palette saç boyası ile ilgili yorumlarinizi alabilirmiyim ?

alexciğim ya bronz kahve kızıl kahve gibi mi yoksa dore sıcak kahve gibi turuncu kahve mi?yasemin ergen nin saç rengine yakın mı oldu bronz kahve ile?

alexciğim ya bronz kahve kızıl kahve gibi mi yoksa dore sıcak kahve gibi turuncu kahve mi?yasemin ergen nin saç rengine yakın mı oldu bronz kahve ile?

tatlım,

kızıl kahve gibi ama kızılı çok baskın değil.
güzel bir renk.ama bana biraz koyu geldi.
aynı yasemin ergenenin saç rengi gibiyim şu an.
eğer o rengi tutturmak istiyorsan ideal bir renk tavsiye ederim canım.
yerimseniben

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar ben schwarzkopf un ürünü olduğu için güvenip palette ile saçımı boyadım. ilk etapta çok güzeldi. kapakta gösterilen renk ile aynı renk oldu sonbahar kızılına boyamıştım ben.ama daha sonra verdiği tahribatı bir türlü düzeltemedim.o güçlü,gür ve parlak saçım gitti ,yrine mat incelmiş ve boya ve fön tutmayan saçım kaldı.asla kullanmayın.

Bence o birazda saçın cinsine bağlı ben 4 kez kullandım ve çok memnunum ama kızıl saç zaten saçma çok fazla kalmazki ilk etapta.yani bence söyledeigin gibi kötü bir ürün değil aksine loreal den daha iyi bile diyebilirim.en azından renk tutuyor.
ama yinede geçmiş olsun..a.s.

bende palette kullanırım memmunum istediğim rengi saçıma uyguluyorum sonuçları güzel.

ya arkadaşlar bende 3 gün önce saçımı palette altın parıltılı toffee rengini aldım saçıma boyayı sürdüğüm anda bir yanma başladı çokda keskin bir kokusu var zaten neyse yıkadım ama istediğim rendk olmadı dipler ayrı uçlar ayrı duruyo artık renginden geçtim çok kötü dökülüyo o canlı parlak saçlarım gitti yerine fön tutmayan cansız sönük saçlarım geldi çok kötü napıcam yardım edin tekrar boyamak da istemiyorum iyice yıpranıcak diye ben yıllardır koleston yada loreal aldım böyle bişey olmadı çok berbat bi boya sakın kullanmayın derim

arkadaşlar bende 2 kere palettenin azizliğine uğradım ilk denediğim de renk tutmuş gibiydi bi kaç yıkamadan sonra saçlarım mahvoldu bikaç yıl sonra tekrar denedim altın kahve almıştım saçlarım simsiyah oldu bi arkadaşım da saçlarımı niçin siyaha boyadığımı sordu bende istediğim renk tutmadı siyah değil dedim hangi marka dedi söyleyince aynı şey benimde başıma geldi palette kullanma dedi bi dahamı asla....

ay kızlar deli olucam.saçımı boyucam ama palette mi loreal mı kullansam diye düşünüyorum.koleston kulllandım o saçıı yıprattı ve çok döküldü.yine öyle olsn istemiyorum siz hangisini önerirsiniz ya??

ben çok hassas bi cilt yapısına sahibim..yıllardır lorealden başka bi marka kullanamazdım..bi gün koleston kullandım ve saç diplerim resmen kavruldu..sonra kabuk bağladı resmen yara oldu.. o gün bugündür koleston kullanmıyorum..ki koleston çok iyi bi markadır..wella nın sonuçta..
Karamel rengi tam olarak sadece Palette de var ve ben kuföre gitmeye üşendiğim bi gün Palette denemeye karar verdim..Hiç bişey olmadı..tam rengini buldu saçım ve 3 boyamadır dip boyamı Palette ile hallediyorum..saçlarım da gayet sağlıklı..
Demekki herkesin saç ve cilt tipi farklı ürünlere farklı tepkiler gösteriyor..Palette çok kötü bi marka olsaydı inanın ilk ben etkilenirdim..çünkü çok alerjik bi bünyeye sahibim..

palette in kızıl rengini aldım bende 6-88
daha önce kullandınmı canım ya. benim saçlarımın rengi baya açık
güzel bir renk ortaya çıkar umarım
ayrıca palette harika bir marka
saçlarım kalın telli kuru yıpranmış olmasına rağmen hiçbir şikayetim olmadı
palette e devamyerimseniben

