Özlem'in Özlem'i

hımm tamam nisamcım ben yanlış anladım demekki özür:)))
ben merkezi aradım 2 hafta sonra git dediler daha buradaki dr la görüşmedim ,ayy o 2 haftada tam bayrama geliyor kullandığım bir ilaç var kalp atışı alındığında kesilecek olan o nedenle erken mi gitsem diyorum ama o zamanda çok minik oluyor ne yapacağımı şaşırdım valla...
rabbim hepimizinkini kucağına almayı nasip etsin inşallah...
nisam sen hamiştin değil mi canım? rabbim sizede uzun ömürler versin......

ahh ozlemcım canım benım
arefe gunu gıtsen olmazmı
yada bılmıyorum doktorunu ara canım odaha ıyısını soyler ıstersen
sen nerde denedın uzakmı hastanen

canım bende hamıstım ama dustu canım
kanamam bıttı doktorum gel dedı ıste bu hafta gıdecegım bakalım gorusmeye
uygun zmandada hısteroskopı yapılcakmıs neden dustugune bakalım dedı soruınmu var dedı ınsallah yoktur
degerlerıcok guzeldı ama nasıp canım
sen sımdı takılma banada dua et canım olurmu doktorunun dedıgını yap baskası yalan

ayyy nisam çok üzüldüm canım ya rabbim sağlıcakla bir an önce yeniden versin inşallah... ya bizim başka bir topikte bir arkadaş var bebişe bugün gitti oldu olalı kanaması var ama bebiş sapasağlam çok şükür senin kürtaj falan mı oldu canım? kusura bakma ya üzmek istemezdim çok özür dilerim...
bende erken gideyim diyorum ama duyar mıyım kalp atışını erken oluyor gibi...
ben ankarada yaptırdım mayada ama çankırıda oturuyoruz((
ayy canım benim etmez miyim kıyamam ben sana canım benim....

umudumsun neredesin kuzum sen ya ösledik valla... iyiyim canım şükürler olsun ara ara batmalar oluyor nefes alamıyorum ya bu normal mi sence?

umudumsun neredesin kuzum sen ya ösledik valla... iyiyim canım şükürler olsun ara ara batmalar oluyor nefes alamıyorum ya bu normal mi sence?

canım benim..için rahat olsun..çok yakın bir arkadaşım hamileliğimde sürekli bunları yaşadı..batmalar, nefes darlığı..doktor bebiş büyüyo gün geçtikçe o yüzden demişti..prenses kendini hatırlatıyo sana...9 ay boyunca bırakmayacam seni annem diyo:)))canım benim yaaa..inşallah hep güzel haberlerini duyarım burdan...

canım benim....çok geçmiş olsun..Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...

ayy umudumsun inşalalh öyledir canım benim, bebişim büyüyor ve anne ben burdaym diyordur:)))
oy annesi kurban olsun ona, rabbim bu güzel duyguyu bebek özlemi çeken herkese yaşatsın inşallah...

özlemcim ne yaptı acaba ya merak ettim ....CADIARZU

Özlemcim merak etmişsin teşekkür ederim canım allah razı olsun.Bugün dr gittim herşey normal kistim falan yokmuş ama hala adet olmadım dr rahim kalınlaşmış birkaç güne kadar olursun dedi.İğneye devam edeceğim cumartesiye kadar olmazsan tekrar gel dedi.

ohhh çok sevindim canım ya ne güzel herşey yolunda demek:))) bak gör sen güzel haberler gelecek rabbimin izniyle :)))
bu arada avatar süper olmuş:) tam bizlik......

Hayırlısıyla inşallah canım hepimiz için HERŞEY GÜZEL OLSUN abbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

kızlar bu arada dün gece karnımın altında ağrı vardı, bugünde sol kasıkta sancı beni biraz korkuttu giremezsem merak etmeyin uzanıyor olacağım... okullarda açıldı dinlenmek istiyor vucüdum sanırım....

canım..dikkat et kendine...bol bol dinlennn fıstığım...

dinleniyorum canım ya ne yapayım okul yordu bugün beni dersler başlayınca ne yapacaksam artık :)

Dikkat et canım merakta bırakma bizi rabbim yardımcın olsun

dinleniyorum canım ya ne yapayım okul yordu bugün beni dersler başlayınca ne yapacaksam artık :)

evet canım haklısın..bende evlenmeden önce öğretmendim..ama yurt dışına evlenip gittiğim için mecburen bıraktım...ne kadar yorucu öğretmenlik mesleği, stres atman için en iyi yöntemlerden birisi...tabi öğrencilerin usluysa:)))) öpüyorum canım seni..dikkat et kendine...kendini fazla yorma..prensesin keyfi bozulmasın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…