umudumsun senden de haber yok nerelerdesin bakalım tatlım....
umudumsun neredesin kuzum sen ya ösledik valla... iyiyim canım şükürler olsun ara ara batmalar oluyor nefes alamıyorum ya bu normal mi sence?
ahh ozlemcım canım benım
arefe gunu gıtsen olmazmı
yada bılmıyorum doktorunu ara canım odaha ıyısını soyler ıstersen
sen nerde denedın uzakmı hastanen
canım bende hamıstım ama dustu canım
kanamam bıttı doktorum gel dedı ıste bu hafta gıdecegım bakalım gorusmeye
uygun zmandada hısteroskopı yapılcakmıs neden dustugune bakalım dedı soruınmu var dedı ınsallah yoktur
degerlerıcok guzeldı ama nasıp canım
sen sımdı takılma banada dua et canım olurmu doktorunun dedıgını yap baskası yalan
özlemcim ne yaptı acaba ya merak ettim ....CADIARZU
kızlar bu arada dün gece karnımın altında ağrı vardı, bugünde sol kasıkta sancı beni biraz korkuttu giremezsem merak etmeyin uzanıyor olacağım... okullarda açıldı dinlenmek istiyor vucüdum sanırım....
Hayırlısıyla inşallah canım hepimiz için HERŞEY GÜZEL OLSUN abbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
kızlar bu arada dün gece karnımın altında ağrı vardı, bugünde sol kasıkta sancı beni biraz korkuttu giremezsem merak etmeyin uzanıyor olacağım... okullarda açıldı dinlenmek istiyor vucüdum sanırım....
amin...özlemcim haberdar et bizi gelişmelerden..inşallah herşey hepimizi için güzel olsun...
dinleniyorum canım ya ne yapayım okul yordu bugün beni dersler başlayınca ne yapacaksam artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?