2018 de açtığınız bir konuda bunları yazmışsınız. Ne değiştide bu kadar çabuk tükettiniz bazı şeyleri?Eşimle meslektaşız. Hatta iş ortağıyız. Kafa dengiyiz. Kari koca gibi değil arkadas gibiyiz. Butun ev islerini beraber yapariz. Mutlu sayilabilecek bir evliligimiz var
Günlük 11 saat ders vermek olabilir...2018 de açtığınız bir konuda bunları yazmışsınız. Ne değiştide bu kadar çabuk tükettiniz bazı şeyleri?
Borcunuz mu var? Bu kadar hırs neden?
Kuzum alıcılarının ayarları ile oynama ama "özel dersten " bahsediyor arkadaş .Dün c.tesi idi..konu sahibinin 7 saat eşinin de 11 saat dersi varmışAllah bilir 11 saat ders dediği de dyk kurslariyla beraberdir. Yani 8 saat kendi okul dersi, 3 saat dyk kursuysa öyle hayal ettiginiz gibi paralar da kazanmiyir yanihoduk herif
Ahahh tabii uyku sersemi ayamamisim Olaya...gerci ctesi de dyk varKuzum alıcılarının ayarları ile oynama ama "özel dersten " bahsediyor arkadaş .Dün c.tesi idi..konu sahibinin 7 saat eşinin de 11 saat dersi varmış
Cumartesi Günü hangi okulun 8 saat dersi oluyor?Allah bilir 11 saat ders dediği de dyk kurslariyla beraberdir. Yani 8 saat kendi okul dersi, 3 saat dyk kursuysa öyle hayal ettiginiz gibi paralar da kazanmiyir yanihoduk herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?