• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özür hediyesi değil sevgi hediyesi istiyorum

Muhendoz

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8.725
Puanlar
398
Ne doğum gününde ne yeniyılımda ne evlilik yıl donumumde ne anneler günüme hem oğlum hem eşim ben öncesinde söylemeden benim için birseyler yapmıyor. Söyleyince yapıyor alıyor tamam ama. Söylemedim bu yeniyilda mesela. Bana ne alacaksınız diye sormadım. Ama cümle içinde “bu gün maviye gittik oğlumla babasına yeni yıl hediyesi aldık” dedim. “Bu gün oğluma yeni yıl hediyesi aldım babasıyla bizim oğlumuza hediyemiz” falan dedim.
Ama kimse beni düşünmemiş sevmemiş yine 😢
Oğlum para biriktirdi arkadaşına ogretmenine yeniyil hediyesi aldı. Bilmiyorum kalbine sevgimi koyamadim mı ki beni düşünmedi yaşı 8.
Keza esim söylemediğim zaman almaz yapmaz bisey ve ben kırılıp trip atınca günler sonra barışmak için biseyler alır yapar.
Sevgi nedir ki niye beni kimse sevmiyor benim kalbim çok kırık 😢
Şimdi de odaya geçtim uyuyorum ben dedim gittiler A101’den bir hediye aldılar baba oğul benim için ama ben hiç mutlu olmadım 😢 ağladım tutamadim kendimi 😢 ben ağlayınca eşim kızdı 😢 madem aldıklarını kafamiza kakacaksin neden alıyorsun dedi 😢

Kendimi çok kötü hissediyorum 😢😭😭😭

Siz daha önce de böyle bir konu açtınız diye hatırlıyorum belli ki bu konu sizin için önemli eşinize sinir oldum, çok mu zor incelik yapıp, söylemeden hediye almak 😔
Sevmek sevgi nedir ki ? Hediye gibi istemeden bir cikolata almak gibi istemeden sevdiğini bildiğin bir şeyi yapmak almak söylemek değil midir ? Yoksa insan sevdiğini nasıl gösterir ki ? Ben sevildiğimi hiç düşünmüyorum görmüyorum seks için benimle barisildigini düşünüyorum

Sevmek sevgi nedir ki ? Hediye gibi istemeden bir cikolata almak gibi istemeden sevdiğini bildiğin bir şeyi yapmak almak söylemek değil midir ? Yoksa insan sevdiğini nasıl gösterir ki ? Ben sevildiğimi hiç düşünmüyorum görmüyorum seks için benimle barisildigini düşünüyorum
Bunu dusunuyon ve birliktesin ayrıl gitsin değersiz hissettigini yerde kalma

Haklısınız, sevmek sevdiğini mutlu etmek, onun mutluluğu ile mutlu olmak. Eşiniz için hediyeleşme, özel gün kutlama saçma gelebilir, sevmeyebilir ama sizin için önemli olduğunu bildiği halde aynı devam etmesi çok sinir bozucu.

Bunu dusunuyon ve birliktesin ayrıl gitsin değersiz hissettigini yerde kalma
Şubatta 10.yıl evlilik yıl dönümümüz var. Soracak öncesinde ne alayım ne yapayım diye. Ben de gerek yok diyeceğim bu sefer. Aslında kafamda aldırırım dediğim şeyler vardı ki alır da ama bunlar hiç kıymetli gelmiyor artık. Bu sefer de biseyler almaz ve yapmaz ise kalbimden büyük şeyler kopacak. Boşanma kâğıdını önüne koymak geliyor kalbimden
Bir yanım da diyor bu sebeple boşanılır mı 😔

Ya bu biraz huy meselesi her özel günde ben kadın olarak hediye almıyorum yoruluyorum

Erkekler daha geriden geliyor bence bu konuda

Kendi kendime alıyorum bazen canım isterse

Siz de kendinize alın

O kadar insanın aklına gelmiyor bazen

Şubatta 10.yıl evlilik yıl dönümümüz var. Soracak öncesinde ne alayım ne yapayım diye. Ben de gerek yok diyeceğim bu sefer. Aslında kafamda aldırırım dediğim şeyler vardı ki alır da ama bunlar hiç kıymetli gelmiyor artık. Bu sefer de biseyler almaz ve yapmaz ise kalbimden büyük şeyler kopacak. Boşanma kâğıdını önüne koymak geliyor kalbimden
Bir yanım da diyor bu sebeple boşanılır mı 😔
Eşinizin tek kusuru bu mu

Ban biraz mağduriyetten besleniyorsunuz gibi geldi.
Hediye seviyorsanız bunu empoze edeceksiniz. 7 cihan bilir benim hediye istediğimi mesela. Eşim dostum ailem vs çok iyi bilir. Çünkü içime atmam alsınlar diye beklemem direkt isterim 😀 hediyenin önemini söylerim. İlişkilerimde de ben hediye alırım da veririm de benim için önemlidir diye daha ilk tanışmalarda belli etmişimdir.

