Ne doğum gününde ne yeniyılımda ne evlilik yıl donumumde ne anneler günüme hem oğlum hem eşim ben öncesinde söylemeden benim için birseyler yapmıyor. Söyleyince yapıyor alıyor tamam ama. Söylemedim bu yeniyilda mesela. Bana ne alacaksınız diye sormadım. Ama cümle içinde “bu gün maviye gittik oğlumla babasına yeni yıl hediyesi aldık” dedim. “Bu gün oğluma yeni yıl hediyesi aldım babasıyla bizim oğlumuza hediyemiz” falan dedim.
Ama kimse beni düşünmemiş sevmemiş yine
Oğlum para biriktirdi arkadaşına ogretmenine yeniyil hediyesi aldı. Bilmiyorum kalbine sevgimi koyamadim mı ki beni düşünmedi yaşı 8.
Keza esim söylemediğim zaman almaz yapmaz bisey ve ben kırılıp trip atınca günler sonra barışmak için biseyler alır yapar.
Sevgi nedir ki niye beni kimse sevmiyor benim kalbim çok kırık
Şimdi de odaya geçtim uyuyorum ben dedim gittiler A101’den bir hediye aldılar baba oğul benim için ama ben hiç mutlu olmadım
ağladım tutamadim kendimi
ben ağlayınca eşim kızdı
madem aldıklarını kafamiza kakacaksin neden alıyorsun dedi
Kendimi çok kötü hissediyorum

Ama kimse beni düşünmemiş sevmemiş yine
Oğlum para biriktirdi arkadaşına ogretmenine yeniyil hediyesi aldı. Bilmiyorum kalbine sevgimi koyamadim mı ki beni düşünmedi yaşı 8.
Keza esim söylemediğim zaman almaz yapmaz bisey ve ben kırılıp trip atınca günler sonra barışmak için biseyler alır yapar.
Sevgi nedir ki niye beni kimse sevmiyor benim kalbim çok kırık
Şimdi de odaya geçtim uyuyorum ben dedim gittiler A101’den bir hediye aldılar baba oğul benim için ama ben hiç mutlu olmadım
Kendimi çok kötü hissediyorum