• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozguvensiz es

Her zaman güçlü ayaklarımın üzerinde durmayı kendine güvenen bir kadın olmayı severim öyle olan kadınları gördükçe aşırı mutlu olurum.
Eşimin de aynı öyle olmasını isterim ve sizin de istemek en doğal hakkınız.
Bir kadın istediği kadar güçlü olsun arkasın da güçlü eşi olması gerekir bu böyledir ben daha eşimle tanışmadan bile kurallarım vardı özgüvenli olması, çalışması, kendine güvenmesi, saygılı olması, araba kullanması en önemlisi sorumluluk bilmesi vs vs diye ben araba kullanmayı bilebilirim ama o bilmiyorsa düğüne derneğe benim götürmem tatile benim götürmem belli bir yerden sonra batar bana yada toplumda konuşamadığı için sürekli benim konuşmam beni yorar..
O yüzden hak verdim bir kaç yorumda aa darp mı edildiniz tarzı şeyler okudum eğer gerçekten darp varsa arkana bakma derim zamanla yoracaktır bu sorumluluk seni e bide darp varsa neden çekesin ?
Boşan demek kolay yapılması zordur ama arkana bakmadan kaçmanı tavsiye ederim herşeyden önce şuan darp eden ilerde neler yapmayacaktır diye düşünüyorum..

Bence erkek kadindan ziyade eslerden birinin cesitli konularda beceriksiz olmasi katlanilabilir degil. Ama yazılmamış bazi görevler vardir evlilikte erkek ve kadinin üstünde. Her ne kadar ben bu konuyla ilgili farkli dusunsem de, genelimiz bu beklentiyle yasiyor. O nedenle de es, kişinin beklentilerini karsilamiyorsa mutsuzluk normal. Sizi anliyorum. Ve hak veriyorum.

Back
X