- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Arkadaşalr ben saçlarımı altın karamel ve açık kumral karışımına boyadım çok güsel oldu
şimdi sizlere numaraları verceğim. palette altın karamel 7-554 koleston açık dore kumral8.0 karıştırın mükemmel saç rengi çıkıyo ortaya
denedikten sonra bana teşekkür ediceğinizi biliyorum:))) kuaförden aldım boya numarasını yaptım sonuç mükemmel [/B]
Arkadaşalr ben saçlarımı altın karamel ve açık kumral karışımına boyadım çok güsel oldu
şimdi sizlere numaraları verceğim. palette altın karamel 7-554 koleston açık dore kumral8.0 karıştırın mükemmel saç rengi çıkıyo ortaya
denedikten sonra bana teşekkür ediceğinizi biliyorum:))) kuaförden aldım boya numarasını yaptım sonuç mükemmel [/B]
dün aldım bugün gelecek boyam.akşam boyayacağım.
saçım 12 cm kadar kendi saçım uçlarda boya var. kendi saçım kestane, boya kahveydi ama açıldı baya kızılımsı karamelimsi bişey.
boyayınca görüşlerimi yazarım.
bir daha boyamayacağıma dair kendime sözüm vardı ama, bu renge çok heves ettim bakalımm:86:
canım boyamadan önceki saç rengin neydi?
kendi renginmiydi boyamıydı ?
röfleli saça güzel olurmu peki
altın karamelse düşündüğün cnm ilk boyamanda alttan röflelerin parlar ışıltı şeklinde güzel olur ama ben olsam açık kumrala boyardım daha güzel olur karar senin ama iki renkte güzel olur cnm
benim tercihim palette deluxe açık kumral yada syossun açık kumralıda güzele benziyor ve palette gibi saçıda sertleştirmiyormuş karar senin cnm
cnm asla kapaktaki tam renk olmaz her zaman onun 2 ton koyusu tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?