Pahalı hediyeler?

Bende art niyetten değilde durumu iyi olduğu için pahalı kaliteli şeyler almaya alışkın olduğu için sanada o şekilde hediyeler aldığını düşündüm. Ama bende tanışma aşamasında kabul etmezdim. Nişanlı evli olsam takılmaz kabul ederdim.

Alsin bisey olmaz ayrilinca geri verirsin ben gibi,sonra o gerir ,sonra alisirsuniz bikKmissin evlenmissin

Koç'ta Sabancı'da okuyorsun herhalde, üniversitede mi tanıştınız?

Ah ah hiç böyle hediyeler almadım ne sevgiliyken ne nisanliyken nede evliyken ..... şanslı kizsin tadını çıkar ...sen onu yönlendirebilirsin hediye konusunda

Koç'ta Sabancı'da okuyorsun herhalde, üniversitede mi tanıştınız?
Üniversiteden bir arkadaşım aracılığıyla tanıştık. Daha doğrusu bir iki kere karşılaşmıştık sonra o tanışmak istedi.

Sizi tebrik ederim.
Birçok kişi bu saydıklarınızı sevgililerine göstererek, isteyerek 'zorla' aldırıyorlar.
Doğru olanı yapmışsınız.
Ama hayat standardı yüksek bir insansa, bu tarz hediyeler alması normal diye düşünüyorum.
İlişkiniz ilerlerse ve ciddiyete dönüşürse, o zaman kabul edebilirsiniz.
Ha bu arada sevgiliyken eşimdem, maddi olarak bir akşam yemeğine denk hediyeler aldım hep.
Maddi durumu oldukça iyiyken, hiç düşünüp de özel bir şey almadı.
Ama evlendikten sonra sağolsun, benim özel ve lüks sayılabilecek zevklerime göre hediyeler alır.
Mücevherden aşağısını hediye saymam çünkü.
Yani, şimdi aldı aldı, evlenince almaz diye bir şey yok.

Kodaman mı

Arkadaşım sayesinde tanıştık biz. Annem kodaman sevmez çıtır seviyor

Küpelerin yakut olduğunu nerden anladın ? anlarmısın bakınca taştan filan yoksa adam bak sana yakut küpe aldım diyerek mi verdi ?

Tam olması gereken dengeyi tutturmuş eşiniz, çok şanslısınız

Zaten bu kadar yeniyken bu hediyeler gözümü korkuttu. Evlenince ben de zorla aldırabilirim

Küpelerin yakut olduğunu nerden anladın ? anlarmısın bakınca taştan filan yoksa adam bak sana yakut küpe aldım diyerek mi verdi ?
Kutusundan değerli olduğunu anladım. Kırmızı taş yakut diye biliyordum zaten. Bu çok fazla bir şey, alamam kusura bakma dedim. İmitasyon olsaydı imitasyon pahalı değil zaten derdi sanırım.

Bak bu yakut küpe diye verseydi görgüsüzün teki deyip bırakırdım zaten.

elinde tutmak etkilemek için yapıyordur bence ona normal geliyor demek ki. yaşlarınızı merak ettim söylerseniz :)

ben olaya farklı bir açıdan bakmak istiyorum, o kadar varlıklı birinin ( konuyu okurken bana yaşı büyük ve ticaretle uğraşıyor gibi geldi) genç bir öğrenci kızla ne işi olabilir? ha eğer o da senin yaşlarındaysa ve ailesi varlıklıysa bişey diyemem.

şimdi okudum 28 yaşındaymış. aranızda çok fark yok. o zaman şöyle diyeyşm, henüz tanıma aşamasında böyle pahalı hediyeler alabilen bir insana ben pek güvenmem. ya amacı farklı ve altyapı hazırlığı yapıyor, ya da ultra zengin ki laptop parası bile onun için çerez gibi. bence kabul etmemeye devam et. bu adamı iyi gözlemle. böyleleri paranın her kapıyı açacağını sanır. nedense bana hiç güven vermedi.

Aynı şeyi düşünüyorum. Ben hep orta halli maddi durumu olan insanları hayal etmiştim. Şimdi bu insan ve alıştığı hayat beni korkutuyor, güven vermiyor. Kabuslar görüyorum bazen hatta. Geçen gün ben kaçıyorum onun adamları beni arıyordu falan, uyandığımda bile titriyordum.

Zaten büyük boyutlu güven problemim var, bir de bu durumlar iyice gözümü korkuttu. Teşekkür ederim yorumunuz için.

yBu arada alsın hediye nolcak sende kabul et bende bu zamana kadara kabul etmedim de ne oldu yok hesap ödemeye kalkmalar filan bundan sonra yok arkadaş ödesinler yapsınlar herbişeyi geçen yine bi çocukla buluştum durumu da gayet iyi ben salak ben evet hemen atladım ben kendiminkini ödiyeyim diye yahu adam dan tek bir itiraz bile gelmedi hatta böldü hesapladı bana söyledi gelir gelmez eve engeli bastım yahu kaç aydır peşimdesin bir yemek yiyelim diye yalvardın beni davet ettin bide bana hesap ödet hayır ben öderim de bir nezaketen itiraz et be bundan sonra put gibi oturcam hediye de alsınlar alıcam hatta ben diycem bana şunu al bunu al diye yetti yane artık

Valla onu ben de yapıyorum. Yalandan ödeyeyim falan diyorum

Ödetmeye kalkan biri çıkarsa senin gibi yaparım ama. Kezbanlıksa kezbanlık, ilk buluşmada bir zahmet ödesin. Kadın parazit gibi yapışacak değil ya, o da öder ama ilk buluşma önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…