- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Ben de olsam mutlaka arardim,hastanede yatiyorsa ziyaretine de giderdim mutlaka. Son bir seferdir belki gorebileceginiz. Belki elinizi tutup gozunuzun icine bakar ve ozur diler.
araya bi nokta koyun allah aşkına.
O kadar can havliyle yazdım ki
Sizin icin bir sey ifade etmeyebilir elbette hak veririm. Ama ölecek olan bir insan icin belki cok sey ifade eder. Tekrar gorusmeyeceksiniz sonucta. O ozur diler siz de he tamam der gecersiniz.Özür dilemesi bişey ifade etmiyor benim için vicdanım rahat etsin istedim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum
Ben olsam aramazdım, adam bissürü kötü şey yapmış size ve eğer anneniz babandan özür mü diledin derse durumu da açıklarsınız.
okunmuyo. ama gelen telefonları açmayıp bundan sonrası için kestirip atmak mantıklı olur gibi.
Ailenizden tepki aldiginizi anliyorum,ama siz icinizden geldigi gibi hareket etmissiniz. Bunda cekinecek veya utanacak birsey yok. O sizin aramanizi haketmemis olabilir,ama siz kendi vicdanizin rahat olmasini hak ediyorsunuz. "Acaba" ve "Keske" demezsiniz bu saatdan sonra. Sorana da ayni böyle dersiniz.
Çok basit, bir daha baba tarafınızdan biriyle konuştuğunuzda deyin ki, söylemeyecektim ama artık sinirlendim, ben konuşmamızı kaydetmiştim, isteyene dinleteyim özür dilemiş miyim dilememiş miyim.
Babanızın kulağına gider, elinizde delil var diye de bulaşamaz.
İşte delilin olunca korkar artık öyle anlatamazBabamı aradım zaten neden öyle dedin dedim demedim ben öyle bişey dedi bana karşı inkar ediyor başkalarına farklı anlatıyor
Sizin icin bir sey ifade etmeyebilir elbette hak veririm. Ama ölecek olan bir insan icin belki cok sey ifade eder. Tekrar gorusmeyeceksiniz sonucta. O ozur diler siz de he tamam der gecersiniz.
Merak ettiğim. icin soruyorum.. hayatınızda hicbir yakınınız dan böyle kötülük gordunuzmu ... görmüş bi benzerini yaşamış biri bu kadar iyi niyetli olamıyor cunku...
Gordum evet. Ve aynen dedigimi yaptim. Gittim,gordum,gecmis olsun dedim. Benden ozur diledi ve ciktim yanindan. Sabahina da öldü zaten. Ne kaybettim gittim diye hic bir sey.Merak ettiğim. icin soruyorum.. hayatınızda hicbir yakınınız dan böyle kötülük gordunuzmu ... görmüş bi benzerini yaşamış biri bu kadar iyi niyetli olamıyor cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?