Eşinizin tek kusuru bu mu
Tek kusuru bu değil elbet genel olarak ruhsuz robot tuşuna basmadan hareket etmeyen ve işine öyle gelen biri
Ev işi yapar ama söylemeden yerden çöp almaz
Çocukla söylemeden ilgilenmez söyleyince ilgilenir vs
Başka küsur neyi merak ediyorsunuz bilmiyorum ama daha büyük kusurlar zaten buraya konu açmama gerek kalmayacak derecede direk boşanma sebebi olurdu tabiki benim için

Ya bu biraz huy meselesi her özel günde ben kadın olarak hediye almıyorum yoruluyorum

Erkekler daha geriden geliyor bence bu konuda

Kendi kendime alıyorum bazen canım isterse

Siz de kendinize alın

O kadar insanın aklına gelmiyor bazen
Eşiniz özel günde hediye almıyordur ama başka zaman aliyordur.
Hediye almıyordur çiçek alıyordur ya da sürpriz tatil ayarlıyordur ne bileyim hadi bur yemeğe gidelim diyordur
Bizde bunların hepsi ben söylenmeden yapılmayan şeyler

Tek kusuru bu değil elbet genel olarak ruhsuz robot tuşuna basmadan hareket etmeyen ve işine öyle gelen biri
Ev işi yapar ama söylemeden yerden çöp almaz
Çocukla söylemeden ilgilenmez söyleyince ilgilenir vs
Başka küsur neyi merak ediyorsunuz bilmiyorum ama daha büyük kusurlar zaten buraya konu açmama gerek kalmayacak derecede direk boşanma sebebi olurdu tabiki benim için
Sizde o söylemeden hiç bişey yapmayın . Söyleseydın yapardım diyin

Sizde o söylemeden hiç bişey yapmayın . Söyleseydın yapardım diyin
Artık söylese de yapasım yok. Bir tatlı mı istedi yapmayacağım vs
Uzun süre içimden geleceğini sanmıyorum
Soğuk da davranirim
Ama taktik olarak değil gerçekten içimden gelmez
Bu durumdan dolayı yatak hayatımızı düzeltmek için elinde pasta ya da çiçekle gelip barışmak isteyecek barisacagiz
Sonra yine aynı

madem aldıklarını kafamiza kakacaksin neden alıyorsun dedi 😢

Eşiniz bu konuda haklı. Diğer taraftan kaç yıllık eşiniz özel günlere önem verdiginizi biliyor olması lazım. Sevilmediginizi düşündüren başka şeyler de olmalı ki bu bardağı tasirmis diye yorumladım.

Ban biraz mağduriyetten besleniyorsunuz gibi geldi.
Hediye seviyorsanız bunu empoze edeceksiniz. 7 cihan bilir benim hediye istediğimi mesela. Eşim dostum ailem vs çok iyi bilir. Çünkü içime atmam alsınlar diye beklemem direkt isterim 😀 hediyenin önemini söylerim. İlişkilerimde de ben hediye alırım da veririm de benim için önemlidir diye daha ilk tanışmalarda belli etmişimdir.
Her seferinde her özel gün öncesinde isteyen biri iseniz bence bir sene bu huyunuzu terk edin kim önem veriyor vermiyor anlarsınız. 10 yıllık eşim önem verdiğimi bilmiyor olamaz heralde değil mi ??
7 cihan herkesi bilir özel günde hediye alınıp verildiğini bir kocanın doğum gününde evlilik yıl dönümünde çiçek alinmasj gerektiginj hadi hediyeyi sordu söyledim ekstra çiçek alıp gel onda yok sadece benim söylediklerim yapılıyorsa üstüne bisey akıl edilmiyorsa bu önemsenmek değil ki
Siz de bana fazla polyanna geldiniz kusura bakmayın

Eşiniz bu konuda haklı. Diğer taraftan kaç yıllık eşiniz özel günlere önem verdiginizi biliyor olması lazım. Sevilmediginizi düşündüren başka şeyler de olmalı ki bu bardağı tasirmis diye yorumladım.
Genel olarak söylemeden hiç ama hiç bir şeyin yapılmıyor olması

Bu bana doyurulmamış ama bastırılmış duygular, ihtiyaçları hatırlattı. Temelinde geriye dönük bir eksiklik var gibi geldi. Beklentiyi düşürmek en güzeli sanırım.

Biraz daha açar mısınız ?
Çocukluğunuzda doğum günleriniz kutlandı mı, hediyeler alındı mı? Oralarda bir eksiklik varsa şimdi eşinize aktardığınız yüklediğiniz bir beklenti olabilir gibi geldi.

Genel olarak söylemeden hiç ama hiç bir şeyin yapılmıyor olması

Bunları şimdiye kadar konusmussunuzdur herhalde diye düşünüyorum. Buna rağmen hala aynı ise demek böyle kabul edeceksiniz. Siz soylediginizde gidip almışlar bu da önemli ama siz çocuğunuza bile kırılmışsiniz ve sevilmediginizi düşünüyorsunuz. Ağlayarak,trip atarak,kırılarak, sevilmediginizi düşünerek bir yere varamazsiniz. Bu tepkilerinizin de bir sebebi olmalı.

Back
X