- 11 Mart 2018
- 991
- 647
- 103
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Az önce daha önce bahsettiğim ortak arkadaşımız mesaj attı çaya gel diye kesin o orda yoksa çağırmaz bu saatteSizinki biraz qarip durum olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah, kararınız ne olursa olsun.
50 dk olmuş. Ne var ne yok?Az önce daha önce bahsettiğim ortak arkadaşımız mesaj attı çaya gel diye kesin o orda yoksa çağırmaz bu saatte
çabalamaya mı başladı acaba
Gitmedim ki dedim bu saatte gelemem canım gündüz saatlerinde buluşalım dedim50 dk olmuş. Ne var ne yok?
Ailenizle mi yasiyorsunuz? Koca adam bence niyeti varsa arasin sizi bir yerde bulusmaya davet etsin bir daha sans verelim desin onu bunu araya sokmaya ne gerek varGitmedim ki dedim bu saatte gelemem canım gündüz saatlerinde buluşalım dedim
Evet ailemle yaşıyorumAilenizle mi yasiyorsunuz? Koca adam bence niyeti varsa arasin sizi bir yerde bulusmaya davet etsin bir daha sans verelim desin onu bunu araya sokmaya ne gerek var
Seviyormusunuz onu ? Ne kadar oldu ayrilali?Evet ailemle yaşıyorum
Yapıcak onu da yapıcak inanıyorum ama o çekiniyor onu istemiycem diye
Seviyorum 7 inci aydayızSeviyormusunuz onu ? Ne kadar oldu ayrilali?
Kapıdan bacadan girmesi lazım, ne o öyle çekinmek.Evet ailemle yaşıyorum
Yapıcak onu da yapıcak inanıyorum ama o çekiniyor onu istemiycem diye
Kuzum onun aile yapısı sıkıntılı o yüzden ailemden de benden de çekiniyor bide çok söyledim sen geldiğinde istemiycem diye ondan belki deKapıdan bacadan girmesi lazım, ne o öyle çekinmek.
Cok cabalarsa konusun bir derim ama kolay olmayin kiymet bilsinSeviyorum 7 inci aydayız
Yazarsa falan ne yapıyım ben hazırlıksız yakalanmayım akıl verin azıcıkCok cabalarsa konusun bir derim ama kolay olmayin kiymet bilsin
Sana ne anlatsam boş, onu anladım ben. 6 ay sesini duymadığın, yüzünü görmediğin adamdan pek eminsin. İnşallah ben haksız çıkarım.Kuzum onun aile yapısı sıkıntılı o yüzden ailemden de benden de çekiniyor bide çok söyledim sen geldiğinde istemiycem diye ondan belki de
Emin olana kadar belli etmiycem istediğimi sözleriniz kulağımda küpeSana ne anlatsam boş, onu anladım ben. 6 ay sesini duymadığın, yüzünü görmediğin adamdan pek eminsin. İnşallah ben haksız çıkarım.
Bu ne demek kızOltayi atmiş hedefi tutacak...
Sizi kandirmis demek canimBu ne demek kız
Kanmadım henüz çaba görmedim sonuçtaSizi kandirmis demek canim
Yazdiklarindan kanacak bir halin var. Pisman olabilmen cok fazla netKanmadım henüz çaba görmedim sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?