özgüven eksikliği

Aslında doğru diyorsunuz onlardan uzak kalmak onların beni anlamalarınısaglayabilir

Çok zor içimde tutarım hele karşımdakine uyuz oluyorsam içimde patlatacağıma dışıma patlatırım :işsiz::işsiz:

Tam tersim işte Bn insanlara kendimi sevdirmek elbette zorunda değilim ama yanlış görülmek tanınmak bama göre değil.

Tam tersim işte Bn insanlara kendimi sevdirmek elbette zorunda değilim ama yanlış görülmek tanınmak bama göre değil.
Valla bu zamana kadar başkaları beni ilgilendirmedi ,ilgilendirmezde beni en iyi ben biliyorum başkası ne derse desin umrumda olmaz ama değer verdiğim insanlar hariç

aynı şey derken anlatır mısınız Bn şurup kullanıyorum bu konu da sakinleşmek için. Psikoloğa gidiyordum tekrar gidicem.eşimi kiriyörüm örmek yanlış yaptığımda özür dilemeyi dahi kendime yediremiyorum.

Insanlari kirmamak icin bazen gereksiz kibarlasiyorum hayir diyemiyorum geri cvp kirmadan veremiyorum ya sinirlenuyorum oan.hangi srubu kullaniyorsun faydasi varmi.psikologa gitmeyi dusunuyordum ben de yoksa icimde biriktirip duruyorum

Insanlari kirmamak icin bazen gereksiz kibarlasiyorum hayir diyemiyorum geri cvp kirmadan veremiyorum ya sinirlenuyorum oan.hangi srubu kullaniyorsun faydasi varmi.psikologa gitmeyi dusunuyordum ben de yoksa icimde biriktirip duruyorum
Telefonumu yazabilirim eğer istersen bana özelden ulaşabilirsiniz istemediğiniz de silerim hiç kuşkunuz olmasın.isminiz neydı siptaktın şurup.

Değer verdiğim de anlamıyor.herkes için aynı olmam gerektiğini dusundum tutarsız davranmamak için birine başka birine başka değil.ya zateb yüzyuze konusmadim ki kirilsam da sorun o.burdan daha çok güveniyorum kendime nedense

bence önce anlatım bozukluğundan başlayın.
mesela bol bol okuyun.
Anlattığım şeyi karşımdakinin iyi anlaması için ya beni iyi tanıması lazım.ya art niyetsiz olması lazım yada yanlış anlaşıldığımda beni hemen suçlamamasi lazım.yeri geldiğinde insanlarda kendilerini belki edebiliyorlar tabi ama.

Back
X