Özgürlük alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi de Cumartesi günü bile çalışan bir kadının özgürlük alanı yok mu? Arada bir ablasına giden biri yemek hazırlamadı diye azarlanır mı?
Yoğun tempo sinirlerini bozduysa acısını kadından çıkarmaya hakkı yok, verdiği özel derslerin saatini azaltmak varken kadına yüklenmek hoş değil.

A
Artık alan fln yok bey efendiye çok yüz vermişsin

Konu kimin evde daha az/çok çalıştığı değil, uslübun çirkinliği.
Böyle bir durumda eşimin çok yorulduğunu biliyorsam zaten kıyamam kalkar iki yumurta kırar, bir tost yapar hızlıca çıkarırım ortaya bir şeyler.
Ama bana böyle bir üslupla gelirse hazır yemeği bile ısıtmam.
Evliliklerde en büyük sorunlardan biri bence zihnimizi okumalarını beklemek. Yaptığı hareketin sizi kırdığını, kendinize zaman ayıramadığınız için bunaldığınızı, sizinde arkadaş muhabbetlerine ihtiyacınız olduğunu anlatın. Anlamıyorsa bildiğinizi okuyun.

İyi yapmıs size.özgürlük alanını genişletin.kendinize biraz daha acımasız olhn. Kendıne kıymet vermeyene kimse kıymet vermıyor valla. kalbınız kırılmasın eğitin eğitimci kocanızı. Cocuga bugun sen bakıyorsun hava alıcam ıkı saat yokum. Bitti .haftada üç gün kendıme vakıt ayırıcam ,bilgin olsun.cocugun babasısın koruyucu ailesi degil.adama bak. Kalk sofra kur muş.böyle fedakar kadına.. zıkkım ye

Bir daha dünyaya gelirsem Türkiye’de erkek olarak dünyaya gelmek istiyorum.
7/24 çalışan,çoook yorulan erkek cinsi kalkıp birde yemek mi yapsaydı? Olur mu hiç! Bir kadının asli görevi; evini,çocuğunu,kocasını ihmal etmemektir. Ne demek evde yemek yokken gezmeye gitmek! O adam nasıl kendine yemek yapsın?
Bu kafalar yüzünden yakında kafayı yiyeceğim. Erkeklerden nefret etmeye başladım. En çekici erkeğin bile evdeki hal ve hareketlerini düşününce soğuyor insan. Benim eşim de ne yazık ki ataerkil düzende yetiştirilmiş bir birey. Ama anlattıkçe bir şeylerin yanlış gittiğini kavramaya başlıyor.
Siz de bu şekilde eşinizi şımartmaya devam edin.

Allah bilir 11 saat ders dediği de dyk kurslariyla beraberdir. Yani 8 saat kendi okul dersi, 3 saat dyk kursuysa öyle hayal ettiginiz gibi paralar da kazanmiyir yani hoduk herif

O kadar para kazanan insanlar genelde aşırı cimri oluyor.
Benim tanıdık var bulunduğum yerde bir numaralı matematikci.
Okuldan gelip akşam 6 dan 12 ye kadar ders veriyor.
Günlük kazancını siz düşünün.
Simit alırken düşünüyor.
Bu tipler herşeyi bedavaya getirme derdindeler.
Bir kere okul dönüşünde menemenciye gidilecekti ben menemen yemiyorum köfte alırım oradan dedim pahalıya mal olur hocam boşver eve gidince yersiniz dedi
Cins.

Eşimle meslektaşız. Hatta iş ortağıyız. Kafa dengiyiz. Kari koca gibi değil arkadas gibiyiz. Butun ev islerini beraber yapariz. Mutlu sayilabilecek bir evliligimiz var
2018 de açtığınız bir konuda bunları yazmışsınız. Ne değiştide bu kadar çabuk tükettiniz bazı şeyleri?
Borcunuz mu var? Bu kadar hırs neden?

2018 de açtığınız bir konuda bunları yazmışsınız. Ne değiştide bu kadar çabuk tükettiniz bazı şeyleri?
Borcunuz mu var? Bu kadar hırs neden?
Günlük 11 saat ders vermek olabilir...
Başta kazanırken eğlenceli gelmiştir
Ama 2018den beri canla başla iş artı özel ders takılıyorlarsa taraflardan daha çok ev işi yapan kişi tükenmiş bence

Allah bilir 11 saat ders dediği de dyk kurslariyla beraberdir. Yani 8 saat kendi okul dersi, 3 saat dyk kursuysa öyle hayal ettiginiz gibi paralar da kazanmiyir yani hoduk herif
Kuzum alıcılarının ayarları ile oynama ama "özel dersten " bahsediyor arkadaş .Dün c.tesi idi..konu sahibinin 7 saat eşinin de 11 saat dersi varmış

Kuzum alıcılarının ayarları ile oynama ama "özel dersten " bahsediyor arkadaş .Dün c.tesi idi..konu sahibinin 7 saat eşinin de 11 saat dersi varmış
Ahahh tabii uyku sersemi ayamamisim Olaya...gerci ctesi de dyk var
Neyse o zaman daha da bir hodukkk diyorum kendisine. Benim eşim de yumurta kiramaz, dolaptaki yemeği isitip da yemez o da öyle bir cins ama yemeğini önüne hazır etmedim diye trip atacak kadar da beynini yemedi şükür...erkek calisip yorulabiliyor ama kadin calisirken, üstelik de aynı işi yatarken yorulmaya hakki yok. Ne güzel memleket..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…