Özür dilemişim

Siz olsanız ararmıydınız

• Evet

OY: 21 39,6%
  • Hayır

OY: 32 60,4%

• Ankete Katılan
    53

Annemin yanlış anlamasını istemiyorum

Anlamadığım birşey var insan 4 çocuğunu nasıl saklar ki? Nüfus kayıtlarından herşey çıkıyor. Babanız sizi üzerine almadı mı? Ya da karşı tarafın nüfusla hiç işi olmadı mı? Çok enteresan

Babamızın üstündeyiz yani baba adı o kadın demekki araştırmamış nasıl halletti buldu yolunu bilmiyorum ama kadının haberi yok

Sen uzak dur bacım onlardan için elvermemiş merhametinden aramışsın görevini de yapmışsın say ve uzaklaş bence...

Allah bizi ve yaptigimiz bunca kotulugu affediyo...biz kimizki... ben yaparmiydimbilmiyorum... bende babama ofkeliyim cocuklugum hersey icin... bizim disardan asiri bormsl bi iliskimiz var ama icimde hic bi duygu yok bayramdan bayrama elini optugum bi insan... bazen dusunuyorum olse aglarmiyim...belki yasayamadiklarimiza... annemide yok gb gordugume... evladimi kaybettigimde hastanede ayaklarimin bagi cozulup dustugumde kayinpederimelimden tutup sarildi agladi nabcam bendedigimde sabret biz burdayiz dedi.... babam oyle gozumun ucunda gozunu kacirdi ...sevgi gormemisti gostermedide... gozumun onunden silinmeuen bisuru kotu anilarima hayatimin en kotu gunundeki o mesafeleri bida hic asanayiz artik....ama cok isterim soncumlesi bile olsasize yasattiklarim icinbeni affedindese... sanki butun ofkem biter... bilmiyorum herkesi bosverin bu merhamet bu vicdaninizi kimse bilmese allah bilir gorur

Başınız sağ olsun sizinde yaşadıklarınız çok zor işte insanın içinde o kadar bitiriyorlar ki herşeyi aslında ne kadar normal bişey değil mi bi kızın babasını araması ama baksana nasıl bi hayat yaşıyorsak 30 saniye konuşmaya bile tereddütlüyüz yaşananlar o kadar ağır ki insan bazen altında eziliyor

İçinden geleni yap

aramakla en iyisini yapmışsınız.ailenize yapmadıgınız şeyi kabul ettirme çabasına girmeyin.
şunuda sormadan edemeyecegim baba tarafından amca hala vs sizleri ararmıydı? görüşmeleriniz babanızla konuştuktan sonra başladı ise asıl onlarla irtibatınızı kesmelisiniz.
babanız sizden ayrılınca ailesininde ayrılması hiç hoş degil

Hayır baba tarafıyla hiç görüşmüyoruz hiç kimseyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…