- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
Biz buldumcuk oluyoruz galibaBende problem var galiba? Eşimle sabah akşam aynı işyerindeyiz ama yine de görmezsem özlüyorum.
Aynı evde kalma sen de. Her akşam gitme..
Evlilik düşünmenize gerek yok bence2 aylık bi iliski için evlilik düşüncesi daha erken
bilmemki ben kocami ozluyorum.. Bence yeterince sevgi yokAynı evde kalmayı bırakarak başlayabilirsiniz, aynı evde özlemezsiniz zaten sabah çık akşam aynı adamla aynı eve gir, yani siz de biraz ilginçsiniz
3 yıllık evliyim öncesinde de 10 yıl sevgiliydikEvli gibi olduk sanirim 2 ayda
bilmemki ben kocami ozluyorum.. Bence yeterince sevgi yok
yok bende ozluyorum . 1 saat gecikse cene yapa yapa adami bezdiriyorum bilmemki sevgi mi eksik acebaBende problem var galiba? Eşimle sabah akşam aynı işyerindeyiz ama yine de görmezsem özlüyorum.
Aynı evde kalma sen de. Her akşam gitme..
Yani bence o arada olur normalde ben her akşam gördüğüm adamı özlemem sabahtan akşama kadar çalışıp aklıma gelmez. Ha o dediğiniz ya şu sıralar onunla da pek vakit geçiremiyorum minvalinde bir özlem olur benim açımdan :) sizin ki de güzelmiş amabilmemki ben kocami ozluyorum.. Bence yeterince sevgi yok
Biz buldumcuk oluyoruz galibaBiz de bir ara ayni is yerinde calisiyorduk, gun icinde mutlaka yanina ugrardim. Ayriyeten ayni yerde denk gelirsek falan gozlerim parliyordu resmen.
Ya birazda kisilikten sanirim kimisi ozler cok sevgi.ister ne bilim sevme tarzi sanirim kimisi ayni oranda sever aylarca gormesede ben catlarim sanirim tamamen benle ve tabi sevgiyle alakaliYani bence o arada olur normalde ben her akşam gördüğüm adamı özlemem sabahtan akşama kadar çalışıp aklıma gelmez. Ha o dediğiniz ya şu sıralar onunla da pek vakit geçiremiyorum minvalinde bir özlem olur benim açımdan :) sizin ki de güzelmiş ama
yok bende ozluyorum . 1 saat gecikse cene yapa yapa adami bezdiriyorum bilmemki sevgi mi eksik aceba
Evet evet kişilik ile ilgili bu durumda ne size çok seviyorsunuz denebilir ne benim sevgim az bulunabilir diye düşünüyorum. Bir de bence etken zaman,aklınıza gelebilecek durumdaysa gün içinde çok hoş ve çok güzel. Mutluluklar size :)Ya birazda kisilikten sanirim kimisi ozler cok sevgi.ister ne bilim sevme tarzi sanirim kimisi ayni oranda sever aylarca gormesede ben catlarim sanirim tamamen benle ve tabi sevgiyle alakali
biran amerikan filmi özeti sandımMerhaba herkese .
2 aylik bi sevgilim var .
Son 1 haftadir hep birlikteyiz .
Ikimizde çalışıyoruz. Is cikisi gorusup aynı evde kalıyoruz. Ertesi gun yine ayni sey .
Kendisinin sehir disidan bi arkadasi geldi .
Grupca bar tarzi yerlerw gidiyoruz sabaha kadar duruyoruz . 1 haftadir hep böyle.
En baslarda hafta 2 gün bulusurduk simdi çok sıklaştı.
Ben onu özlemek istiyorum ona dokundugumda icimde istek arzu olmasini istiyorum .
Surekli birlikte olunca bunlar olmuyo malesef .
Nasil araya mesafe koyabilirim .
Mesafe derken her gün bulusmayi istemiyorum.
Oda beni ozlesin istiyorum. ( her gün görüşünce birlikte kalınca özlem olmuyo tabiki )
Açık açık sıkıldım her gün bulusmakdan diyemem çünkü alıngan bi yapısı var .
Onu kırmadan bulusmalari azaltmak istiyorum napabilirim
ay tesekkur ederim sizede :)Evet evet kişilik ile ilgili bu durumda ne size çok seviyorsunuz denebilir ne benim sevgim az bulunabilir diye düşünüyorum. Bir de bence etken zaman,aklınıza gelebilecek durumdaysa gün içinde çok hoş ve çok güzel. Mutluluklar size :)
ben biraz eziyetciyim sanirim :))) dakka tutuyorum geciktimi yuz asiyorum o da agzima okenuyor beni taklid ediyor ortaligi yumusatiyor danisikli dovus zaten :))Ben onu çözdüm ya yarım saat sonra evdeyim derse +1 saat ekliyorum ona
Ama çene hakkımı her zaman gizli tutuyorum..
Aynı evde yaşamıyor musunuz zaten?2 aylık bi iliski için evlilik düşüncesi daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?