Ozguvensiz es

Katlanmazdım, Katlanmadım da zaten. Çoook küçüktüm lisedeydim. Bi sevgilim vardı. Böyle pasif sessiz biriydi, araba vs sürerdi ama güvenemiyordum beceriksiz gibiydi, nitekim kaza yaptık. Sonra devam ettik ama mesela laf arasında geçiyor hiç Bi ev işinden anlamaz. En basiti Bi erkek musluk tamir eder evdeki arızalara falan bakar dimi hiç birine dair bilgisi yok. Böyle Hanım evladı gibi biriydi. Çok zenginlerdi bence onun etkisi vardı. Toplum içinde de sessizdi, Bi olay olsa asla a beni koruyabilecek tipte birisi değildi. Bi kavga olsa ben aynı anda 3 5 kişiyi döverim seni her zaman korurum diyordu öyle bi durumda kalmadık ama bana o izlenimi aslaa vermedi. Ben o yaşta bunları görüp ayrıldım, çocuk aklımla bundan koca koca olmaz dedim ve ayrıldım da pardon siz niye ayrılmadınız? Şimdiki eşim ahh canımın için öyle biri ki inan her şeyi mi bilir, araba sürmesi mükkemmeldir(bana şoförlüğü öğreten de kendisidir bir kez bile kızmadan bağırmadan) , evde her şeyden anlar tamirat tadilat kurulum vs, e dışarı çıksak toplu Bi ortamda beni öyle bi tutar ki sahiplenir her zaman, şimdi kızımız var muhteşem Bi baba oldu, onun bakımında da yardım eder bana ev işlerinde de yardım eder, yetmez Bi derdim sıkıntım olsa her şeyi halleder, Ankara gibi yerde büyümüş ankarayı avcunun içi gibi bilir, eskişehirliyim ben 1 2 gelmesinde her yeri çözdü. Çok güçlüdür kendisini de beni de her zaman korur, şahit de oldum kaç kere. Yani şimdi eşimi o eski sevgilimle kıyaslaman bile eşime hakarettir yani o yüzden anlattım fakat kıyas yapmıyorum sen gör farkı. Eşinden güç almak çok ama çok güzel Bi şey. Erkeğin hem zeki hem de güçlü olması gerek manevi anlamda. O yüzden senin eşine katlanılmaz asla, fakat bunu düşünmek için geç kalmışsın. Çocuk gibi biriyle neden evlenirsin ki?
Öve öve bitiremediğiniz eşiniz olması gereken şeyleri yapıyor aslında. O kadar gözünüzde büyütmeyin. 🥴 İnsanın doğup büyüdüğü şehri bilmesi de vav edilecek bir şeymiş öğrenmiş olduk. 😏

Kocam evdeki musluğu bırakın geçen gün mahallenin su borusu patladı onu bile tamir etti. Sabah bir uyanıyorum yastıkta kocişimin beyni... O kadar çok ki taşmış artık. Bitanecik kocişim anası benim için doğurmuş. :KK59:

Konu sahibi dayakçı kocandan boşan. Değmez bunları düşünmeye.

Hiç mi anlamadınız böyle biri olduğunu da tutup evlendiniz. Bırak evlenmeyi flört etmeye bile katlanamam böyle biriyle ama iş işten azıcık geçmiş sanki. Burada kocanızı linç ettirmek ya da bizim katlanamam dememiz bi şeyi çözmüyor malum😏

Katlanmazdım, Katlanmadım da zaten. Çoook küçüktüm lisedeydim. Bi sevgilim vardı. Böyle pasif sessiz biriydi, araba vs sürerdi ama güvenemiyordum beceriksiz gibiydi, nitekim kaza yaptık. Sonra devam ettik ama mesela laf arasında geçiyor hiç Bi ev işinden anlamaz. En basiti Bi erkek musluk tamir eder evdeki arızalara falan bakar dimi hiç birine dair bilgisi yok. Böyle Hanım evladı gibi biriydi. Çok zenginlerdi bence onun etkisi vardı. Toplum içinde de sessizdi, Bi olay olsa asla a beni koruyabilecek tipte birisi değildi. Bi kavga olsa ben aynı anda 3 5 kişiyi döverim seni her zaman korurum diyordu öyle bi durumda kalmadık ama bana o izlenimi aslaa vermedi. Ben o yaşta bunları görüp ayrıldım, çocuk aklımla bundan koca koca olmaz dedim ve ayrıldım da pardon siz niye ayrılmadınız? Şimdiki eşim ahh canımın için öyle biri ki inan her şeyi mi bilir, araba sürmesi mükkemmeldir(bana şoförlüğü öğreten de kendisidir bir kez bile kızmadan bağırmadan) , evde her şeyden anlar tamirat tadilat kurulum vs, e dışarı çıksak toplu Bi ortamda beni öyle bi tutar ki sahiplenir her zaman, şimdi kızımız var muhteşem Bi baba oldu, onun bakımında da yardım eder bana ev işlerinde de yardım eder, yetmez Bi derdim sıkıntım olsa her şeyi halleder, Ankara gibi yerde büyümüş ankarayı avcunun içi gibi bilir, eskişehirliyim ben 1 2 gelmesinde her yeri çözdü. Çok güçlüdür kendisini de beni de her zaman korur, şahit de oldum kaç kere. Yani şimdi eşimi o eski sevgilimle kıyaslaman bile eşime hakarettir yani o yüzden anlattım fakat kıyas yapmıyorum sen gör farkı. Eşinden güç almak çok ama çok güzel Bi şey. Erkeğin hem zeki hem de güçlü olması gerek manevi anlamda. O yüzden senin eşine katlanılmaz asla, fakat bunu düşünmek için geç kalmışsın. Çocuk gibi biriyle neden evlenirsin ki?
Tam alıntılayıp koca bulunca ben yazmalık yorum olmuş 🤪 Sesleri duyuyo musunuz komple ortadan ikiye çatladık forumcakskjdldjld

