Özgüven tanrıçası ben.. ve boy kompleksim.!!

Serdar ortaç napsın garibim onun hatunda uzun asırı boy farkı var bence siz sanslısınız en azından yanyana yürürken aynı boydaymışsın ayrıca boyu olan insanlar sanslılar cünkü giydigin kıyafet daha güzel durur üstünde bi ortama girdinde farkedilirler esin seni öyle sevmiş demekki boyundan şikayetçi degil manken gibi karısı var benimde aynı boyum daha uzunda olsam millet ne düşünür gercekten hiç umrumda olmazdı inan elaleme göre yaşayamam ben bence sende öle yap tadını cıkar hayatın bunlar sorun bile degil

hayret bende 168 im, her gün neden bu kadar kısayım diye ağlanır dururum. ailemde erkeklerin boyu 1.90 dan başlıyor, kız kuzenim var bir tane 1.78 manken gibi hatun, genç nesilde bir ben böyle kısayım ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Ama seninle aynı düşündüğümüz nokta var, erkek arkadaşım 1.78, dediğin gibi insan omzuna falan yatmak, kolunun altına girmek istiyor diğer hatunlar gibi ama yapamıyorum çünkü alnına kadar geliyorum çocuğun bide topukluyla aynı boydayız zaten. bence çok takma bunları, utanacak bişey yok burada, ne güzel adama bak kapmış manken gibi hatunu der geçerler

o çevrenizdekı kısaları bana yollayın da biraz moralim düzelsin
kardeşim 172, abim 1.92, eşim 1.86, en yakın arkadaşım 1.78, ben 1.67 lik boyumla aralarında pire gibi kalıyorum.

bu arada 1.72 lik kızkardeşim evleniyor yakında, müstakbel eşi ile aynı boydalar ama adam biraz tip olarak minyon, kardeşim de aksine eski yüzücü olduğu için geniş omuzlu, zayıf ama iri yapılı bir kız. buna rağmen gayet yakışıyorlar bence. elele tutuşunca yanak yanağa durabiliyorlar, benim için ancak 15 cm. lük topuklularla yapılabilecek bir şey bu, yanak yanağa dans edebilmek, ayakta kimse eğilip bükülmeden öpüşebilmek... kendi adıma eşimn benden nerdeyse 20 cm uzun olmasından çok şikayetçiyim, hele de öyle topuklularla 1.80 olan rus kızlarla falan yanyana yemek alırken bakıp çok iç geçirmişimdir, şöyle durabilseydim eşimin yanında diye

1.68 ne zamandan beri uzun boy oluyor ben oraya takildim :) Ben 1.78 boyla ailenin en kisasiyim, bari 1.80 olsaydim derim hep. 105.5 kg ya da ciktim, su an 66 kgyum ama oyle kemiklerim sayilacak incelikte degilim. Gayet iyi hissediyorum kendimi.
Boyunuz gayet normal. Cevrenize bakmayin rahat olun :)

onlarda sıkıntım yokta dıger kızlarada yakısıyo prblem yokki
yapabılcegım bısey olsa sorun edıcem malesef çözümü yok

kısasın diyemi yok artık kısa felan deiliz kesinlikle.
ıste evet o dıger hatunlar gıbı mınyon olmaya ozenıyorum
oyle demelerı dısındada bı tsellı bulamıyorum zaten

20 cm olmasına gerek yok ya 5-7 cm felan fitim ben ama yok ıste.
aradakı barız farktan bahsetmıyorum ama az bıraz olaydı ben kısalıp şirine olaydım

çevreme bakmaktan bu hale geldm zaten
kısası mı bende kendımı ıyı hıssetmek ıstıyorum artık ya

Hahaha bende ayni.. 1.77 yle ailenin en kisasiyim annemi saymazsak tabi babam 1.82... erkek kardesim 1.90, kuzenlerim 1.85 ve ustu yaa dedem bile 1.85 ailemde en kisa arkadaslarimdan en uzun benim

Ben sen çok iyi anlıyorum bihter. Hayatım boyunca çıtı-pıtı bi kız olmak istedim böyle oyuncak bebek gibi. Gel gör ki 1.76 boyundayım. Kızları görüyorum boyfriend jean'leri giyip, altına stillettoları çekmişler tıkır tıkır ay hasetimden çatlicak gibi oluyorum. Ben giysem kazulet olurum yemin ederim.

Bi pigme benmiyim şimdi maşallah hepinize kızlar süpr boylarınız var. Bnde komplks yaptım çoğu zamn ama sizleri okuyunca komplks yapmkta nkdr haklı olduğumu gördüm bnm boyum 1.62 eşim 1.89. Ewlnmeden önce aşık olanların hepsi 190 ve üzerydi hatta btanesi 2.02 ydi bn istemedim konuştuğunu duymuprum die acı ama gerçek erkekler minyon kızlardan hoşlanıo genellkle.

ben 173 boyumdayım esım 192
ben napım fındık faresı gıbı kalıyorum adamın yanında
gobeeem de yuvarlanıyor babet gıymek zorundayım
benım herıfcan yolda bı topun elınden tutmus gıbı duruyor
bence sıkıntı etmeyın bakın daha beterlerı var şekil 1/a

20 cm olmasına gerek yok ya 5-7 cm felan fitim ben ama yok ıste.
aradakı barız farktan bahsetmıyorum ama az bıraz olaydı ben kısalıp şirine olaydım

Bence boyu boyuna en yakisani. Kendi adima yuksek topuklu giyip de esimin boyuna yaklasinca bile ozguvenim artiyor. Yanina daha cok yakistigimi dusunuyorum.

1.68 boya uzunum diye komplekse giren ilk kez sizi gördüm açıkçası :) arkadaşım 1.68im kısayım diye komplekse giriyor da.. Gayet orta bir boyunuz var kafaya takılcak bir şey değil kısa bile sayılabilir hatta. Ben 1.76yım öyle çok uzun falan görmüyorum kendimi, benimle ilgilenen beyler 1.85ten uzun olduğu için belki de bilemiyorum

Ayrıca 1.68 uzun bir boydur 1.75ten sonrasına kazulet diyoruz diyen arkadaşa söyleyecek lafım yok ahahahah

Ben 170 eşim 183 falan ama kısa olsada farketmezdi ben severim aynı boyda olmayı bazen topuklu giyince eşimle bir oluyorum uzun bile olabilir eşimin hoşuna gidiyor bu neden taktınızki anlamadım madem takıcaktınız neden evlendiniz ilginç

Kompleks yapmayın ideal boydasınız. Avrupanın kısası sizin boyda, memleketin de uzunusunuz hatta.

175 boyum var. Bugüne kadar kendimden uzun arkadaşım 2 yi Geçmez.
Bana çok uzun diyen de oldu, normal boydasın diyen de.
Hatta kendimi 20 yaşına kadar çok uzun düşünüp topuklu giymemiş insanım ben
Şimdi 10 cm'lik topuklu ayakkabılarım ile gezinmekten hoşlandığım doğrudur.
Boyumdan ne rahatsız oluyorum ne de söylenenlere kulak asıyorum.
O kadar beğenmiyorlarsa Bakmasınlar bana bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…