Özgüven tanrıçası ben.. ve boy kompleksim.!!

ben 1.74 boyundayım, kilom da var geniş omuzlu, yapılı bir kızım. eşim ise 1.78 civarı normal kiloda biri =) hemen hemen aynı boyda gibi duruyoruz. ben de isterdim eşim benden heybetli olsun, çeksin döndürsün kafa kola alsın ama kvalidem bile beni ondan uzun sanıyormuş nasıl oluyorsa geçenlerde dedi ekimde düğünümüz var, fazla topuklu olmayan platform bi ayakkabı bakıyorum şu an. gelinliğimi de dar a kesim seçtim yanında çok heybetli olmamak için.

ama halimden memnunum açıkçası, hatta daha da uzun boylu olmak isterdim. zira amerika da yaşadığım sürede kendimi türkiye de selvi boylu sanırken orda ortalama bir boya sahip olduğumu gördüm.

ya aynı şey yani eşim uzun olsaydı yada ben kısa olsaydım ama ben geneldede hep uzun kalıyorum insanların yanında bu hoşuma giden bişe değil.
Allah allah, aynı boydayiz ama ben hiç uzun kalmıyorum insanların yanında. Hatta kısa olduğumu bile düşünüyorum. O zaman ilk öneriye dönüyorum, ortaminizi değiştirin.

Ben 1.55 im 1.68 boyunda arkadaşım hiç yanımda deve gibi durmuyor sizin arkadaşlar 1.30 falan mı?

Bence bu hatunun derdi kompleks falan değil boyuyla hava atmak cevapları bana öyle hissettirdi.
Evet herkes kısa siz çok uzunsunuz deve gibisiniz.

sen hayırdır ya.. burda bişey paylaştım ne münasebet hava atmak felan. hislerini kontrol ettir sen bi zahmet. bak işine hadi ugrasma benımle.

çok saçma ya eşine niye yanaşmıyorsun , sarılın kolkola gezin beraber ne güzel kusura bakma ama dertsiz başına dert bulmuşsun Allah başka zor dert vermesin de bunu dert et.
yok normalde yanasırım.
toplulukta kotu hissettiğim için öyle dedim.
haklısınız aslında ama elımde değil.

ayni sey veya degil, yapilacak bsy var mi?

kızzz ne diyon sennnn, ben 158 im keşke şöyle 165 olsaydım da babet vs ile uzun uzun bacaklarım olsaydı. bende başlığı görünce kısasın zannettim
not: insan kendinde olmayanı ister, algıda seçicilik başlamış bu durumla ilgili. sürekli topuklu giymek hiç hoş değil,ayrıca sağlıklı da değil.

boyunu değiştiremeyecegine göre kocayı değiştir.190 lık kocanın kolunun altına rahat girersin.yorumum saçma mı geldi ? senin sorununda işte öyle saçma.bu şekilde temkinlerde bulunmak yerine konu açman iyice saçma

birileri bozmuş senin psikolojini herhal. ne sen iri yarı bir hatunsun ne de adam kısa. yani tamam cengaver değil ama bende sen boylarda biriyim kendi boyumda bir herifin yanında çam yarması durmyorum. ve tamamen kendi rızamla sürekli düz taban giyen biriyim. kocam da benden 10 cm uzun gene de hiç topuk sevmiyorum.

Ergenken cok takardim boyumun uzunlugunu. Ama simdi cok mutluyum boyumla. Bazi mesleklerde boy şarti var, onlara basvuramazdim yoksa 160 falan olsam 170 im bende, bence boyumuz ideal. Benim de esimle on cm var aramizda, ben de hic giremem kolunun altina sacim, boynum diye ciglik atiyorum

aynı boydayız hemen hemen bende 1.69 um eşim 5 cm uzun benden..ama aynı boyda olsak da takılmazdım.. emin ol o 1.55 -1.60 olanlar içten içe sana özeniyorlar....... hiç kendini üzme mille uzun olmak daha doğrusu görünmek için neler yapıyor senin bunlara ihtiyacın yok.. eşin böyle bişey demedi dimi sana kendi kendine nasıl kurdun anlamadım o da minyon kolunun altına alacağı birini isterdi diye anlamadım

hahah cok tatlısın ya zira biraz takıntı yapmayı bırakmam lazım.
Aynen ego tatmin etmek
ne münasebet ! öyle birseye ihtiyacım yok.
Allah allah, aynı boydayiz ama ben hiç uzun kalmıyorum insanların yanında. Hatta kısa olduğumu bile düşünüyorum. O zaman ilk öneriye dönüyorum, ortaminizi değiştirin.
ya bende yerine göre kalıyorum.
her zaman değil. :)

Boy ortalamasinin uzun olduğu bir ortama girin , aninda duygu durumunuz degisir:)

kesinlikleee denemekte yarar var

Biz bunu KK olarak çözemeyiz, diğer forumlardan destek ekip lazım :)))))
Şaka bi yana gerçekten kafaya taklcak bişe yok

ayni sey veya degil, yapilacak bsy var mi?
olmadıgını yazmıstım en basta bende zaten.

hayır yaaa 1.60 olabilirdim her neyse gectı zaten yani ben hc giyemiyorum orası baska
aynısını bende yapıyorum elimi tutar genelde. olsa finaa olmazdı :)

haha çok güldüm ya neden istemesinn ki adam kendni heybetli hssederdi dierek dusunmustum
ya eşim demedi demezde onun yoktur oyle takıntıları.)))

Dert bulmak için açılmış bir konu
ben burda insanların neden sürekli eleştiri çabasında oldugunu anlamıyorum yok dert bulmak yok ego tatmini herkes mükemmel sanırım.
bu benim problemim ve birileriyle paylasmak istedim bu kadar net !

Biz bunu KK olarak çözemeyiz, diğer forumlardan destek ekip lazım :)))))
Şaka bi yana gerçekten kafaya taklcak bişe yok
gercekten takmamayı ögrenmem lazm
Aa biz işte o tanım. Ben 1.60 erkek arkadaşım 1.90.
1.90 fazlaymıs yanı benım dedgım ınsanlara gre sen nrmalsin sevgilin uzun misela :))

Konuyu geyik bölümüne açıcaksınız ozman burası yeri değil dert olcak birşey göremedim ben burda

çok alemsınızzz eşiniz minnak bısey ıstıcegıne o uzun olsaymış bence o kısa o komplekse gırsın sızın boyunuz cok normal uzun degılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…