Kızlar şu sıralar, hatta uzun zamandır içime kapanık ve depresifim. Depresyondan çıkamıyorum. Kendimi sevemiyorum. Kalkıp okula gidecek cesareti kendimde bulamiyorum. Saçlarım dokulmeye başladı. Ellerim pul pul soyuldu. Doktora gittim nedeni yok. Hocalarimla konuşmaktan bile kaçıyorum. Hem çekindiğim icin hem ses tonumu bile begenmediğim için. Kızlar ben ne yapayım. Biliyorum psikiyatriste git diyeceksiniz ama gittim ilac verdiler ve ilaclar bana dokundu. Açıkçası kadin benimle pek konusmamisti. Direk ilaç yazdı. Ilacla tedavi edecegiz demisti. Ilac istemiyorum ki kizlar ben uyumak istemiyorum. Aksine enerjik olmak istiyorum. Kendimi iyi hissetmek istiyorum. Cevreme bakıyorum. Kimse benim gibi degil. Herkes kendini seviyor. Ozguvenleri var. Ben neden boyleyim ki.. Icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Kendimden,ses tonumdan utaniyorum. Bir de içimde ikiden fazla karakter var gibi hissediyorum. Bir karakter çok pasif, digeri ozguvenli ama hep pasif olan on planda. Arada bi cesaretli halim çıkıyor ortaya. Acaba bu neden oluyor?Ozguvenim nasıl geri gelir bana yardımcı olur musunuz?