Arkadaşlar boyayı alırken kutunun üstündeki renge bakıp tamam bu rengi istiyorum diyerek hemen alıp boyamaya kalkarsanız ne istediğiniz sonucu alırsınız nede saçınızda derman bırakırsınız .Açıkçası şimdi hiç paletteye suç atmayalım.Her doğal saç renginin özellile sylüyorum doğal saç rengi geçiş yapabileceği renkler vardır .Saçınızın geçiş yapabileceği renkleri kataloglardan yada kutunun arkasından inceleyerek bulabilirsiniz her renk sizin saçınıza tutmaz siz tutturmak için uğraştığınız sürece o saç tabiki yıpranır .İlla istiyorsanız çok farklı bir renk önce saçın rengini açtırmak gerekir.Önce bilinçli tüketici olalım...klava:

bende aranıza yeni katıldım. akşam saçlarımı palettenin bronz kahvsiyle boyadım diplerde beyazlarım vardı. yıkayınca beyazların olduğu kısım kutunun üstündeki gibi oldu.fakat alt taraf hiç boyanmamış gibi siyah oldu. sanki üstlere kına yakmış gibi düzeltmek için bunun üstüne ne renk boyamalıyım ki bu kötü durumdan kurtulabileyim lütfen yardım edin.şu an saçım iki renk

bende dün gece boyadım palletteyle istediğim renk oldu ama zaten yıpranmıştı saçlarımmm
boya bnm saçlarımı besliyor herhangi bi sorun olmadı umarım olmazda..

bnce palette iyi bi marka bn nerdeyse bütün boya markalarını kullandım iyi bnce palette adila kardeşim dogru yazmışşın sölediklerne katılıorum.bide selda kardeşim saçının alt kısmı koyu olur zaten üstü açıkoldugu iiçin çünkü aynı sorunu bnde yaşadım ve kuaföre gittim kendim yapammdım çünküüüstler aık olunca altlarda koyu olunca üst rengi deişio ama alt aynı kalıo dedigin gibi bnce sende bi kuaföre başvurrr.

herboya her saça gitmeyebilir..ayrıca saçınızı başka şeylerde yıpratmış olabilir..palette iyi bir markadır ben yıllarca sürekli kızıllarını kullandım hatta paletteden başka kızılda üstüne boya tanımıyorum bile diyebilirim..kızıllar çok akar bilirsiniz ama palettenin akması uzun sürmüyor ve renkler capcanlı parlak kalabiliyor..boya benim saçımı besledi açıkcası dediğim gibi herkezde aynı reaksiyonu göstermeyebilir boyalar..

Ben devamlı koleston kullanırdım kış döneminde fiyatıda cazip gelince palette aldım arkadaşlar ozamandan beri saçlarım inanılmaz derece dökülüyo.en önemliside saç diplerim kabuklandı yani büyük büyük kepek gibi oldular iğrenç görünüyordu 2-3 ay geçmedi ve sirkeli su yağlar derken o kabuklardan kurtuldum.Bir daha kolestondan hariç birşey kullanmam.Şuan saçlarım hala dökülüyo,belki saç dökülmesi başka nedenden de olabilir ama diğer olay boyadan kaynaklandı

palette, garnier, koleston, neva gibi boyaları denedim hiçbirinde sorunla karşılaşmadım ama loreal recital serisininden 3 defa saçımı boyadım boya saçımda durmadı aktı gitti artık lorealle boyamam

loreal recitalmis,amonyaksizmis bana bunlar yaramadi yadaa ben boyayi yapamadim..
koleston alip boyatmistim hemende akmadi sacimda yipranmadi..tamda palette 10min.color almistim..bende boyanin kotu icerigi var diye actim konuyu korktum.genel olarak olumlu seyler duydum cunku..boyatcam bekliyorum..bakalim bu nasil olcak..

arkadaşlar boya kutularının üstünde 48 saat önce alerji testi yapın gibi uyarılar oluyodu hala oluyo mu bilmiyorum :d belki boyalar size dokunmuş olabilir palettede yıllardır aradığım kahverengiyi buldum ama yorumlardan sonra endişelendim biraz çünkü kömür karası cansız iki üçtel saçlarım olsun hiiiçççç istemiyorum ama renkte çok güzel delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…