Özlem'in Özlem'i

merhaba Özlemcim,
uzun zamandır giremedim buraya senin güzel haberini okudum Allahım inş. sağlıkla kucagına almayı nasip eder inş.Darısı bizlerin başına olsun canım

Yaşasınn adet oldum özlemcim yarın 9 da gidicem dr. geliştiricilere başlıyacağız

Umudumsun allah razı olsun canım işte geldi beklenen inşallah bu son olur ve 9 ay gelmez :)))

özlemcim canım sağol dikkat ediyorum kendime rabbime şükürler olsun bugün iyiyim sanırım dün ilk günümdü ondan oldu...

ooo umudumsun meslektaş çıktık desene :))) bende yormak istemiyorum meleğimi ama mecbur görev işte.. öğrencilerimi bilemiyorum çünkü bu yıl tayinim çıktı bu okula :)))

uhde canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

ayy özlemcim çok sevindim inşallah herşey çok güzel olacak canım dualarım seninle canım...

canım yavrum annen seni büyük bir özlemle bekliyor :)))

özlemimm ..transfer anımda kameradan izliyoruzya transferi doktor bebiş geliyo dediğinde gözyaşlarına boğuldum..ve tabi sonrasındada..onu hissettimya bebeğim bana tutunmasada belki bir kaç dakika yaşadı içimde ama ben onu hissettim..şimdi sen böyle yazdınya aklıma o an geldi birden...bana tutanamasada benim evladımdı..biyologun bana transferden önce verdiği resimebakıyorum..3. gün 8 hücreli yavrum..cüzdanımın en gizli köşesinde...kimse görmeden bakıyorum ona...neden tutanamadım be anneciğim diyorum..ayyy çok duygusal oldum bugün...neyse canım...güzel haberler yaz hep buraya..ne zaman gidiyosun doktora...

canım benim o an gerçekten unutulmaz ve çok özel bir an, rabbim inşallah sanada nasip edecek sen duanı esirgeme ,inancını yitirme rabbim verecektir sen yeterki istemesini bil canım benim..
ayın 13 ünde gideceğim aslında daha erken gideyim bir ilacım var kalp atışı alınınca kesilecek diye ama bayrama denk geldi erken gelirsen vajinal ultrason yaparız dediler bende istemedim ilkinin ölümünü hep ona bağladım en azından içim rahat etsin değil mi? merkezi aradım onlarda ilacın zararı olmaz bekleyebilirsin dediler ama estrofemin açıklamasında gebelerde kullanılmaz yazıyor ne yapacağımı bilemedim ... ne yapayım dr uma güvenmek zorundayım gerçi buradaki hemen kes dedi bende merkezi aradım onlar devam et dedi dedim o da ben sorumluluk almam dedi ((
rabbim bebeğimi korusun onu bize bağışlasın inşallah dua et canım benim 13ünde gideceğiz bebişimle pıtpıtları duymaya :)))

canım benim..amin....inşallahhh prensesle tek beden iki kalp olacaksınız...ve o güzel haberleride verirsin burada..ya ama şu ilaç olayı kafama takıldı...iki doktorunda ayrı ayrı konuşması...ama sonuçta merkeze güvenmek zorundayız..onlar işin ehli...olumsuz düşünmeyelim canım..olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah....

evet canım ya benimde kafama takıldı ama ne yapalım güvenmek zorundayız, inşallah güzel habere az kaldı canım ....

canım bu arada..şu an annemlerde kalıyodum..ama yarın akşam eşim gelecek kendi evime geçecem..bir kaç gün nete giremiyebilirim..sakın seni unuttuğumu sanma o arada..senden güzel haberleri 4 gözle bekliyorum ben...

hiç bırakır mıyım canım ya :))) tamam canım bekleyeceğim seni:))) inşallah canım inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…