Bu mesajınızla nasıl rahatlatmış oldunuz şimdi konu sahibini?
Konu sahibi herkes tek tip olmak zorunda değil. Artıları daha fazlaysa birini olduğu gibi sevmeliyiz. Yok asla tahammül edemiyorsanız kocanız değişmez.
Araba sürmesi mükemmel olmayan kociste ne biliyim :KK53:
Bazen inanın bu yüzden siteye giresim gelmiyor ki burda cok guzel.yorum yapan yol gösteren akıllı kadınlar var amma bir kesim var bu hep dikkatimi çekiyor ayyy cinim senin kocan oyle mi ayyy benim kocikom mihtesem soyle yakışıklı boyle güçlü bu nedir ya Allah askina neden yaraya tuz basıyorlar
Zaten konu sahibi bu konudan dertli ki bunun için çare arıyor de göz gore göre de ay kocam soyle boyle diye göklere çıkarmanın manasi nedir anlayamıyorum asla

Bazen inanın bu yüzden siteye giresim gelmiyor ki burda cok guzel.yorum yapan yol gösteren akıllı kadınlar var amma bir kesim var bu hep dikkatimi çekiyor ayyy cinim senin kocan oyle mi ayyy benim kocikom mihtesem soyle yakışıklı boyle güçlü bu nedir ya Allah askina neden yaraya tuz basıyorlar
Zaten konu sahibi bu konudan dertli ki bunun için çare arıyor de göz gore göre de ay kocam soyle boyle diye göklere çıkarmanın manasi nedir anlayamıyorum asla
Birde övdüğü özellikler üç aşağı beş yukarı normal insan ve eş özellikleri. Zannedersin olağanüstü güçleri bir varlıktan bahsediyor :KK70:

Birde övdüğü özellikler üç aşağı beş yukarı normal insan ve eş özellikleri. Zannedersin olağanüstü güçleri bir varlıktan bahsediyor :KK70:
Biraz kıskançlık çatlama seziyorum görev başarıya ulaştı demek bizi catlatti :KK53:
Ben de anlayamadim ve artik cidden dile getirmek istedim polemik için değil asla ya hu bir kadının derdi var konu acıyor bakıyorsun bir tim var kocis sever övmek.icim hazırda bekleyen hop başlıyorlar vay benim kocam soyle guzel de böyle muhteşem de Ankara yi avucunun içi.gibi biliyormuş ama gerçi yabana atmayalım bu özelliği:deli:
Yaralı biri varken velev ki kocan olağanüstü olsun karşıdaki insan çözüm arıyor kocalarinizi övün demiyor.
Valla Lucifer gibi kocisiniz yoksa ne yazsanız fayda etmez adam çıtayı arşa çıkardı vicdansiz:KK53:

ADFYYGUYFYRXYRXUTDUTD
Ablacım nasıl bir yokluktaydin acaba😅öyle bı anlatmışsın ki bezli çocukların çişini haber verdigi analar gibisin . Böyle bir sevinç mutluluk yok😂😂

Eşiniz sadece özgüvensiz değil, pasif, ilgisiz ve savrukmuş. Ve size şiddet uygulamış. Düzenli olarak farklı olumsuzluklarıyla ilgili başlık açmışsınız. Niyetinizin akıl almak değil, foruma yazıp stres atmak olduğunu düşünüyorum.

ayrılmayacaksanız adamı sürekli inceleyip durmayın bence.

Böyle benzetmeleri nerden buluyorsunuz?
Çok güldüm...

