Başarabilirim de en başta, herkes güveniyorsa demek ki başarabilirsin, olmazsa da hayatın sonu değil diye düşünürsün, bazı şeyler kısmett..Ben aslında çok neşeli ve hayat dolu bir insanım ve bunu yitirmedim de ama bazen üniversitedeki halimde olmak istiyorum kilo aldım evet bu beni üzüyor atanamadığım için de kendimi üzüyorum üzülüyorum emeklerimin karşılığını almak için uğraşacağım ama yorulduğumu hissediyorum. Karakter olarak eşim ve beni sevenler bana güveniyor beni takdir ediyorlar ama başarısızlık beni özgüvensiz yapıyor ..
Kişisel gelişim, internetten araştır istersen, kitapları ince zaten öyle çok vaktini almaz ama işine yarar. Başıya giden yolda yapman gerekenlerle ilgili şeyler öğretiyor, daha emin adımlar atarsın.İnşallah kendime geleceğim ve enerjimi toplayıp ders çalışacağım bir de evet diyetimi yaparsam eski kiloma düşsem oh be diyeceğim işte insanoğlu bazen çok güçlü bazen kırılgan..
Psikolojik roman tarzında mı? Gerçekten etkiliyse okurum..
Ben aslında çok neşeli ve hayat dolu bir insanım ve bunu yitirmedim de ama bazen üniversitedeki halimde olmak istiyorum kilo aldım evet bu beni üzüyor atanamadığım için de kendimi üzüyorum üzülüyorum emeklerimin karşılığını almak için uğraşacağım ama yorulduğumu hissediyorum. Karakter olarak eşim ve beni sevenler bana güveniyor beni takdir ediyorlar ama başarısızlık beni özgüvensiz yapıyor ..
Evet semra kendini güveninin eksik olduğunu farkedince sürekli üzerine geliyorlar insanın ben 10 kilo verdim hala kilolarımla imalar yapmaya çalışıyorlar atanamadığım için gerçekten de seviniyorlar olmuyor işte kabul et diyorlar hatta görümce nasibinde yok işte deditövbe haşa kimsenin nasibini kimse bilemez ki nasibi verecek ALLAH..
Neden kilo konusunda mı sıkıntılısın arkadaşım birbirimize destek olabiliiriz yoksa atanma konusu mu çevredeki moral bozanlar mı?Aynı durumdayız
Gerçekten tavsiyelerini merak ettim canım ara ara spor yapıyorum ama stres ve sıkıntıyla kilo vermek zorlaşıyor benim için atanamamak olumsuz sözler benim hevesimi kırıyorkilo konusunda yardimci olmak isterim spor programlariyla rahatlikla verebilirsin tabiki saglikli beslenerek basaramiycagini düsünmüyorum
Neden kilo konusunda mı sıkıntılısın arkadaşım birbirimize destek olabiliiriz yoksa atanma konusu mu çevredeki moral bozanlar mı?
Evet işsiizlik en büyük sorun senin işin var sanırım canım ben atanamadığım için de ayrı mutsuzum çevremdekiler okumuş muamelesi bile yapmıyorCanım işsizlik konusu en büyük sorunum. Olalım tabi birbirimize destek :)
Evet işsiizlik en büyük sorun senin işin var sanırım canım ben atanamadığım için de ayrı mutsuzum çevremdekiler okumuş muamelesi bile yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?