Özlüyorum

Hsgzllk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
131
437
103
Kızlar sanırım bu sekilde devam edemeyeceğimm, Tartışmalar ve yaşadığımız sorunlar yüzünden Kocacığımla doğru düzgün konuşamaz hale geldik :'( ama ben Kocamı ÇOOOOK ÖZLEDİMMM :( aramıyor beni. Bende arayamiyorum çekiniyorum resmen. Arasam sanki neden aradın diyip kapatacakmis gibi saçma sapan şeyler düşünüyorum. Benden mesafelerce uzakta şimdi. Belki uyuyordur bile tatlı tatlı. Pazartesi dönüyor . Ve ben o döndüğünde ona bi süpriz yapmak istiyorum. Evde olsun istemiyorum ama. Ne yapcam onu da bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardıniz? Bu arada hala aramız bozuk :( yüzünü güldürmek istiyorum. Çünkü bu sekilde bende hayattan kopuyorum :(

Bitanem haklı :( kırıyorum onu. Hatta çok kiriyorum. Kıskançlık yüzünden oluyor hep. Yapmicam diyorum ama yine aynısını yapıyorum :( Kocamin benden uzaklaşmasına dayanamıyorum. Canım yanıyor :(

Bitanem haklı :KK43: kırıyorum onu. Hatta çok kiriyorum. Kıskançlık yüzünden oluyor hep. Yapmicam diyorum ama yine aynısını yapıyorum :KK43: Kocamin benden uzaklaşmasına dayanamıyorum. Canım yanıyor :KK43:
canım şimdi bir önceki konunuda okudum evet haksızsın aşırı kıskançlık yapıyormuşsun ama eşinin kıskançlıklarıda bence boğucu cinsten oyüzden eşinle bu konuda konuşman gerek bence karşılıklı olarak değişmeniz için

Ben onun değişmesini istemiyorum ki . Sadece yersiz kıskançlıklarimin biraz daha azà inmesini istiyorum. Bu sekilde devam edersem onu kaybederim :( çünkü ben olsam beni bu sekilde yıllarca cekemezdim. Yeni evliyiz 1 sene oldu henüz. Varsa bunun bi formülü en azından denemek istiyorum. Belki denediğimı görmek bile hoşuna gider,belki durum daha kötüye gitmeden yine mutlu günlerimize donebiliriz :( ya gerçekten canım yanıyor :( böyle olmamalı :( sesini özledim :( keşke suan arasa, SENİ SEVİYORUM GÜZELLİK dese :(

Ben onun değişmesini istemiyorum ki . Sadece yersiz kıskançlıklarimin biraz daha azà inmesini istiyorum. Bu sekilde devam edersem onu kaybederim :KK43: çünkü ben olsam beni bu sekilde yıllarca cekemezdim. Yeni evliyiz 1 sene oldu henüz. Varsa bunun bi formülü en azından denemek istiyorum. Belki denediğimı görmek bile hoşuna gider,belki durum daha kötüye gitmeden yine mutlu günlerimize donebiliriz :KK43: ya gerçekten canım yanıyor :KK43: böyle olmamalı :KK43: sesini özledim :KK43: keşke suan arasa, SENİ SEVİYORUM GÜZELLİK dese :KK43:
canım eşin şuan nerde anlamadım evlerimi ayırdınız.benimde değişmekten kastım karşılıklı kıskançlığınızı törpülemek yoksa gerçekten böyle hayat geçmez

Ben onun değişmesini istemiyorum ki . Sadece yersiz kıskançlıklarimin biraz daha azà inmesini istiyorum. Bu sekilde devam edersem onu kaybederim :KK43: çünkü ben olsam beni bu sekilde yıllarca cekemezdim. Yeni evliyiz 1 sene oldu henüz. Varsa bunun bi formülü en azından denemek istiyorum. Belki denediğimı görmek bile hoşuna gider,belki durum daha kötüye gitmeden yine mutlu günlerimize donebiliriz :KK43: ya gerçekten canım yanıyor :KK43: böyle olmamalı :KK43: sesini özledim :KK43: keşke suan arasa, SENİ SEVİYORUM GÜZELLİK dese :KK43:
İlaki omu msj atmali yerinde olsaydim şuan yaşadigin derin duygulari kisa ve öz bir msjla hissettirirdim.Sevgini özlemini yaşa eşine de yaşat mesafelere rağmen..(ayrılmadıysanız tabi)

Şehir dışına çıktı. İşleri çok fazla yoğun. Yanımda değil :( keşke yanımda olsa ,en azından kıvransamda bi şekilde konuşmaya çalışırdım :( pazartesi Allah'ın izniyle benim yanımda olacak. Tabi kızgınlığı geçtiyse. Geçmediyle süründurur beni daha. Karşıma alıp bi daha yapmicam diyemem çünkü bu kocaman bir yalan olur. Ama en azından pişman olduğumu ve cabaladigimi görsün istiyorum. Ama inan daha ne yapacağımı veya nerden baslayacagimi bile bilemiyorum. Bu yüzden ilk adım olarak süpriz yapmak geldi. Ve ben ne supriz yapacağımı da bilmiyorum. Normalde pratik ve mantıklı düşünen bir Hatunum fakat konu Aşk ve Kocam olunca serseme döndüm. Beynim durdu resmen :(

