Özgüven tanrıçası ben.. ve boy kompleksim.!!

Benim de 167 boyum..Boy konusuna takıntım var benim de..
180 den aşağı bi adamdan etkilenemiyorum..Hatta mümkünse 185 olsun, topukluyla kolunun altında kalayım :)

boyun gayet normal hatta bana göre kısa bile sayılır.
takıntı yapacak bir durumda yok, minyon tipli kızları görüp komplekse gireni de ilk kez gördüm

ya konu sahibinin boyuyla bi alıp veremediği yok ki.
eşi mi sevgilisi mi neyse aynı boylarda olmalarından dolayı stres yapıyo.
niye çoğu kişi bunu anlamamış, çözemedim.
...
canım boşver ve mutlu olmaya bak. bunu takmana hiç değmez emin ol.

Erkeklerin rus kızlara özentisini bildigimden. ve onların boylarının uzun olmasından dolayı. bence uzun olmak hertürlü avantajdır :)

Ama bunda üzülecek bişey görmedim sağlıklı olduğunuza dua edin bence :)

hepinize yorumlarından dolayı tesekkur ederım haklısınız ben daha sukur etmelıyım sanırım.

Esra yalnız suna takıldım ben kendımı dev gıbı gorursem benıde oyle gorurler kesınlıkle buna katılıyorum bayadır boyle dusunmemıstım ben kendımı sırık gorursem onlarda oyle gorur o zaman nları kısa goreyım

Kires bunu demeseydin iyidi ya daha ne kadar büyücekmis :O

Son cümlede takıldım kaldım. Sözüm size sayın minnak kızlar: Hiç kompleks yapmayın "havalı olmak" düşünce yapısıyla olur edeple olur boyunuzla ilgili hiç sıkıntı yok. Hepinize sevgiler.

1.68 boy uzun bir boy değil, gayet normal bir boy. Eşinizin kısa olması sorunu yaratan.

Boyum 1.83 erkek arkadaşlarım fidan boylulardan seçiyorum sorun kalmıyor.

Sen uzun değilsin ki zaten 168, orta boy. Esin kısa olduğu için boyle hissediyosun demek

1,68 uzun değil ki.
Deve gibi hissetmenizi hele topuklu giyememenizi hiç anlamadım.

Ben 1,72yim öleyim mi napayım :) Gayet topuklumu da giyiyorum.

Çok abartmışsınız.

Ben 1,72yim ve alçak topuk sevmem, giydim mi 10-12cmlik giyiyorum Türk standartları gereği de çoğu erkeği ya geçiyorum ya aynı boyda oluyorum. O yüzden özenmeyin boyunu geçmeyenleri, sallayın. Topuklu güzeldir giyin gönlünüzce

ayyy ben 156yim 165 olmak için nilerrr yapmazdımm
resmen ekonomik paketim

1.76 boyum var. Bir kıza göre uzunum evet ayrıca kemiklerim iri. Ben de minyon kız olmak isterdim ama Allah böyle yaratmış. Kiloma göre bir bileğim var görseniz maşallah toramana bak dersiniz. 55 kg'yım. Böyle bazı şeyler olabiliyor çok takılmamak lazım. Bileğim kalın yok boyum uzun yok kısa yok kocam şu kadar yok eltim kaynımdan şu kadar uzun yok komşunun kızının ayak bileği güzel diye takarsak ANCA kendimize hayatı zindan ederiz. Herkes kendisini olduğu gibi sevsin.

175 boyumla ben kendimi deve hissetmiyorum yapmayın etmeyin, eşim de 182 öyle uzun değil, çok boy farkımız yok. Bir gün de ben bu durumu kafamı takmadım. Eşimin boyunu geçsem de topuklumu giydim. Bir iki arkadaşım hariç hepsi benden kısa ben onların minyonluğuna değil onlar benim boyuma imrensinler. Kısa boyun avantajı elbet var bende bazen biraz daha kısa olsam derim ama ne yalan söyleyeyim avantajı da daha çok.
Türkiye gibi boy ortalaması çok uzun olmayan bir ülke de daha dikkat çekici duruyorsun. Kilona da dikkat edersen manken gibi sınıfına bile sokuyorlar vallahi.
Abartmayın lütfen böyle şeyleri takmayın boyunuz da uzun değil ortalama bir boy. Ben de Türkiyeye göre uzunum ama çok uzun değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…