Özgüvenim sıfır korkuyorum

Sırf kilon için dış görünüşün için gidcekse temelli gitsin zaten.. Bunun için üzülme.

Birincisi dürüst olacağım, seni dış görünüşün için reddecekse reddedebilir. Bu normal bir şey. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Seni de beğenmeyebilir ve reddedebilir. Bu onu değersiz ya da kötü biri yapmaz. Sen herhangi bir erkeği çekici bulmadığında ya da beğenmediğinde kötü bi insan mı oluyorsun? Yoo. Herkesi tercihi farklıdır.

2. si, beğenmezse de önemseme. Sen kendini beğeniyorsan sorun yoktur. Bedeninden çekinme. Özgüvenli ol. :) Her şey olacağına varır. Rahat ol.

eğer sen kilondan rahatsızmışsın gibi düşünüp de yanına gidersen o kişiye de o enerji geçer, rahat da olamazsın. O yüzden sil at onu kafandan.

Aşırı kilolu değilsin doğru kıyafetle bunu çok güzel gösterebilirsin ama buluştuğunuz zaman lütfen dikkatli ol neler duyuyoruz
İlk gittiğimde yanımda biri ile giderim bide avm de filan buluşurm :) kalabalık alan ya

Birincisi dürüst olacağım, seni dış görünüşün için reddecekse reddedebilir. Bu normal bir şey. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Seni de beğenmeyebilir ve reddedebilir. Bu onu değersiz ya da kötü biri yapmaz. Sen herhangi bir erkeği çekici bulmadığında ya da beğenmediğinde kötü bi insan mı oluyorsun? Yoo. Herkesi tercihi farklıdır.

2. si, beğenmezse de önemseme. Sen kendini beğeniyorsan sorun yoktur. Bedeninden çekinme. Özgüvenli ol. :) Her şey olacağına varır. Rahat ol.

eğer sen kilondan rahatsızmışsın gibi düşünüp de yanına gidersen o kişiye de o enerji geçer, rahat da olamazsın. O yüzden sil at onu kafandan.
Tşkler canım 😍 dediklerini dinliyecem

Guven bana erkeklerin cogu kilolu sever yani o yumusaklik algisini sever.giderken uzerine yapismayan satenimsi kumastan bi elbise git.mango da vardi belinde incecik de ip var.bir suru rengi vardi soft bir renk al.saten kimaslar ucus ucus kumaslar her daim cekicidir ve kadinsi gosterir.ince bantli biraz topuklu bi sandalet.saclara dalgali fon cektir.ojeler kirmizi. Adamjn begenmemesine ihtimal vermiyorum...
Lakin bu kadar kafani taktigin adam kimbilir neye benziyo acaba beyse o senjn bilecegin is
Yukaridaki gibi giyinirsen her erkek b 79egenir
Harika taktikler 😍

Merhaba
İnstgramdan biriyle tanıştım 1 bucuk aydır filanda konuşuyoruz whatsapp dan görüntülü filan da konuştuk.
O buluşmak istiyo ama ben istemiyorum çünkü kiloluyum beni beğenmez diye korkuyorum.
Şimdi diyeceksin senin fotograflarını görmedimi gördü instgramda.
Ama ben fotograflarda oldugum dan daha zayıf cıkıyorum kesinlikle fotoshop vs yapmıyorum öyle çıkıyorum yani.
164 boyumdayım ve 75 kiloyum 😔
Sımdı napcam buluşmaya bu yüzden gitmek istemiyorum.
Bu kilo bende özgüven eksikliği yaratıyo bi akıl verin
kılon aşırı degıl kendıne guven

Bende fotojenik olmadigim için üzülüyorum bazen ama demek bu tarz zararlari var. .

Merhaba
İnstgramdan biriyle tanıştım 1 bucuk aydır filanda konuşuyoruz whatsapp dan görüntülü filan da konuştuk.
O buluşmak istiyo ama ben istemiyorum çünkü kiloluyum beni beğenmez diye korkuyorum.
Şimdi diyeceksin senin fotograflarını görmedimi gördü instgramda.
Ama ben fotograflarda oldugum dan daha zayıf cıkıyorum kesinlikle fotoshop vs yapmıyorum öyle çıkıyorum yani.
164 boyumdayım ve 75 kiloyum 😔
Sımdı napcam buluşmaya bu yüzden gitmek istemiyorum.
Bu kilo bende özgüven eksikliği yaratıyo bi akıl verin
Sizde kilo var ya karşı taraf hiç düşündünüz mü o nasıl belki onda da farklılıklar vardır. Hadi sadece dış görünüş olsa iyi umarım size kendini yansıttığı gibi biridir.

Back
X