Özlem'in Özlem'i

canım acaba strestenmiki acaba????

Normalde adetlerim çok düzenlidir gün geçmez ama bgün 5 gün geçti olmadım çok sinir bozucu streste yapmıyorum normal bekliyorum.salı 14. iğneyi yaptırmadan gel dedi dr bakalım ne olacak benim gibi olanlar yokmu lütfen yardımcı olun bu durumda tedavi süreci uzuyormu acaba?

özlemcim canım bende strestende kaynaklanıyor olabilir ama bende stres yoktu ilaçta bunu yapıyormuş sordum öyle dediler ... ya sen merak etme bende 17. günü oldum hemde adet bile denemez lekelenme desek daha doğru sen hiç canını sıkma sadece oluruna bırak düşünme tamam mı tatlım:))

umudumsun sağol fıstığım inşallah bebeğim gelecek dünyaya ve bende offf ne çok evhamlanmışım diyeceğim:)))
prenses mi doğdu içine:) hayırlı en önemlisi sağlıklı olsunda farketmez sonuçta ikisinede ihtiyacımız var seçme şansımız yok rabbim en güzelini bilir:)

özlemcim benimde öyle düzenliydi ama işte ilaçlar mahvediyor... ayyy sevsinler stres yapmadım diyene bak canım senin stres yapmamış halin buysa stresli olduğun hali düşünemiyorum bile:)))
benim 3 tane nurtopu gibi kistim oluştu, aspire edelim dediler ben istemeyince bekleyelim o zaman belki zmanla küçülür dediler ve şükürler olsun küçüldüle... yumişler toplanırken onları da alıverdiler :)))
ya bak neler yaşadım ben ama yılmadım... mızıkçılık yok, hele mızmızlık hiç yok basarım sıfırı özlem:)

canım...prenses doğdu içime evet..Allahmı söyletti ne:)))) dediğin gibi sağlıkla gelsinlerde prensesse prens buluruz:))) prensede bi prenses buluruz:)))

Özlemcim çok sağolasın rahatlıyor insan böyle güzel şeyler duyunca ama gerçekten adet olmamak stres yaptı galiba bende bayram sonrasına kalacak diye üzüldüm işte ( belirsizlikten nefret ederim net olmadığı için böyle oldum işte peki tedavi uzadımı o leke yeterli geldimi devamı için?

Son düzenleme:
hiç üzülme özlemcim demekki bak herşeyin bir vakti zamanı var ... kız seninkide bayram şekeri olur işte:))) olumlu bak özlemcim güzel adaşım benim sıkma canını sen ben seni çok iyi anlıyorum... hayır tedavi uzamadı dedim ya o lekelenmeler adet kabul edildi diye, canım benim kistim çıktı senin kadar umutsuz değildim ya ...
önce umut edeceksin, isteyeceksin ki rabbim sana nasip etsin değil mi şekerim...opuyorumnanaktan

Tamam canım çok teşekkür ederim takmıyorum :)) yarın doktor gideceği bakalım ne diyecekler ne yapacaklar

benim ışığım parlıyor ve ben onu çok ama çok seviyorum :))) birtanem benim, annemmmmmmm.....
asıl şimdi beklemek daha zormuş ya

ozlemcım gunaydın canım
testını tekrarlıcanmı
ınsalah olumsuzlukla karsılasmadan doguma kadar hersey guzel gıder

yok nisam tekrarlmayacağım herşeye kafayı takarak ilerlemiyor bu işler ilkinden biliyorum o nedenle ben kendimi rabbime teslim ettim hakkımızda hayırlısı olsun canım :)

denizim gelsin sağlıklı ,hayırlı bir evlat olsunda prenses ya da prens farketmez:))) ama sen içimden geçeni biliyorsun tabi:)))

ozlemcım o anlamda sormamıstım aslında
hanı doktorun baktır dedımı oyuzden dedım baktırcakmısın dıye canım
ayy sorun olasında aman hayırlsıyla canım yaa ınsalah sız 9 ay sorun yasamayın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…