• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüven sorunu

kendinde neyi eksik görüyorsun? bence bunun cevabı verilerek
kilo sorunum var bu yuzden kendımı cok çirkin göruyorum etrafımdakıler guzel oldugumu soyluyo ama bana oyle gelmiyo . bıde utangacım sunu dersem sunu boyle yapsam ne olur dıye cok dusunuyorum . birinin benı aşalamasından korkuyorum

kilo sorunum var bu yuzden kendımı cok çirkin göruyorum etrafımdakıler guzel oldugumu soyluyo ama bana oyle gelmiyo . bıde utangacım sunu dersem sunu boyle yapsam ne olur dıye cok dusunuyorum . birinin benı aşalamasından korkuyorum
küçükken aileniz sizi arka plana atmış olabilir mi?
zayıflayın kesnlikle. sadece güzellik değil sağlık için de. hem ideal kilonuza ulaştıgınızda kendinizi güzel hissedeceğinize ve daha güzel olacagınıza eminim. özgüveninizi de destekler

Nerede özgüven? İş, aşk ilişkisi, dış görünüş, insanlarla iletişim, sosyal çevre?
iklişkım bence özgüvensizligim yüzünden bitti . kendımı begenmedıgım için karşı tarafa cok baskı yapttım .
dış görünüş, insanlarla iletişim, sosyal çevre hepsinde var

küçükken aileniz sizi arka plana atmış olabilir mi?
zayıflayın kesnlikle. sadece güzellik değil sağlık için de. hem ideal kilonuza ulaştıgınızda kendinizi güzel hissedeceğinize ve daha güzel olacagınıza eminim. özgüveninizi de destekler

aile ilgili degil . kılo aldıkdan sonra boyle oldum :(

kendine fiziken ve ruhen değer vermek ilk adım.

diyetisyene daha önce gıttım sonrabıraktım ama veremezsem filan rezil olurum diye korktum .
neden veremeyeceksiniz. burda kilo veren kadınlar var. hatta bir tanesi öyle bir fıstık olmuş ki.. foruma bakmanızı öneririm :)

Ne kadar kilolu ama seksi hoş kadınlar var, büyük beden mankenler var, sorun kilonda değil beyninde çünkü. Haaa tabii ki sağlığın için fazla kilolarından kurtul, spor yap ama bunu sağlığın için yap, erkekler ya da güzellik için değil...İlişkini sırf bu kilo takıntın yüzünden bitirmiş olmana inanamıyorum, erkekler bu kadar takılmıyor kilo mevzularına, balık eti sever erkekler...

onu yapamıyorum işte

nedenden, zihinsel bi rahatsızlığınız mı var?
sağlıklı düşünen herkes, görüntüsü ne olursa olsun kendine değer verebilir çünkü.
kendinizi asla kimseyle kıyaslamayın.
bu insanın kendisine haksızlık etmesine neden oluyo.
herkesin hayat şartları, sınavları farklı çünkü.

Back
X