özgüven sıfır düğüne gidemicem sanırım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnn24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak şimdii:))çok dikkatlisin ben oraya bilerek yarın dedim düğün sahibesi buralardadır filan diye anlar bi de bn olduğumu elbiseyide tarif ettim bi güzel düğün cumartesi tatlım.

Ay çok tatlısın
Saçlarını nasıl yaptırmayı düşünüyorsun? Ve ben de heyecanla bekliyorum fotoğraflarını

Ay çok tatlısın
Saçlarını nasıl yaptırmayı düşünüyorsun? Ve ben de heyecanla bekliyorum fotoğraflarını

cnm şöle doğal bi topuz istiyorum dağınık gibi tam böle yapılı gibi değilde işte anladın sen onu:))bi de kırmızı ruj facen varsa ekle cnm bni ordan bakarsın oraya koyayım eski beni aldatan erke arkadaşım da çatlasınnntabi girerse profilime

bence giy düşünme bile ne olacak ya bikerede bi başkası degilde kendin için bişey yap ne olacak ki begendiysen giy anlattıgına göre çok güzel bir elbise ve sanada çok yakışır .

elbisenin fotosunu koysaydin keske, ona gore yorum yapardik...ama neden guvenin yok ki? yani alakasiz birinin dugunune daha dogrusu uzak birinin dugunune abiyeyle gitmek abes kacar..ama sadece sIk bir elbise gider

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…