Özlem'in Özlem'i

bebeğim rabbimin izniyle hergün biraz daha büyüyor ,benim ışığım biraz daha parlıyor,annesi onu çok ama çok seviyor...

bardağımdaki çay gibi yudum yudum içtim seni..
sigaramda duman gibi ciğerime çektim seni...
oysaki sen yoktun yanımda yanımda...
tomurcuk oldun sen dalımda dalımda...
düşündümde ben en sonunda sonunda...
hayal edip öptüm seni...

öyle çok beklemişim, öyle çok özlemişimki...
öyle benim sevişimki, benliğime kattım seni...

oysaki sen yoktun yanımda yanımda...
tomurcuk oldun sen dalımda dalımda...
düşümdünde ben en sonunda sonunda...
Yüreğime ektim seni..

özlemim bu şarkıyı her dinlediğimde bana tutunamayan bebişim evladım gelir aklıma..onunla benim şarkım işte..şimdide onu dinliyorum ve paylaşmak istedim seni..diliyorumki aynı şeyleri tekrar yaşatmasın..diliyorumki kucaklarımız boş kalmasın..
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur inşallah...

canım bana müsade bir kaç gün yada daha fazla belki olmayacam...çok iyi bak kendine..ama en çokta prensese iyi bak...inşallah bu sayfayı açtığımda tekrar çok güzel haberlerle karşılaşacağım biliyorum ve çok inanıyorum...

canım benim bu güzel günlerin hatrına herşey çok güzel olacak inşallah sen inan buna...
rabbim dualarımızı kabul edip kucağımızı boş bırakmasın inşallah...
inşallah canım dönüşün muhteşem olur :))
ayyy canım ya inşallah güzel haberler devam edecek:)

ne güzelmiş, ne anlamlıymış birşeyi beklemek... meleğim seni annen nasıl bekliyor bir bilsen bilsen hiç beklemeden gelirsin güzel yavrum, şimdi sen büyüyorsun benimde özlemim gün geçtikçe daha da büyüyor seni kucağıma alacağım günü iple çekiyorum güzel yavrum.....

özlemcim sen annenlerin özlemini giderdin allahta senin özlemini en kısa zamanda giderecek demiştim hatırladınmı çok şükür o günler geldi allah kucağında koklayacağın günleride gösterecek
maşallah

burpum cabım benim inşallah bu bebişte benim özlemimi giderecek rabbimin izniyle.... darısı tüm isteyenlere inşallah...
maşallah benim bebeğime teyzesi maşallahhhhh....

kaç gündür giremedim (
dün dr amcamıza gittik kesemizi gördük,haftasıyla uyumluydu çok şükür bebeğimi göremedim karından bakıldı ben öyle istedim, daha çok küçük görünmez zaten dedi :) 2 hafta sonr tekrar dr amcamıza gideceğiz.... o zamana kadar büyümüş olacağız rabbimin izniyle... annesi ışığını çok seviyor, ömrüne güneş gibi doğan o minik pırıltıyı :)

benm canım büyümüş mü ya 6+2 haftalık olmuşuz ya maşallah benim yavruma maşallahhhhh.....
rabbim nazarlardan korusun seni meleğimmmmmm

günler geçmek bilmiyor daha 2. kontrole çok zaman var ,ben bebeğimi görmek istiyorum allahımmmm ne olur nasip et...

özlemcim rabbime şükürler olsunki ben de gebeyim 14 gün sonra ilk ultrasonumuz var bende senin gibi bebişlerimi ya da bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum canım senin gebelik belirtilerin başladımı ne kadarlık gebesin ben tam 4 haftalığım

aaa aralcım canım ya çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin ya... yok bende belirti falan canım, arada bir başım dönüyor o kadar o da hergün değil... benimde 6+5 bugün teyzesi :) arife günü kesemizi gördük ama bebişimi göremedin karından bakıldı dr 2 hafta sonra gel dedi inşallah o güne görür ve pıtpıtları duyarız .....

inşallah canım hamile kalmakla iş bitmiyormuş heyecan ve bekleyiş hat safhada canım rabbim sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım bende heyecanla ilk buluşmamızı bekliyorum rabbim onları bize bağışlasın onları her türlü kötüklerden korusun inşallah

evet canım asıl beklemeler bundan sonra merak merak hiç bitmiyor:)) amin canım inşallah sağlıcakla kavuşuruz meleklerimize, allahım korusun tüm hamişleri inşallah...
bende merakla bekliyorum sonuçları bak :)

ışık olsun bu bebişin adı prenses olursa annesi:))
ışığım diye seversin onu..
özlemin ışığı geldi pınarında denizi gelsin..
ve tabiki isteyen herkesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…