onlarda sıkıntım yokta dıger kızlarada yakısıyo prblem yokkiSerdar ortaç napsın garibim onun hatunda uzun asırı boy farkı var bence siz sanslısınız en azından yanyana yürürken aynı boydaymışsın ayrıca boyu olan insanlar sanslılar cünkü giydigin kıyafet daha güzel durur üstünde bi ortama girdinde farkedilirler esin seni öyle sevmiş demekki boyundan şikayetçi degil manken gibi karısı var benimde aynı boyum daha uzunda olsam millet ne düşünür gercekten hiç umrumda olmazdı inan elaleme göre yaşayamam ben bence sende öle yap tadını cıkar hayatın bunlar sorun bile degil
kısasın diyemi yok artık kısa felan deiliz kesinlikle.hayret bende 168 im, her gün neden bu kadar kısayım diye ağlanır dururum. ailemde erkeklerin boyu 1.90 dan başlıyor, kız kuzenim var bir tane 1.78 manken gibi hatun, genç nesilde bir ben böyle kısayım ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Ama seninle aynı düşündüğümüz nokta var, erkek arkadaşım 1.78, dediğin gibi insan omzuna falan yatmak, kolunun altına girmek istiyor diğer hatunlar gibi ama yapamıyorum çünkü alnına kadar geliyorum çocuğun bide topukluyla aynı boydayız zaten.bence çok takma bunları, utanacak bişey yok burada, ne güzel adama bak kapmış manken gibi hatunu der geçerler
o çevrenizdekı kısaları bana yollayın da biraz moralim düzelsin
kardeşim 172, abim 1.92, eşim 1.86, en yakın arkadaşım 1.78, ben 1.67 lik boyumla aralarında pire gibi kalıyorum.
bu arada 1.72 lik kızkardeşim evleniyor yakında, müstakbel eşi ile aynı boydalar ama adam biraz tip olarak minyon, kardeşim de aksine eski yüzücü olduğu için geniş omuzlu, zayıf ama iri yapılı bir kız. buna rağmen gayet yakışıyorlar bence. elele tutuşunca yanak yanağa durabiliyorlar, benim için ancak 15 cm. lük topuklularla yapılabilecek bir şey bu, yanak yanağa dans edebilmek, ayakta kimse eğilip bükülmeden öpüşebilmek... kendi adıma eşimn benden nerdeyse 20 cm uzun olmasından çok şikayetçiyim, hele de öyle topuklularla 1.80 olan rus kızlarla falan yanyana yemek alırken bakıp çok iç geçirmişimdir, şöyle durabilseydim eşimin yanında diye
çevreme bakmaktan bu hale geldm zaten1.68 ne zamandan beri uzun boy oluyor ben oraya takildim :) Ben 1.78 boyla ailenin en kisasiyim, bari 1.80 olsaydim derim hep. 105.5 kg ya da ciktim, su an 66 kgyum ama oyle kemiklerim sayilacak incelikte degilim. Gayet iyi hissediyorum kendimi.
Boyunuz gayet normal. Cevrenize bakmayin rahat olun :)
Hahaha bende ayni.. 1.77 yle ailenin en kisasiyim1.68 ne zamandan beri uzun boy oluyor ben oraya takildim :) Ben 1.78 boyla ailenin en kisasiyim, bari 1.80 olsaydim derim hep. 105.5 kg ya da ciktim, su an 66 kgyum ama oyle kemiklerim sayilacak incelikte degilim. Gayet iyi hissediyorum kendimi.
Boyunuz gayet normal. Cevrenize bakmayin rahat olun :)
20 cm olmasına gerek yok ya 5-7 cm felan fitim ben ama yok ıste.
aradakı barız farktan bahsetmıyorum ama az bıraz olaydı ben kısalıp şirine olaydım
Ben sen çok iyi anlıyorum bihter. Hayatım boyunca çıtı-pıtı bi kız olmak istedim böyle oyuncak bebek gibi. Gel gör ki 1.76 boyundayım. Kızları görüyorum boyfriend jean'leri giyip, altına stillettoları çekmişler tıkır tıkır ay hasetimden çatlicak gibi oluyorum. Ben giysem kazulet olurum yemin ederim.[/QUOT
suan sasırdımkac yasındasın ben 1.77ım 1.80 olmak ısterdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?