Kafanızın içini süsleyin ruhunuzu , sağlıklı beslenmeyi model alabilirsiniz minimalist yaşama geçebilirsiniz , yardımseverlik ile ilgilenebilirsiniz her konuda olabilir, özel bir zevk alanı oluşturup koleksiyon yapabilirsiniz , bilet alın ve çıkın İzmir'e gidin , Bursa'ya gidin , Trabzon'a gidin , Mardin'e gidin turlara katılın , bunlar yaşam tarzı dikkat ederseniz, bir şey sona ererse tatmin düşer sonu gelmeyen ama yükselen şeyler yapmanızı tavsiye ediyorum o yüzden. Mesela ehliyet bilgisayar dil bunlar gelisimden ziyade zorunluluk oldu artık kursuna gidersin üç ay beş ay hop biter ama yaşam tarzınız sizin hayat pinariniz olur . İlk yazimda dediğim gibi bilgi de sonsuz bir âlem mesela tarih merakınız vardır İlber Ortaylı okuyarak başlayıp ağır kitaplara doğru gidebilirsiniz ya da ne bileyim uzay hakkında bir merakınız vardir onu gelistirebilirsiniz mesela resim yeteneğiniz vardır resim yapıp ona buna hediye edebilirsiniz ve bu alanda adı duyulmuş insanları onların yaşam şekillerini araştırıp farklı açılardan bu işi uzmanlastirabilirsiniz gibi , yani işin özü acaba mı iimmm ben bunu hiç duymadım immmm belki gibi muallak bir zihinden ziyade aaaa evet bir makalede okumuştum bu adam tablolarını tembelliginden bitiremiyormus vs gibi ortamda konusabileceginiz dikkat çekici sohbetler yaratabilirsiniz çünkü varsayımlar üzerine konuşulanlar unutulur ama zeki arastiran kadın cazibesi unutulmaz bu böyle . Benim ilgi alanım çocuklar müzik ve gezmek enstrüman çalmak ve hastalıkları araştırmak kitap kurdu gibi bu tip meraklarim var