- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ben bir şey dememiştim :S karıştırdın sanırım bir renk boyamadım sadece bilgi verdim
Kızlar baştan sona okudum konuyu. Kumraldan koyu renkler yani kahvelerde falan etkikisini göstermiyor bu renk. Saçın alt tonu kumral tonlarında olmalı. Dipleri çıkan arkadaşlar ise dipleri son 15-20 dk kala boyamalı yoksa dipler daha çabuk açıldığından renk farkı oluyor.
palettenin altın karemeliyle yine palette 9.0 karıştırmıştım hiç istediğim renk olmadı şimdi palettenin altın karemeliyle kollestonun altın sarısını karıştırıcam siz ce olur mu ki?:79:
saçın kumral tonlarındaysa direk altın karamelle boyayabilirsin,çok güzel bi renk,sen bilirsinde 2 rengi karıştırma bencepalettenin altın karemeliyle yine palette 9.0 karıştırmıştım hiç istediğim renk olmadı şimdi palettenin altın karemeliyle kollestonun altın sarısını karıştırıcam siz ce olur mu ki?:79:
saçlarım koyu kahve açıp palette altın karamele boyasam nasıl olur ya hani açınca turuncu oluyormuş ya onu kapatır mı
cnm geçen biyografisini okumumuştum toprak (selen soyder)arkadaşlar yer gök aşkta ki toprağın saç rengi ne ki ya bilgisi olan var mıııııııııııııı
cnm geçen biyografisini okumumuştum toprak (selen soyder)
saç renginde bakır kızıl yazıodu:89:
Arkadaşlar;azda olsa önlerimde beyazlarım var canımı sıkıyor.saçım zaten kahve.canlı+pırıltılı bir kahve tonuna boyamak istiyorum.Yazada balyaj düşünüyorum.Ne dersiniz?
özlem saçların süper olmuş çok beğendim..ben de daha önce bu renge boyamıştım ama bu kadar güzel tutmamıştı..koyu halini görmüştüm ama açık renk sana daha çok gitmiş..bu renk kumtaşı kızılına da benziyor mu acaba ben şimdi kumtaşı kızılına boyadım bunu boyadığım zamanla aynı tonda oldu rengi 2. boyamamda renk oturunca anlıcam bakalım iki boyanın tonları aynı mı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?