Cunku temel insani özellikleri oyle bir anlatmış ki gözümün önünde çocuğu yürümeyi öğrenen, cisini söyleyen analar geldi 😂 ama biraz karşılaştıran analardan aaa benimki cisini söyledi seninki daha söylemedi mi diyengillerden😂😂

Bi Mc gyver varfı benim gençliğimde. Adam taştan bomba, tahtadan silah falan yapıverirdi. 2 kablo 1 sıvı kafi😂 demek bir de seninki varmış öyyyylee becerikli

Baştan evlenmeseydiniz o zaman. Ayrica her insab herseyde iyi olacak dye bisey yok insanlarin basarili olduklari konular degisebilir herkesin beyni ayni çalışmak zorunda değil. Keşke eşinizin istedgnz gbi biri olmadığını bastan anlasaymışsınız

Sosyal medya yeterince insanları strese sokuyor bari şurada rahatlasak diye giriyoruz ilk okuduğum , çaatt kocikomun arabaa sürüsüne kurbannn :KK53: ya hu bende araba sürüyorum ne var bunda. Nişanlım hiç bu yuzden arşa çıkarmadı beni kıymetimi bilmiyor zaar:))
Takip edip sevdiğim bir psikolog var. Güçlü erkek arayışı icinde olan kadınların aslinda içten yeterince güçlü olmadıklarını düşünüyor. Üzerinde biraz düşündüm, yüzde yüz demesem de haklılık payı var gibi geldi. Bazı konularda hala çok ilkel düşünüyoruz. Erkek güçlü olsun, paralı olsun, makamı olsun. Peki bende ne var ? Ataerkil zihniyete kızıp tam da aynı kafada hareket etmek bu olsa gerek.

Bu platformda maşallah herkesin kocası alfa. Konuları okumasak inanacağız.
Bu adamda ögrenme bozuklugu olabilir, gecmisten gelen bir baskılanma olabilir psikolog degilim bu konularda yorum yapamayacagım.
Sadece elestiren siz ve adama ikinci sınıf insam muamelesi yapan insanlar da bana çok parlak gelmiyor.
Evlenmek isteyecek kadar sevdiginiz bir adama hic mi yardımcı olmak gelmiyor icinizden? Gidin bir uzmana belki belli basli kaygı bozukluklari var, hayatta her seyin cözümü var, derdiniz araba kullanamayan koca oluversin.
Toplum olarak cinsiyetciliğe karsıyız ama erkek dedigin(!) arabayı tek eliyle kullanacak, kafası google maps gibi olacak degil mi?
Esinizi seviyorsaniz onun yapamadigi seyleri siz yapın, tamamlayın, bazı durumlar için de yardım almasını sağlayın. Olmuyorsa da boşanın çünkü bir insana kendini yetersiz hissettirmek büyük bir psikolojik şiddet.
Bu arada her yorumu okumadım Evlilik icinde siddet ya da sadakat probpemleri var mı bilmiyorum. Sadece gordugunuz eksiklikler ve takındıgınız tutuma ilişkindir yorumum.

Konu sahibi ortalarda yok ama yine de yazayım...
Adamın sorunu, yetişitiriliz tarzı kaynaklı...
Hiç iş yaptırılmamış, zora sokulmamış, birileri bi iş yaparken bakıp öğrenmemiş, el bebek gül bebek büyütülmüş, gerekli işleri hep babası yapmıştır...Baksana halen onlar ayağına getirir diyorsun..

Bu tip adamların evlenmesi bişeyi değiştirmez, çok zorda kalırsa yine babasından yardım ister...Hastanen yolunu bilmediğinden değil aslında da hastaneye varınca ne yapılacağını bilmiyor, babası öncülük etsin istiyor...Demekki hastaneye hep babasıyla gitmiş...

Bu adam düzelmez ya kabul edip sorumlulukları hep sen yükleneceksin ya da ayrılacaksın...Çocuk olunca daha da zorlanırsın bu adamla...

Bence sürdürmeyi n bu evliliği.Yazma tarzinizdan anladimki sevmiyorsunuz.Ve gerçekten sinir bozucu.
Haklı gördüm sizi.Bazi kadınlar böyle erkekleri mumla arar .Elimde evireyim,cevireyim diye ama gerçekten bana da bu tarz erkekler hep itici gelir.Araba kullanamayan bir erkekden asla etkilenmem.Erkek yeri helir kadının eli,ayağı olur.Esinizi markete gonderseniz kaybolacak gibi anlattiginiza göre ..
Benim ev arkadaşım böyleydi .Beni evine davet etti ve evini bulamadı..Şaka mı yapıyorsun dedim.Hayir buralar çok değişmiş dedi .Bir saat evi aradık .Universitedeydik ve sadece 2 aydır uzaktı evinden.Ben bile arkadasligimi sorgulamistim o zaman .Dışarı çıkardık ben olmasam kaybolurdu .Ben sürekli bunu sırtımda mi taşıyacağım diye düşünmüştüm.Zaten hayat yükü ağır .İnsan bolusmek istiyor ..

Back
X