Özgüven

Oz guveni fizikle bagdastirmak bana garip geliyor.

O zaman son derece tipsiz adamlarin kendine guvenden gelen karizmalarini, hic de guzel sayilmayacak kadinlarin kendilerini girdikleri her ortamda kabullendirerek cok daha guzel kadinlardan daha mutlu iliskileri olmasini nasil aciklayacagiz?

Bakim ve şıklık oz guveninin tamamlayicisi olabilir ancak kaynagi degil.

Kendine guvenmeyen insani en unlu modacilar giydirse kiyafet ustunde aglar zaten.

Ben oz guvenin kisinin yaydigi enerjiyle alakali olduguna inaniyorum.

İnsanlara sevimli, pozitif gorunuyorsaniz onlarin da geri bildirimleri o sekilde oluyor, siz de kendinizi daha rahat hissediyorsunuz.

Bu isigi yaymanin en kolay yolu da iyi olmak, herkes ve her sey icin iyi seyler dusunmek.

Kastettigim iyi niyeyi abartip saf olmak degil elbette.

Ama herkesin iyiligini ister ve icinizde kotuluk barindirmazsaniz ne icinizde size oz guvensiz hissettiren duygulara yer kalir ne de bu olumlu halinizi yansittiginiz insanlar sizin hatalarinizla alay edebilirler.

Ne kadar cok saygi, sevgi, iyilik, o kadar cok guven, saglik, huzur, mutluluk...:KK66:

Aslında çok kalabalık degilse rahat davranabiliyorum. Arkadaşlarım bana cok takılır dalga geçerler sevdiklerinden ama bu bana cok batıyor o yüzden biraz çekiniyorum ve erkek arkadaşım biraz bana takılır eskiden daha rahattim ama o bana takılınca sanki beni begenmiyor diye triplere girip iyice içime kapandim ki öyle bir sey olmadığını bildiğim halde oldu bu sanirim pek şaka kaldiramiyorum yorumlar icin cok teşekkür ederim kızlar

Canım benim en yakın arkadaşm tam da böyleydi .mesela bildgi bir konu dahi olsa toplulukta konuşamazdı.
Ben onu zorladım her topluluga soktum
Cesaretlendirdim
Kendine özgüveni hiç yoktu simdi gayet iyi.inan bana işe grmek istemiyordu .bazen onunla ayni yerde çalışırdım bi süre.
Topluluklara gir her insanın bir kusuru bir yanlışı olabilecegni düşün.
Mesela ben bir kalabalıkta yanlış bir cümle mi kurdum.kendim de olayı espriye çeviriyorum gülüyorum
Kendini yetiştirdikçe özgüvenin gelecektır.

Oz guveni fizikle bagdastirmak bana garip geliyor.

O zaman son derece tipsiz adamlarin kendine guvenden gelen karizmalarini, hic de guzel sayilmayacak kadinlarin kendilerini girdikleri her ortamda kabullendirerek cok daha guzel kadinlardan daha mutlu iliskileri olmasini nasil aciklayacagiz?

Bakim ve şıklık oz guveninin tamamlayicisi olabilir ancak kaynagi degil.

Kendine guvenmeyen insani en unlu modacilar giydirse kiyafet ustunde aglar zaten.

Ben oz guvenin kisinin yaydigi enerjiyle alakali olduguna inaniyorum.

İnsanlara sevimli, pozitif gorunuyorsaniz onlarin da geri bildirimleri o sekilde oluyor, siz de kendinizi daha rahat hissediyorsunuz.

Bu isigi yaymanin en kolay yolu da iyi olmak, herkes ve her sey icin iyi seyler dusunmek.

Kastettigim iyi niyeyi abartip saf olmak degil elbette.

Ama herkesin iyiligini ister ve icinizde kotuluk barindirmazsaniz ne icinizde size oz guvensiz hissettiren duygulara yer kalir ne de bu olumlu halinizi yansittiginiz insanlar sizin hatalarinizla alay edebilirler.

Ne kadar cok saygi, sevgi, iyilik, o kadar cok guven, saglik, huzur, mutluluk...:KK66:
O kadar doğru şeyler yazmışsınız ki tebrik etmek istedim.
Gerçekten dediğiniz gibi iyi niyet, kimsenin sahip olduklarında gözünün olmaması, kendi kendine yetiyorsun demektir.
Öz güven kesinlikle bu duygudur.

Yorumlar için teşekkür ederim biraz açmak gerekirse mesela kalabalik bir ortamda pek rahat konuşmam ya da dalga konusu olmamak için genelde susarim biraz kendine güvenen ve kendinen emin biri olmak istiyorum beğenilen biri filan
Sizin sorununuz sosyal fobiye benziyor. Bence uzman destegi sart

çok kasma kendini, herkesin öz güveni yüksek olmak zorunda degil. ayrıca zaten ölecegiz yakında, utanıp sıkılmaya vakit harcama. en kötüsü ne olabilir ki?

Ben kendime çok güvenirim
Bir sebebi yok
Süper mükemmel biri de değilim :27:

Başkası olma kendin ol özgün ol ..
Hayatın başrolünde oyna figüranları hayatına sokma :KK59:

Back
X