Kızlar konuları okuyorum,haksız yere eşinden hakaret gören,şiddet gören,korkan bayanlar neden bu kadar özgüveniniz eksik.Neden BEN DİYEMİYORSUNUZ.Ya neyi anlayamıyorsunuz allah aşkına biz mutlu olmazsak çocuklarımızda mutlu olmaz,sağlıklı büyümez.Bir erkeğe " HAYIR " diyebilmek zor değil.Kormayın ya.Hayatımızın hesabını sadece allaha vericez biz kendimizden eminsek,doğru yaptığımızdan eminsek,özverimizden eminsek neden mutsuzluklara çocuk için yada ailemiz için katlanalım.Birşey diyim mi hiç bir erkek ezik bir kadına saygı duymaz.Ezilmeyin.Karşılık verin kavga edin demiyorum ama bunun bir çok yolu var.Bir erkeği yola getirmenin bin bir türlü yolu var.( tabi yola getirmek istiyorsak ) Hayat çok kısa ya neden ben kendi hayatımı bir erkekten korkarak sindirilmiş bir şekilde yaşayayım."Kocam,nişanlım,sevgilim çok kıskanç çok tutucu" demeyin.kıskançlık hakaretle yada şiddetle dışarı vuruluyorsa o ilişkide güven eksikliği vardır.Teve2'de 3. Sayfa diye program izledim ( pazartesiden perşembeye her akşam yeni bölümleri var )4 gün üst üste hep kadınlar öldü,bugün haberlerde yine iki kadın kıskaçlıktan öldürüldü.Erkek terörü adım adım geliyor önce hakaret,sonra şiddet sonra öldürme.Lütfen Özgüvenli olun lütfen çünkü allah bizi yarattı ise kimse için olmasa bile alemlerin rabbi için ben değerliyim ve allah beni özgür yaratmışken allahtan başka kimseye kul olmam.