özgüven icin zayiflamak şart diyorsaniz ...

Evetttt bugunün açılışını yaptımm

1 Elma
4 yaprak kıvırcık
1 bıtkı cayı
sabahtan bu yana da 6 bardak su

ben bu kadar katı diyetleri zaten uzun süre yapamıyorum da bi de bıraktıgım gibi alıyorum hemen verdigim kiloyu :26: o yuzden daha yavaş daha saglam vermek istiyorum kiloları :44: bide kişiden kişiye de değişiyor sanırım yaa, ben daha önce 3 ana öğün 3 ara öğün şekilde diyet yaparak ayda 5 kilo vermiştim, tabi sizin yulaf diyetinin yanında az ama ben ayda 5 kilo versem yeter zaten, yulaf diyeti yapsam 2 haftada bırakırım, 1 haftada da geri alırım sonra ama yeşil kahveyi bırakmayacagım, yediklerimi de dengeli ve az tutacagım bakalım sonuç ne olacak

birde 8 kilo vereceğim ben belki 10

vermek istedigimiz kilo hemen hemen aynıymış tabi sen benden daha önce vereceksin böyle giderse boy ve kilo kaç senin sorması ayıptır :26:

İctim yesil kahvemi wcden cikamiyorum yaaaaaa :26:

al benden de o kadar yaaa :26::26: sabahtan beri 4 ya da 5 oldu sanırım :26: ki sadece sabah içtim öğlen de içsem demek ki kamp kurcam tuvalete

benımde boyum 1.75 e yakın ama boylede kotu duruyo ınan.:26:bende yenı basladım ınş verırız

kızlar gün sonunda menulerimizi yazıyor muyuz buradan :26:

Aksam yemegim ;

1 tabak limonlu yagsiz tuzsuz salata
1 kasik bezelye yemegi ama susuz
1 cay bardagi limonlu su

Evet cnm yazuyoruz

o zaman unutmadan yazayım hemen

sabah aç karnına 1 kupa yeşil kahve

kahvaltı ( 10.30 )

1 dilim kepek ekmegi

yarım domates + salatalık

1 haşlanmış yumurta

yarım kk beyaz peynir

öğle yemegi ( 13.30 )

4 yk pırasa

2 yk makarna

2 yk yoğurt

ara öğün

az sütlü neskafe (16.00)

akşam yemeginden önce 1 kupa yeşil kahve

akşam yemegi ( 18.30 )

4 yk patlıcanlı köfte

2 yk makarna

1 küçük kase biberli yoğurt

birazdan da yeşil çayımı içecegim, suyum da 3 lt dolmak üzere bakalım yarın sabah sonuç fark edecek mi :18:

Mrb kızlar. Listeyi kim yapıyo benide yazarmısınız.
Tek başıma kilo veremiyorum iradeli kişilerle konuşmak şart :)

Yeşil kahveyi nasıl içiyosun.? Bende aldım ama çekirdek halinde ve çok sert. Çekirdek olarak demlemeye çalıştım bi tadı yoktu.

Yeşil kahveyi nasıl içiyosun.? Bende aldım ama çekirdek halinde ve çok sert. Çekirdek olarak demlemeye çalıştım bi tadı yoktu.

ben toz şeklinde aldım, daha doğrusu tozla tane arası bişey, çekilmiş halde aldım yani internetten araştırdıgım kadarıyla bardağın içerisine 1 kaşık koyup demlemeye bırakılıyor bikaç dk sonra da içiliyor :44: umarım doğru yapıyorumdur :44:

Bugünkü menüm
Sabah 08
Biraz lor peyniri domates salatalık
Bir dilim kepek ekmeği
5 tane yeşil zeytin

Öğle 13
Lor peyniri domates ve salatalık iki dilim kepek ekmeği ile yapılmış sandviç
Bir ayran

Akşam 18
7-8 tane zeytin
Bir dilim peynir
3 tane kuru incir

Akşam 19 30
1/2 porsiyon patlıcan yemeği

İki fincan yeşil çay
İki lt su
40 dk pilates kızlar yorumunuzu bekliyorum :))

Mrb kızlar. Listeyi kim yapıyo benide yazarmısınız.
Tek başıma kilo veremiyorum iradeli kişilerle konuşmak şart :)

Ben yapcam cnm rica etsem kilonu ve boyunu bana ozel msj atarmisin

Biraz kg verene kadar zeytin yeme. Bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…