Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendime çok güvenirim,ama özel bir yolu yok yani tavsiye edicek..Kızlar Merhaba benim sorum şu ben kendime çok güvenirim kendimden eminim diyenler var mi nasil kendime güvenip özgüvenimi yükseltebilirim
Bakımla, süsle püsle değil önce kendini sevmekle başlar özgüven.
Bunu daha fazla ortama girerek aşabilirsin. Ilk başlarda zorla kendini, konuşmak isteyip çekindiğinde yapacaksın diye tekrarla kendine ve yap. En kötü ihtimal yapmacık olursun. Ama zamanla duzelir. BANA göre ozguven sonradan kazanılan bişey, kazanmak için uğraş göstermelisin. Eminim yaparsın daYorumlar için teşekkür ederim biraz açmak gerekirse mesela kalabalik bir ortamda pek rahat konuşmam ya da dalga konusu olmamak için genelde susarim biraz kendine güvenen ve kendinen emin biri olmak istiyorum beğenilen biri filan
Bu yoruma kulak ver.. çok güzel bi noktaya deginmiş:)Ben de kendime çok guvenirim. Ben kendime guvendigim icin baskalari da bana saygi duyup guveniyorlar. Ben hatalarimi da kabul ederek o güveni kazandim. Yani birisinin karsisinda hata yaptigimda ezilip buzulmedim yaptigim hatalari kabul edip dogruya döndüm ve hep kendimden emindim. Tabi bakim da önemli. Hayatta kimse sizden daha onemli değil. ..