Özlem'in Özlem'i

dorukk çok teşekkür ederim canım, allahta senin evlatlarını bağışlasın nazarlardan saklasın :)

canım bu yazıyı yazmayı 3. denemem bir türlü yazdıkalrım gitmiyor bütün gün aklım sendeydi dışarıda olduğum için nete giremedim gerçi senin gibi pozitif bir insandan da aksi bir sonuç beklemiyordum canım tebrik ederim gözünüz aydın umarım sorunsuz bir dokuz ay geçirip sağlıkla bebişine kavuşursun artık sıra bizde umarım bizlerde olumlu sonuçlar alırız canım artık bir hamile olarak bizlere de dua edersen çok sevinirim

Özlemcim tebrik ederim.... Allah kucağına almayı da nasip etsin.. Ben de eylülde başlıyorum tekrar mayaya... İnşallah ben de senin gibi gülerek ayrılırım oradan....

aralcım canım ne demek her gece isminizi tam olarak bilemesemde dualarımdasınız emin ol... rabbim en yakın zamanda sana da nasip edecek nşallah güzel gönüllü arkadaşım benim....

betty canım sana tek bir tavsiyem olacak dinlersen tabi:)))
asla merkezde kusur bulmaya çalışma herşeyi oluruna bırak bak gör o zaman herşey nasılda yolunda gidiyor... bunu neden yazdım çünkü daha önce çok eleştiriler gördüm ama hiçbirini yaşamadım... bir kimseye kusur bulacağım diye bakarsan iila bulusun değil mi? sana bol şans diliyorum canım inanarak ve güvenerek başla olur mu tatlım....

oyyy adaşım canım benim inşallah seninde ÖZLEMin gerçekleşecek inşallah... dualarım sizinle tatlım:)

evetttttttttttt dün büyük gündü.... eşimde bende sabaha kadar uyuyamadık tabi :))) eee o kadar zamanın birikmişliği var üstümüzde kolay değil bizler için ya olmadıysa korkusu sarıyor her ne yaparsak yapalım.. ama korkunun da ecele faydası yok tabi:) eşimin işten beni aramasını ve hadi hazırlan demesini bekliyorum o sırada başım çok kötü döndü son 1-2 gündür oluyordu ama hep bahanem vardı asla bebişten olamazdı :)) bende azcık uzanayım ben seni ararım dedim ama dayanmak ne mümkün hazırlandım aradım...
bizim bulunduğumuz ilçede kan testi yapılmıyor o nedenle il merkezine gitmemiz gerekiyor eee yol yaklaşık 1 saat sürüyor varın gerisini siz düşünün yani o zaman geçmek bilmiyor... derken hastanenin önünde durduk kan testi için ödememizi yapıp laboratuvara indik ama ne heyecan ... sonra 1 saat sonra belli olur dediler ama o 1 saat geçiyor mu tabiki hayırrrrrrrrrrrr... heyecan dorukta ne yapacağımızı bilmez şekilde dolaşıyoruz ama eşimde bende konuşamıyoruz :)
derken zaman gelip çatıyor ve meraklı bekleyişim sürüyor ben arabada beklerken dualar ediyorum ama içimde kıpır kıpır nedense derken eşim elinde kağıtla,gözünde yaşlarla cama tıklayıp sonunda başardıkkkkkkkkkkkkkk diye bağırıyor ve gözyaşının sel olduğu anı yaşıyoruz...
derken kk da candostum olan ve yaklaşık 1 yılı aşkın bir zamandır görüştüğüm kardeşlerimi arayıp sadece olduuuu diye ağlayabiliyorum ve tabi benim canlarımda benimle ağlıyor işte o an kk nın ne kadar güzel dostluklar kurduğunu fark ediyorum eğer kk olmasaydı ben bu canlarla nasıl tanışırdım:)))
bu bölümdede bu konuyu açmamla sizlerle tanıştım hepinize çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun, rabbim bir an önce göbüşlerinizi doldursun inşallah...
dualarım sizinle ne olur sizde bana edin :)))opuyorumnanaktan

göözünnayydınnnn özlemcimmmm bizlerede dua ett bitanem.Allah tamamına erdirsinn rabbim

oyyy adaşım canım benim inşallah seninde ÖZLEMin gerçekleşecek inşallah... dualarım sizinle tatlım:)

İnşallah canım bende uzun protokol yaptırıyorum bugün 10. iğnemi oldum ama adet olamadım onu bekliyoruz.

canım ya canım benimm..Allah tatamına erdirsin inşallah..Annelerin duaları kabul olurmuş..lütfen benim içinde dua et özlemcim...

özlemiiiim
özlemini yerim senin beenn:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hayırlı uğurlu sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrun:))))

bebeğim-01 canım allah razı olsun ... rabbim inşallah tamamına erdirir... dualarım sizinle canım inanın olacak....

özlemcim ben 14 gün kullandım hala olmadım sonra 2-3 gün daha oldu lekelenme tarzında 4 gün sürdü olmadım desem yeridir ama tedavi devam etti ... sakın panik yapma , rahat ol sonucu güzel olacak inşallah...

umudumsun canım benim dualarım seninle olacak inan buna.... rabbim inşallah erdiecek canım inşallah...

görkemli canım darısı başınıza inşallah... dualarım sizinle olacak rabbim hiçbirinizin emeğini zayi etmesin....

mavişim olsun ye teyzesi sen onu , ben zaten popoya şaplağı indireceğim :)))
sağol canım rabbim hepimizin yavrusunu korusun ........

özlemcim kan değerin kaç çıktı gebelik belirtileri yaşamışmıydın bekleme sürecinde benim transferimde salı günü ne olur bana dua et ve senden terapi istiyorum bekleme sürecimde sen çok pozitifsin sende o süreçte yardım almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…