Pahalı hediyeler?

Ego tatmini yapmak istiyor olabilir dediğiniz gibi, benim maddi durumum pek iyi değil belki de bende hayranlık uyandırmak istedi.

tepkin normal. ama parayla etkilemeye çalışmıyor da olabilir. ama sen yine de kabul etme. insanların içini bilemezsin. yarın bi gün ayrılmak istersin, sana harcadığım tüm parayı bana geri ver filan der. zira benim başıma buna benzer bi olay geldi

Ben olsam bende almazdım. Daha adı konulmamış bir iliski sonucta ama laptopu alamamak koyardı bana

zaten yukarıda bir üyeden çiçek parasını istemiş eski sevgilisi

vay be yakut küpe iyiymiş . vuhuuuu. Her şey bir yana bu gün yediğin hurmalar yarın seni tırmalar . Hediyeleri alamdığın çok iyi olmuş . daha tanımıyorsun çünkü adamı . Belki evli seni sadece kullanmak istiyor ? Belki sana takıntılı yanında tutmak için bu kadar pahalı hediyeler alıyor ? Bence sen bu adamı iyisinden stalkla ben hoşlanmadım ya

evli olmadığını biliyorum bizi tanıştıran kişi çok yakınım. ama diğer konularda haklı olabilirsiniz, uyarınızı dikkate alacağım teşekkür ederim.

Sen ona manevi kendi cabanla yaptigin mutevazi maddi degeri cok az olan hediye yap ve ver tepkisi ne olacak oyle bir ölç. Sana yine pahali bir hediye almaya kalkarsa ben bu kadar pahali hediye kabul edemem eger beni mutlu etmek hediye vermek istiyorsan maddi degil manevi degeri yuksek seyler yapmalisin de

Hiç pahalı hediye almadım fikrim yok sevgili iken biri getirse "hadi canım!!! yok artık!!! çüş bu benim mi " falan dermişim gibi geldi şu an

Hep fakir ama gururlu tabiii bir o kadar da sorunlu insanları bulmuştum bekarken

zaten yukarıda bir üyeden çiçek parasını istemiş eski sevgilisi
boş ver sen kimseye güvenme. yani benden para isteyen adamın mesleği gizli polisti bi de. bi yere gittiğimizde hep teklif ediyordum, kendi yediğimi içtiğimi ben veririm diyordum. ısrarla hayır ben ödicem diyordu. bi de zorla dışarı çıkartıyordu, pahalı yerlere götürüyordu. ya diyordum bugün dışarı çıkmak istemyorum. olmaz diyordu ille çıkartıcak. sonra ben istemedim bu adamı. delirdi köpürdü 1000 lira istedi benden yüzsüz verdim ben de ne altta kalıcam. demem o ki, sen güvenme.

Zengin adamlar sokağında mı oturuyorsun ayrıc sana pahalı gelen onun çerez parası olabilir sevgili olsanız hiç takılma derdim ama ne olduğunuz belli değil daha

biri benden bin lira istese veremediğim için evlenirim herhalde. fakirlik derecem o

Zengin adamlar sokağında mı oturuyorsun ayrıc sana pahalı gelen onun çerez parası olabilir sevgili olsanız hiç takılma derdim ama ne olduğunuz belli değil daha
özel bir üniversitede burslu okuyorum ister istemez çevrem oluyor.

evet daha ne olduğumuz belli değil , o yüzden korktum biraz. üstte birkaç üye aldığı çiçeğin bile parasını geri isteyen adamlardan bahsetmiş.

Pahali hediye almış bilmiyorum kullanmaya cekinirdim. sonucta hediye icin verilecek paralar bellidir fazlasi ayıp oluyor sen alamazsin ben aldim der gibi.

e yani ikna etmek için bunlarıda kullanır kim olsa kullanır imkanı var sonuçta.
Ama gelecek düşünüyorsan kabul etmemen daha iyi. İlişkiye başlarsanız güzel bir uyum içinde olduğunuza inamırsanız daha sonra alabilirsiniz tabiki

Gerçekten mi ya? Gözüm korkuyor cidden evlenince almaz mı hediye falan?
Eşim atlamaz alır.. korkmasın gözünüz her erkek farklı.. eşim ailesinden öyle görmüş.. arada sevdiğim çikolatalardan veya tatlılardan gönderir eve.. özel günlerde yanımda yoksa çiçek yollar.. pahalı hediyeler aldığı da olur.. ki önemli olan beni düşünmesi.. çikolata ve baklava kadar hiçbi pahalı hediye mutlu edemedi beni :)))

Merak ettigim bisey var. Senin hemen hemen her konun zengin ve yasi buyuk erkeklerle alakali. Profilinde 95 li oldugun ve universite okudugun yaziyo. Bende universite okuyorum ve cevremde hep benim yasimdaki insanlar oluyo. Sen bu kodamanlari nerden buluyosun yaa? annen falan mi buluyo evlenmen icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…