palette saç boyası ile ilgili yorumlarinizi alabilirmiyim ?

mimozam

K a R m A ş ı K.....
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
411
5
96
İstanbul
arkadaşlar ben schwarzkopf un ürünü olduğu için güvenip palette saç boyası ile saçımı boyadım. ilk etapta çok güzeldi. kapakta gösterilen renk ile aynı renk oldu sonbahar kızılına boyamıştım ben.ama daha sonra verdiği tahribatı bir türlü düzeltemedim.o güçlü,gür ve parlak saçım gitti ,yrine mat incelmiş ve boya ve fön tutmayan saçım kaldı.yorumlarinizi ogrenebilirmiyim ?
 
gecmış olsun umarım yakın zamanda eskı saclarına kavuşursun.uyarın ıcın teşekkur ederım mımozam
 
ay canım hint yağıyla masaj falan yap saçlarına o iyi geliyor çok geçmiş olsun canım....hint yağı ,bepantene ampül,yumurta sarısı,çok az limon bunları karıştır ve saç diplerine masaj yaparak biraz bekle sonra yıka birde kullandığın şampuanın içine bepantene ampül koy hep o şampuanı kullan oda iyi geliyor tatlım öptm seni kocaman umarım en kısa zamanda saçların istediğin gibi olur
 
Bende garnier kullandım ikinci kullanışım ve çok memnunum senin bu bahsettiğin sorunu saçımın rengini ilk açtırdığımda yıkarken yaşadım aman allahım inanamadım sanki biri saçıma bal ve yapıştırıcı karışımı bişeyler dökmüş gibi sinirden bir taraftan ağlayıp bir taraftan saçlarımı resmen yola yola açtım tabi o kuaföre bir dahada gitmedim.Ne katıyorlarsa içine bazı boyalar bu sonucu doğuruyor ama garnierden çok memnun kaldım zaten içeriğinde meyve özlerinin olduğu yazılıydı.
 
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda saçların eski haline döner..

ben eskiden çok boyatıyodum ama son 4 yıldır hiç boyatmadım saçlarım böyle çok gür ve bakımlı görünüyor....
 
sağolun arkadaşlar önerileriniz için. bende birdaha uzunca bir süre boyatmayı düşünmüyorum.umarım en kısa zamanda eski halini alır.sizleri çokk öpüyorum.
 
ben genelde saçımı evde boyamam kuaförde boyatırım en son röfle yaptırdım ve saçlarım berbat oldu üstelik iyi boya diye bana ikikatı fazla para ödetti iyi olsun diye katlandık fakat hayal kırıklığı artık kimseye güven kalmadı.
 
bende palette ile boyadım 15 gün önce saçlarımı şarap kızılı rengine bu şikayetler bende olmadı arkadaşlar 3.haftam hatta ben 2 kutu daha aldım yedeğe koydum korkmadımda değil he napayım ben şimdi
 
Umarım saçınızdaki tahribatlar düzelir kızlar.Ama iyiki burda teşhir ediyosunuz bu markaları.Bizler de bilelim ki ona göre hareket edelim.
 
saç çok önemli elbette!insan ruhen çöküyor saç da bir sorun olunca..
loreal'den şaşmam,bahsettiğiniz markanın iki katı fiyatı ama saç güçleniyor bile boyadan sonra yıpranmanın aksine.üstelik tüketici şikayetlerine de duyarlılar.annemin renk tutmamasıyla ilgi bir sorunu vardı,hemen yeni bir paket boya ve bakım kremi gönderdiler..
 

kişiden kişiye değişir canm bende palette kullanıyorum uzun zamandan beri. dediğin gibi kapaktaki rengin aynısı oluyor ama benim saçımda yıpranma falan olmadı hiç.
 
kişiden kişiye değişir canm bende palette kullanıyorum uzun zamandan beri. dediğin gibi kapaktaki rengin aynısı oluyor ama benim saçımda yıpranma falan olmadı hiç.

Katılıyorum.Ben de Palette kullanıyorum.Üstelik kızıl saç manyağı olduğum için sık sık boyamak zorundayım,kızılın çabuk akmasından dolayı..Ben hiç bir sorun yaşamadım ama belki saç tipi,deride ki hassaslık etkilidir diye düşünüyorum..
Gerçi benim saç diplerim sorunlu ama dediğim gibi ben memnunum:)
 
allah allah kafama takılı şimdi.saçımda dökülmeler ve incelmeler oluyor,bahsedilen boyayıda birkaç kez kullandım.ondan mı oldu acaba?
 
wallahi canm herkesin saç tipine yapısına göre kullanığı boya farklıdır. kolestonda iyi bir marka ama bende onu kullandım benim saçımı keçi gibi sert yaptı. şuan paletteden memnunum. bence kendi saçınıza uygulamadan karar vermeyin. arkadaşın saçına uymadığı için şikayetini belirtmiş ama bu herkeste olcak die bişe yok dimi??
 

bende garnier kullanıyordum ilk defa tavsiye üzerine palette kullandım açık kahve diye aldım ama maalesef koyu bir renk oldu bunun dışında pek bir sorunum olmadı ama siz beni dinleyin garnier den şaşmayın ne akıyor nede zamanla rengi bozuluyor çok memnunum
 
ben palette kullandım renk seçeneği süpper hiç bi markada ondaki kadar güzel kahve tonları yok mesela,harika renkleri var ama benim saçımı yıpratmadı,hatta bi keresinde saçlarım düğüm olmuştu boyarken tarayamadık çok uyduruk oldu diplerine yetmedi alt rengi sarıydı bu tutmaz dediler falan ama yine de çok güzel tuttu boya tarayamadığımız halde,çok memnun kaldım ben
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…