Öyle ama inan bana çok zor.
En güzel yıllarım derler ya hani. Benımde öyle.
Ferhat göçer dinliyorum sabahtan beri :) Aynı şarkı dönüp duruyor.
"Gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severim."
Özlediğinde sana yaptığı pislikleri aklına getir. Burada açtığın konuları oku. Emin ol en doğru kararı verdin.
Müge bir konunda çok söylendi ama hatırlatayım dedim; bir blog açsana. İfadelerin gerçekten çok hoş.
Yani anlatımın çok eğlenceli :)Bence çok güzel sonuçlar çıkar. Hemde masrafsızHaklısın hayatım. Yüreğim acımamalı, yumuşamamalı.
Yaa öyle mi dersin :) Açsam mı bir tane :) Böylece KK da rahat bir nefes alır dimi ya ahahah
Mugecim senin tüm konularını okudum fakat ilk kez yazıyorum, senin anlatım tarzın ifadelerin , ne bileyim olumsuzluklar bile tatlı bi ifaden varya onu seviyorum
Sende kendini sev, bu süreçte yapacağın tek şey tüm olumsuzlukları aklına getirmek , istersen yaz bir kağıda , çünkü aksine hep Güzel anılar gelecek aklına.
İş başvurularına devam et bi nevi narkoz etkisi yapması lazım sana biseyler ki acın hafiflesin
Sana çok icten dualar ettim , lütfen yaralarını sar
Yani anlatımın çok eğlenceli :)Bence çok güzel sonuçlar çıkar. Hemde masrafsızTek ihtiyacın olan bilgisayar ve klavye. İçinden ne geliyorsa yaz. Birde güzel nick bul. Eğer seni tanımamızı istersen Müge Hatun gayet güzel :)
Aç kız aç vallahi :) Bakarsın kitap olarak yayınlarsın günün birindeYaa gazageldimHemen açıyorum blogumu
Evet müge hatun olarak açayım. Siz okuyun zaten sizden başka kimsem yok :)
Canım ne tatlısın. Çok tşk ederim.
Sararım herhalde. Sarmaktan başka çarem yokta işte böyle sancılarıda yaşayacağım sanırım
Aldatıldım ve boşandım
Geçecek mi gerçekten be canım
Boşandım, artık ihtimal filan yok.
Alışmak zorundayım
yaklasik 5 yıl önce tamda bu psikolojideydim işimde vardı hatta aslında üzülmeye vaktim bile olmamalıydı ama hicte öyle olmuyo işte acı yaşanacaksa yaşanıyor.acı yeniden aşık olunca deger veren biriyle karşılaşınca geçti asla diye yeminler ederken tekrar evlendim hatta hamileyim.inşallah en kısa ve hayırlı bir zamanda hakettiğin degeri verecek birisi çıksın karşına çok güzel bi işin olsun hersey cabucak yoluna girsin üzülme Allah büyük zor görünür ama geçer geçiyorYok, bir ümit filan. Boşandık, onun hayatında biri bile var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?