Özürdilemek

meleyi

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
350
12
643
55
Diğer
Söylediğim bir söz üzerine eşim ban çok kızdı bunun üzerine küstü ve yatağını ayırdı.Benimle iki gündür küstü ama ben çok özürdiledim yinede kabul etmedi soğuk davranıyordu.Ben tekrar onu aradım neden öyle söylediğimi mantıklı bir şekilde açıkladım tekrar özürdiledim.Eminim bu mevzu bir kaç güne kadar kapanır; peki bu kadar yalvarmam özürdilemem sizce evliliğimdeki ve eşimin kalbindeki pozisyonumu nasıl etkilemişti.Eskisi kadar değer görür müyüm. Birazda olsun haklı olmak ve haksız gibi özürdilemek o kişiyi nasıl bir pozisyona getirir nasıl etkiler.

kadının çenesinin sınırı olmuyor bazen kım bılır ne dedın de küstü adam hep karşı tarafta hata aramayalım mutlaka hoş olmayan bır sey söylemıssınızdır yoksa erkekler kolay kolay küsüp kırılmaz ayrıca özür dilediğin insan kocan hiç bir şeycik olmaz alışkanlık halıne getırmedıgınız sürece

esinize ne dediniz de yatagini ayiracak duruma geldi?
hic de sevmedigim seydir yatak ayirmak.

Ben de istemem ve sevmem yatak ayırmayı dırdırcı bir insanda değilim eşim alışkın değildir itirazlarıma hiç itiraz etmem ki.Yanlızbana ters olduğu için kabul etmedim hayır demek yerine ona başka birşey söyledim keşke yanlızca hayır deseydim .

ozrunuzun esinizin gozundeki degeri kullandiginiz kelimeye de baglidir.
kullanilan kelime agirsa kendinizi affettirmeniz ve tekrar gozune girmeniz uzun surebilir.
umarim hersey duzelir.

yeni evli misiniz? yatağı ayırması çok büyük bir tepki olmuş..bunu eşiniz ne olursa olsun yapmamalıydı...hatalı olan taraf sizmişsiniz ve özür dilemişsiniz zaten...şimdiden sonrası için aranız tamamen düzeldiğinde eşinize bir daha tartışırsak lütfen yatağını ayırma bunu ben sana yapmam sende bana yapma diye tepkinizi gösterebilirsiniz..
ve özür dileyin ama nasıl desem çok ta böyle abartmayın alışmasın bu duruma..bunu yapan taraf siz olmayın..yıpranırsınız çünkü...sizde tepki gösterebilin eşiniz haksız olduğunda o da özür dileyebilsin sizden...

özür dilemek değer katar insana büyüklüktür bence değer kaybetmezsiniz

erkek milleti değilmi işte ? diyerek başlamak istiyorum yorumuma ..biz kadınlar . Bir özürde yada bir pişmanlık belirtisinde hemen affederiz.
Kıyamayız işin doğrusu...ama erkekler böyle durumları kullanarak adeta egolarını tatmin edercesine , daha çok yalvarana , özürdiyene kadar sürdürürler küslüklerini yada kırgınlıklarını...

Işte bu yüzden fazla yüz vermeye gelmiyor diyoruz ya zaten...

Konu sahibi arkadaşım, hiç dert etme kendine ne söylemiş olursan ol neticede yalvardım pişmanlığımı dile getirdim ve özürdilerdim diyorsun..daha ne yapabilirdinki kendi adına...

Bu özür işini fazla abartma istersen artık..iyice tavan yapmasın bir yerleri..kovaladıkça kaçıyor belliki....kendi haline bırak..konuşursa sende konuşursun....ki nasıl olsa dayanamayıp konuşacak...

özür dilemek değer katar insana büyüklüktür bence değer kaybetmezsiniz

özürdilemek değer katar insana..çok doğru söylemişsin ama herşeyin bir usulü vardır...çok özürdilemek hatta affetmesi için yalvarmak ta, pek değer katmaz insana....sadece karşındakinin kabarmasına sebep olur okadar...

Artık ben yapacağımı yaptım fazlasıyla, akşam gelince eşim benimle konuşana kadar konuşmayacağım onu yatağa ben çağırmayaağım o bana sarılıncaya kadar ben sarılmayacağım (nasıl olsa dayanamaz)bundan sonra ilk adımları o atmalı.:106:

kesinlikle özürdileme artık......çünkü yapılması gerekeni yapmışsın..defalarca özürdilemişsin....

Bırak, gelsin sana kuzu kuzu

siz yeteri kadar özür dilemişsiniz hatalı olduğunuzu kabul etmişsiniz.daha ne yapmanızı bekliyor ki...
kaldı ki siz ona karşı bir kusur işlemişsiniz, o da size karşı hata yapmış.yatak ayırmak ne demek...ne kadar gurur kırıcı.bırakın artık o özür dilesin sizden...
ne kadar kavgalı,dargın,kırgın olsak da aynı yastığa başkoyduğumuzda bütün kırgınlıklar unutulmalı bence....

sen gerekeni fazlasıyla yapmışsın özrünü dilemişsin gerisi ona kalmış artık

siz yapılması gerekeni zaten yapmışsınız hala bunun üzerine küs olmayı sürdürüyorsa bırakın olsun illaki pes edecektir

iyide bi tek siz hatalı değilsiniz
anlattığınız kadar ufak bir mevzuda eşiniz küsüp yatak ayırıyosa vay halinize
üstelik hatanızı anlayıp özür dilemişsiniz bence sizde sessiz kalın bi müddet şimdi hata yapan taraf eşiniz olmaya başladı bekleyin bakalım ne zaman anlayacak hatasını
ve barışıncada bidaha kesinlkle yatak ayırmamasını söleyin ona

Tek tük tartışmalar karı kocalar arasında olabilir.
Her sorunda eşiniz sizden soğuyacaksa zaten günün birinde illa bitecektir bazı şeyler.
Sizi yeterince seviyorsa ve bağlıysa bunlar vız gelir iki tarafada...

Dün akşam yine gelmedi tabi bende isteklerini sorma dışında birşey konuşmadım.Belkide benden teklif veya ısrar bekledi.Dün biraz daha konuşmları yumuşaktı, bu gün biraz biraz konuşmaya başladık kesin bugece gelir.Tabi bunu nasıl yapacak bilmiyorum çünkü oğlum artık alıştı kaç gündür bize sormadan bizden önce bizim yatağa girip yatıyor.bilirim biraz utangaçtır (herkez yatağına) zorder çünkü büyük oğlumla aynı odada kalıyorHala yastığı öbür yatalt a.:82:Görecez bakalım bu gece neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…