Pahalı hediyeler?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
İyi akşamlar hanımlar. Bir süredir birini tanımaya çalışıyorum. Çok ısrar etti görüşmek, birbirimizi tanımak için. Açıkçası hayatımda kimseyi istemiyordum ama azmi beni etkiledi gerçekten.

Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz ama benim şüpheci ve güvensiz kişiliğim yine kendisini gösterdi.

Kendisi son derece varlıklı bir insan, çalışıyor. Ben ise öğrenciyim daha. Okulum seneye bitecek inşallah. Benim bir laptop var, iki sene önce almıştım. Tek kelimeyle külüstür. Yeni bir tane almak için de param yok açıkçası. Okul çıkışında buluştuk birgün, laptop yanımdaydı. Yanında açmam gerekti bir ara ama 10 dakika falan bekledim açılmasını, o derece berbat yani.

O da bir hafta sonra bana yeni bir laptop almış. Böyle son çıkanlardan, gereksiz derecede pahalı bana göre. Ama ben almadım bu hediyeyi, henüz tanıma aşamasında olduğum birinden böyle bir hediye almak istemedim.

Son olayda bana bir çift yakut küpe almış. Ve daha önce maddi değeri yüksek hediyeleri kabul etmeyeceğimi söylemiştim.

Şimdi bu beni iyice rahatsız etti. Eğer birgün evlenirsem her türlü pahalı hediyeyi kabul edebilirim eşimden. Ama bu kadar yeni tanışmışken şüphelenmeye başladım. Sizce benim gözümü boyamaya çalışıyor olabilir mi? Çünkü bu yaşlardaki çoğu kız hayranlık duyuyor böyle şeylere.

O da aşırı tepki verdiğimi düşünüyor. Sana hediye alamayacak mıyım ben napim gidip nereden ne alayım ne bileyim diyor. Sizce tepkim aşırı mı? Beni parasıyla etkilemeye çalışıyor olabilir mi? Eğer öyleyse baştan bitiririm çünkü parasıyla etkilemeye çalışan adamın içi boştur diye düşünüyorum.

bence tepkin çok normal. belki varlıklı olduğundan ucuz hediyeleri bilemiyordur ya da eli gitmiyordur. ama zamanla sen de ona hediye alacaksındır durumunda ortada öğrencisin zaten basit şeyleri alırken çekinebilirsin veya kullanmayabilir. senin zoruna da gidebilir bu durum.
ikinci ihtimal de parasına güvenen biri olabilir. biraz da zorlamış ya seni. bu şekilde olayı bağlarım diyordur kendince. o yüzden bana iki halde de olumlu gelmedi durum.

bence tepkin çok normal. belki varlıklı olduğundan ucuz hediyeleri bilemiyordur ya da eli gitmiyordur. ama zamanla sen de ona hediye alacaksındır durumunda ortada öğrencisin zaten basit şeyleri alırken çekinebilirsin veya kullanmayabilir. senin zoruna da gidebilir bu durum.
ikinci ihtimal de parasına güvenen biri olabilir. biraz da zorlamış ya seni. bu şekilde olayı bağlarım diyordur kendince. o yüzden bana iki halde de olumlu gelmedi durum.
Zaten ben nereden alayım yani falan diyor, bilmiyor sanırım.

Kendi paramı kazanınca bende tüm maaşı hediyelere verirdim kardeşlerime erkek arkadaşıma
Kimisi fiyatına bakmaz gücüm yetiyor nasıl olsa diye ona pahalı gözükmez
Belki oda öyledir

Peşimden yedi yil kostu esim.devamlı hediyeler almak hep birşeyler yapmak isterdi benim icin.evlendik eylulde bir yil oldu.tek bir cicek bile yok artık
Gerçekten mi ya? Gözüm korkuyor cidden evlenince almaz mı hediye falan?

Bu adam ne is yapar boyle pahali hediler felan.
Iliskiniz yeni sanirim ben de rahatsiz olrdum sahsen.hani nisanli ya da evli olunda neyse ama flort asamasinda cok abartili

Bu adam ne is yapar boyle pahali hediler felan.
Iliskiniz yeni sanirim ben de rahatsiz olrdum sahsen.hani nisanli ya da evli olunda neyse ama flort asamasinda cok abartili
Aynen nişanlı olsak yine neyse ama şimdiden çok absürt kaçıyor. Bir de beni böyle paragöz biri olarak görmesini de istemiyorum.

Makine mühendisi normalde şirketleri var.

Bu zenginleri nasıl buluyorsun kız az bize de tüyo versene hehe :D

Back
X