Özlem'in Özlem'i

özlemcim ben 14 gün kullandım hala olmadım sonra 2-3 gün daha oldu lekelenme tarzında 4 gün sürdü olmadım desem yeridir ama tedavi devam etti ... sakın panik yapma , rahat ol sonucu güzel olacak inşallah...

Çok sinir bozucu canım ya hiç böyle hevesle adtimi bekleyeceğim aklıma gelmezdi çok sağol canım bilgilendirdiğin için

aralcım canım benim değerim 95 çıktı yarın tekrar kan vereceğim 2 katına çıkmış olması gerek dua edin ne olur :)))
canım sakın belirti falan arama bende hiçbir şey olmadı hatta arkadaşları aradım onlarda olmaması daha iyi dediler sakın sende belirti arama kendini ne kadar dinlersen o kadar belirti bulursun , unut o iş hiç yapılmamış gibi düşün daha iyi oluyor :) bebişin hep seninle gibi düşün ve dua et bol bol tamam mı tatlım:)))
ne demek canım ya elimden geldiğince yardımcı olurum hemde seve seve :)))

ay evet özlemcim ya benimde hiç aklıma gelmezdi ama bekledim hatta bir an önce olsun diye dua bile ettim :))) eee ne kadar erken olursa bebişime o kadar daha yaklaşacaktım hep böyle düşündüm ben :)))

yarın kan vermeye gidiyorummmmmmm rabbim yüzümüzü kara çıkarma, bebişimi bana bağışla....

sizde dua edin ne olurrrrrrrrrrrr:)

ayy canım çok sevindim yaa.biliyorsun mayada ben talihsiz olaylar yaşamıştım senin sonucunun pozitif olmasına gerçekten çok sevindim inşş bizimde senin gibi yüzümüz güler bi gün allah bebeğini ve seni korusun...

özlemcim yarında bebişin annesini üzmeden bhcg ni arttıracak canım dualarım seninle rabbim sevincinizi 9ay sonunda bebeğinizle taçlandırsın darısı bizlerin başına inşallah

özlemcim açıkladım canım 371 oldu rabbimin izniyle:))) kucağıma almayıda nasip eder inşallahhhhhhhhhh... darısı hepinizin başına ....

ya rabbim beklemek ne kadar zormuş... 2 hafta sonra rabbim nasip ederse nurtanemin pıt pıtlarını duyacağım inşallah...
bakın kızlar bu bebişleri kucağımıza alana kadar meraklarımız , korkularımız devam ediyor:))) rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...... hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah...

Ben hala adet olamadım kızlar ya buün 12. iğnemi olacağım ama hala tık yok ne yapsam acaba

aminn canım...bbebişlelr nazlııı..bekletecekler o kadar annesii...ama sonunda gül kokulu prensesin kollarında olacak....inşallahhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…