- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
bence yeme cnm yemesen ne kaybersin :26: nelerkazanacagın ortada
cnm yarış yok herkes kg vermek istio sonuctaaa ama haftanın birincisini seçeriz
yemesem 500 gr daha kaybederim belki bu da çok iyi :))
bnm fikrim cnm zeytnde kalori fazlaaaa
bence de canım söylediğin iyi oldu bugun çok acıktım o yüzden fazla kaçırdım canım :)
acıktıkca su iç cnm
ben birde bardak içine salatalık doğruyorum uzun uzun aklıma geldikçe yiyorum
evet bugun işte fazla su içemedim o yüzden acıktım sanırım canım :)))
olabilir cnm
yaz gelio çok dikkat etmemiz lazım yediklerimize
evet ama kışta alınan kilolar gitsin hemen yaza zayıf zayıf girelim yahu :))
Özgüven icin zayiflamak sart diyenlerdenseniz buyrum beraber yuruyelim bu yolda :26:
Gun gun hhatta ne yediysek burada birbirimize rapor verelim ki ertesi gun ayni yanlişı yapmayalim
Hepimiz neyin zararli oldugunu gayet iyi biliyoruz sorun uygulamada ama inaniyorum ki beraber bu savasi kazanip göbeklere , basenlere , popoya , simitlere veda edicez
Bana katilmak isteyenler kgsunu ve boyunu soylesin listeye ekleyelim ...
Lutfen bugun baslayip yarin birakacak arkadaslar gelmedin gercekten ciddi motivasyon bozuklugu oluyor cunku
nisan mayıs haziran tam 3 ayımız var zor değil biliomusun ayda 4 kg verilse 3 ayda 12 kg yapar
h.g cnmbeendee beeendee zayıflayımmm aranıza katılabılırmym :)
valla canım daha fazla bile verebiliriz böyle doyuyoruz midemiz alışıyor bunu hayat biçimi haline getirmeliyiz aslında :) ben 79.7 ile başladım 76.7 oldum hedef kilom 64 tam tamına 10 kilo vermem lazım zaten süper olur canım snini hedefin ve kilon neydi canım benim
tesekurleeer :) aslındaa ben 100 kılonun uzerındeydım 54 kg ye kadar dustum fakat bıraz saglıksız verılen bı kılo oldugu ıcın simdi 68 kg yım dıkkat etmeye calısıyorummm ınsallaaah sımdıde 60 62 olucaamm fazla zayflaynca yuzum kotu duruyor :)
cnm listeye girmek istiosan boyunu kilonu bana özel msj atarmısın
canımmm ama ben daha ozel msj atamıyorum kııı :) burdan yazsam olur sanırım degılmı :)
olur cnm
simdi ben çıkıorum cnm yarın sabah görüşürüz
tesekurlleer :) gorusurz .. ben 68 kilo ve 1.60 boyundayım
Tmm cnmm grsrz yarimyatarken su icmeyi unutmaaa
tesekurleeer :) aslındaa ben 100 kılonun uzerındeydım 54 kg ye kadar dustum fakat bıraz saglıksız verılen bı kılo oldugu ıcın simdi 68 kg yım dıkkat etmeye calısıyorummm ınsallaaah sımdıde 60 62 olucaamm fazla zayflaynca yuzum kotu duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?