İlaki omu msj atmali yerinde olsaydim şuan yaşadigin derin duygulari kisa ve öz bir msjla hissettirirdim.Sevgini özlemini yaşa eşine de yaşat mesafelere rağmen..(ayrılmadıysanız tabi)
Deme öyle ayrılık falan :( ayrılmadık tabiki. Allah birbirini seven hiçbir Karı-Koca ya boyle bir sebepten dolayi yasatmasin bunu :( ben şaşırdım ya. İnan beynim falan normal değil. Hala Kadınlar Klübüne nasıl yazabildim onu düşünüyorum. Ama rahatlıyor insan. Kadın dayanışması her zaman iyi yönde olmasa bile bence en güzel rahatlama yöntemi.. ama benim derdim bana fazla büyük . Kimler nelerle savaş veriyor ben ise kendime hakim olamıyorum :(

Deme öyle ayrılık falan :KK43: ayrılmadık tabiki. Allah birbirini seven hiçbir Karı-Koca ya boyle bir sebepten dolayi yasatmasin bunu :KK43: ben şaşırdım ya. İnan beynim falan normal değil. Hala Kadınlar Klübüne nasıl yazabildim onu düşünüyorum. Ama rahatlıyor insan. Kadın dayanışması her zaman iyi yönde olmasa bile bence en güzel rahatlama yöntemi.. ama benim derdim bana fazla büyük . Kimler nelerle savaş veriyor ben ise kendime hakim olamıyorum :KK43:
Üzülmeyin hal olur.Eşiniz yurt dışında oldugu sürece hic arayip sormadımı aranizdaki kırgınlık,küskünlük ne kadar ciddi?Gelince dert tasa kalmaz insallah canim.

Üzülmeyin hal olur.Eşiniz yurt dışında oldugu sürece hic arayip sormadımı aranizdaki kırgınlık,küskünlük ne kadar ciddi?Gelince dert tasa kalmaz insallah canim.
Amin insallah duzelecek aramız. Yuvayı dişi kuş yaparmis :) günlerce de tartissak ben asla bırakmicam onun ellerini. Verdiğim savaş kendimle olacağı için biraz daha zor olacak işim belki ama dediğin gibi neler okuyoruz burda neler. Allah hepimizin yuvasını korusun :) ortada aldatma yok ihanet yok çok ŞÜKÜR . Kendimle de savasabilirim. Yaşım çok genç zamanla olgunlaşacagima ve Kocamla normal bi hayat süreceğime inanıyorum ben. Kendi kendime gaza geldim bak :) uyku tutmayınca hep düşünüyorum, benim derdim yok ki valla. Halimize bin Şükür. Kıskançlık olmalı tabiki her zaman,ve ben hücrelerini bile kıskanıyorum Kocamın. Ohh beee. Valla varya bütün Türkiye duymuş kadar rahatladım :) ben bu enerjiyle varya adamı ilgi komasina sokarim :)

Amin insallah duzelecek aramız. Yuvayı dişi kuş yaparmis :) günlerce de tartissak ben asla bırakmicam onun ellerini. Verdiğim savaş kendimle olacağı için biraz daha zor olacak işim belki ama dediğin gibi neler okuyoruz burda neler. Allah hepimizin yuvasını korusun :) ortada aldatma yok ihanet yok çok ŞÜKÜR . Kendimle de savasabilirim. Yaşım çok genç zamanla olgunlaşacagima ve Kocamla normal bi hayat süreceğime inanıyorum ben. Kendi kendime gaza geldim bak :) uyku tutmayınca hep düşünüyorum, benim derdim yok ki valla. Halimize bin Şükür. Kıskançlık olmalı tabiki her zaman,ve ben hücrelerini bile kıskanıyorum Kocamın. Ohh beee. Valla varya bütün Türkiye duymuş kadar rahatladım :) ben bu enerjiyle varya adamı ilgi komasina sokarim :)
Bu kadar sevmek ne güzel bişey:) sanırım hiçkimseyi bu kadar sevmedim:)
Sevmek için yaratılmışsınız sanki
Allah mutlu etsin:)

Buraya yazdiginiz gibi esinize de yazin duygularinizi. Samimi bir dille yazildiginda illaki etkisi olacaktir. Birde kendinizi frenleyip kiskancligi dozunda hissettirirseniz sizden guzeli olmaz. Cok kiskan az hissettir. Iliskinin temel kurali bence. Ben esimi hic kiskanmazdim cok sinirlenirdi. Hamileyken bi kac kez kiskanclik krizine girdim. Adamin burnundan geldi. Bana soyledigi laf kiskanmiyorsun diye bidaha agzimi acmicam. Demekki kiskanilmak hic iyi degilmis. Yani bogma adami ama tatli tatli hissettir. Icinda firtinalar kopsun ama sen adama yaz yagmuru ol.;)

aynen bende senin gibiyim şimdi biraz törpüledim kendimi

Back
X