canım acaba strestenmiki acaba????
umudumsun sağol fıstığım inşallah bebeğim gelecek dünyaya ve bende offf ne çok evhamlanmışım diyeceğim:)))
prenses mi doğdu içine:) hayırlı en önemlisi sağlıklı olsunda farketmez sonuçta ikisinede ihtiyacımız var seçme şansımız yok rabbim en güzelini bilir:)
Özlemcim çok sağolasın rahatlıyor insan böyle güzel şeyler duyunca ama gerçekten adet olmamak stres yaptı galiba bende bayram sonrasına kalacak diye üzüldüm işteözlemcim benimde öyle düzenliydi ama işte ilaçlar mahvediyor... ayyy sevsinler stres yapmadım diyene bak canım senin stres yapmamış halin buysa stresli olduğun hali düşünemiyorum bile:)))
benim 3 tane nurtopu gibi kistim oluştu, aspire edelim dediler ben istemeyince bekleyelim o zaman belki zmanla küçülür dediler ve şükürler olsun küçüldüle... yumişler toplanırken onları da alıverdiler :)))
ya bak neler yaşadım ben ama yılmadım... mızıkçılık yok, hele mızmızlık hiç yok basarım sıfırı özlem:)
hiç üzülme özlemcim demekki bak herşeyin bir vakti zamanı var ... kız seninkide bayram şekeri olur işte:))) olumlu bak özlemcim güzel adaşım benim sıkma canını sen ben seni çok iyi anlıyorum... hayır tedavi uzamadı dedim ya o lekelenmeler adet kabul edildi diye, canım benim kistim çıktı senin kadar umutsuz değildim ya ...
önce umut edeceksin, isteyeceksin ki rabbim sana nasip etsin değil mi şekerim...opuyorumnanaktan
özlemci merak ettim canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?