• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem ve hasret

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar annem evim aklıma cok gelıyo:( ne bileyim orda olmak isityorum orda yaşamak orqsı benım evim büyüdüğüm yer benim evim orası :( annemin evi demek istemıyorum :( özlüyorum hep annemle yaşasaydım ben :( ne bileyim hayırlısı tabi evlilik olacak bısey genel olarak ama cok özlüyorum annemin üstümde hak sahibi olmasını bana karışmasını özlüyorUm . Evlendikten sonra neden sadece erkek sorumlu bizden

Ben kendimi hala çocuk olarak mı görmek istiyorum anlayamadım gitti karışık duygular içindeyim

Yeni evli çoğu kadın yaşar bunu.. Geçecek emin olun.

Şimdi size "erkek bizden sorumlu değil" diyenler olacaktır ama ben de katılıyorum size.
Erkek, erkeğimiz bizden, biz erkeğimizden sorumluyuz. Evlilik güzeldir, doğru insanı bulunca.

Ben eşime kıyafet önerirken,onunla bir yere giderken mutlu olurum mesela . (bu adam benim, kıyafetini ben ütüledim, ben seçtim, sorumluluğu bende, karnını ben doyurdum, benim yaptığım yemekle doydu, o sorumluluk da bende gibisinden) böyle bi mutluluk! :KK37:

Alışırsınız zamanla.
Evinizle ilgilenin, sahiplenmeye sevmeye çalışın. Bir de evliliğiniz mutlu gidiyorsa daha kolay alışırsınız.

Yine aynı konu. Sen buraya 555 tane konu açsan bunun 554 aynı. Ne demenizi bekliyorsun canım boşanmak çok mu zor Allah aşkına ya. Yazık günah eşine. Herkes sana yol gösteriyor sen 3 gün sonra yine aynı tarz konuyla geliyorsun. Gerçekten aynı konularina ayni yorumlari okumaktan bıkmadın mı???

Psikolojin bozulmuş. Evlilik travma olmuş sende. Destek al konuların çok benzer farkında değil misin? Geçmiş olsun.

"evlendikten sonra neden sadece erkek sorumlu bizden":oha:
anneyi, aileyi, evi özlemek ayrı, kendini bir birey olarak goremedigin icin bagımlılıklarından kurtulamamak ayrı. sanırım sen ikinci bolumdesin.
Kimse senden sorumlu degil, kendinden baska.

Son düzenleme:
Konu sahibinin adını görünce konuyu omumama gerek bile kalmadı. Evini annesini özlüyor keşke evlenmek için acele etmeseydim diyor dedim. Ve doğru demişim. Kocanız sizden sorumlu değil. Siz kendinizden sorumlusunuz.

kızlar annem evim aklıma cok gelıyo:KK43: ne bileyim orda olmak isityorum orda yaşamak orqsı benım evim büyüdüğüm yer benim evim orası :KK43: annemin evi demek istemıyorum :KK43: özlüyorum hep annemle yaşasaydım ben :KK43: ne bileyim hayırlısı tabi evlilik olacak bısey genel olarak ama cok özlüyorum annemin üstümde hak sahibi olmasını bana karışmasını özlüyorUm . Evlendikten sonra neden sadece erkek sorumlu bizden
senden erkek! sorumlu değil.
sen kendinden sorumlusun.
çok karmaşık düşüncelerin var.
evliliğini yürütemiyorsun.
binbir tane bahane arkasına gizlemeye çalışsan da asıl sorun evliliğin.
öncelikle bunu kabul etmekle başlamalısın işe.
sonra çözüm yollarına odaklanmalısın.
eşinle düzeltebilirmisiniz bir bakmanız lazım.
böyle olmaz

Back
X