Özlemiyorum

Bende problem var galiba? Eşimle sabah akşam aynı işyerindeyiz ama yine de görmezsem özlüyorum.

Aynı evde kalma sen de. Her akşam gitme..
Biz buldumcuk oluyoruz galiba Biz de bir ara ayni is yerinde calisiyorduk, gun icinde mutlaka yanina ugrardim. Ayriyeten ayni yerde denk gelirsek falan gozlerim parliyordu resmen.

Evli gibi olduk sanirim 2 ayda
3 yıllık evliyim öncesinde de 10 yıl sevgiliydik

şimdi işe gidince bile kocamı özlüyorum

siz çok hızlı ilerlemişsiniz

2 ayda daha tam olarak birbirinizi tanımadan ısınmadan aynı evde yaşamayla hata etmişsiniz

yoksa insan evlenince böyle şeyler hissetmiyor

bilmemki ben kocami ozluyorum.. Bence yeterince sevgi yok
Yani bence o arada olur normalde ben her akşam gördüğüm adamı özlemem sabahtan akşama kadar çalışıp aklıma gelmez. Ha o dediğiniz ya şu sıralar onunla da pek vakit geçiremiyorum minvalinde bir özlem olur benim açımdan :) sizin ki de güzelmiş ama

Biz buldumcuk oluyoruz galiba Biz de bir ara ayni is yerinde calisiyorduk, gun icinde mutlaka yanina ugrardim. Ayriyeten ayni yerde denk gelirsek falan gozlerim parliyordu resmen.

Aynen öyleyim..
Kocişim diye ortada dolaşmıyorum tabi dışarıdan gayet ciddiyim ama adam yanıma gelince gülme alıyor.. Dahili hattan sürekli aranmıyor ki

Bazen arıyorum "çay/kahve içmiyor musun?" diye yemekhaneye çağırıyorum..

Ya birazda kisilikten sanirim kimisi ozler cok sevgi.ister ne bilim sevme tarzi sanirim kimisi ayni oranda sever aylarca gormesede ben catlarim sanirim tamamen benle ve tabi sevgiyle alakali

Ya birazda kisilikten sanirim kimisi ozler cok sevgi.ister ne bilim sevme tarzi sanirim kimisi ayni oranda sever aylarca gormesede ben catlarim sanirim tamamen benle ve tabi sevgiyle alakali
Evet evet kişilik ile ilgili bu durumda ne size çok seviyorsunuz denebilir ne benim sevgim az bulunabilir diye düşünüyorum. Bir de bence etken zaman,aklınıza gelebilecek durumdaysa gün içinde çok hoş ve çok güzel. Mutluluklar size :)

Bahaneler bulun
Musait degilim
Misafirim geldi
Hastayim
Verilmis sozum var baska bir yere gidecegim
Uykum var sonra goruselim
Vs vs
Ayni evde kalmayin bir de. Sabah aksam gorusmemis olursunuz

biran amerikan filmi özeti sandım

saat kaça kadar takiliyosunuz dışarıda?
kaç saat uyuyorsunuz?
bence uyku önemli.
belkide enerjiniz kalmıyor ozlemeye
özlemek güzel şeydir:)
çok hızlı yaşayıp çok hızlı tuketiyorsunuz sanırım.
bahane arıyorsanız uykum var deyin

Aynı evde yaşarken buluşma işini nasıl geciktireceksiniz ki zaten...
İşten çıkıp buluşmasanda aynı eve gidince sonuç olarak yine özlemeyeceksiniz o zaman.

ay tesekkur ederim sizede :)

Ben onu çözdüm ya yarım saat sonra evdeyim derse +1 saat ekliyorum ona
Ama çene hakkımı her zaman gizli tutuyorum..
ben biraz eziyetciyim sanirim :))) dakka tutuyorum geciktimi yuz asiyorum o da agzima okenuyor beni taklid ediyor ortaligi yumusatiyor danisikli dovus zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…