- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
2 aylık bi iliski için evlilik düşüncesi daha erkenadamla gelecek düşünmüyor musunuz? yani ne bileyim evlenince ne olacak?
Neden ilgincimAynı evde kalmayı bırakarak başlayabilirsiniz, aynı evde özlemezsiniz zaten sabah çık akşam aynı adamla aynı eve gir, yani siz de biraz ilginçsiniz
Bahane mi bulim yaniyorgun oldugunu belirt, dinlenmek istedigini soyle, kitap okiicam de, arkadaslarimla gorusecegim de, evde buyuk temizlik yapicam de.
Evli gibi olduk sanirim 2 ayda2 ayda ne cabuk bu asamaya geldiniz? Ben evliler boyle seyler hisseder sadece saniyordum
Napabilirim meselaİki ay için baya hızlı gitmissiniz. Biraz daha ağırdan alın derim.
Araya mesafemi koyim yaniBende problem var galiba? Eşimle sabah akşam aynı işyerindeyiz ama yine de görmezsem özlüyorum.
Aynı evde kalma sen de. Her akşam gitme..
Herseyi hizli yasayip hizli tuketmissiniz. Bence acikca soyleyin bunu. Kirilacak birsey yok bunda. Biraz daha yavas ilerlememiz lazim falan deyin. Su an hissettiginiz seyler zaten yanlis yolda ilerlediginizin gostergesi.Evli gibi olduk sanirim 2 ayda
Acaba neden?Neden ilgincim
Araya mesafemi koyim yani
Ya gelemem diyorum tabi ama israr ediyo kiramiyorumAcaba neden?
Sevgilimi özlemek istiyorum ama 2 ayda aynı eve taşındım,
sevgilimi özlemek için sabah çıkıyorum akşam aynı eve giriyorum,
sonra yine aynı sevgilimi özlemek için onun arkadaşlarıyla da vakit geçiriyorum çünkü hipnotize olmuş durumdayım ağzımı açıp gelemem diyemiyorum??
Tesekkur ederim bunlari deniyecemTam mesafe gibi değil de durumdan şikayetçi olan sadece sensin bu durumda gitme.
Basit bahaneler bul. Bu akşam canım evde oturmak istiyor, dizi izleyeceğim, işim var, arkadaşlarım gelecek vs.
Napabilirim mesela
Ne durumdasınız bilmiyorum ama bunun oluru şimdilik ayrı ev, birlikte yaşamanız için ilk önce oturmul bir ilişki lazım 2 ay nedir allah aşkına.Ya gelemem diyorum tabi ama israr ediyo kiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?