palette saç boyası ile ilgili yorumlarinizi alabilirmiyim ?

ewet dediğim gibi ben de kullandım saçımı çok güzel tuttu,saçlarım inanılmaz yıpranmış durumdaydı ona rağmen hiç bi sorun yaşamadım

ya bnm de saçlarım yiprandi çk kestirmek zorunda kaldım kuaförde ne koyuyorlarsa acaip dipleri yaktı şimdi palette aldm markasına güvendim loreal da kahve bulamadım hoşuma giden hemde boyamasammı ya acaba deişsem mi yarın

çok geçmiş olsun cnm
ben voila kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır ve çok memnunum saçlarım sürekli parlak ve hacimli
size de tavsiye ederim ben çok memnunum.a.s

palette bence çok güzel ve kalteli bir boya.
kızıl olunca ben 2 haftada bir boyuyorum.
ama saçlarımda hiç yıpranma olmuyor.

Ben çıktığından beri palette kullanıyorum ve çok çok memnunum..Hatta saçlarımın parlaklığını görenler nerde boyattığımı soruyorlar.Üstelik soranlar da kuaförde boyatanlar ve saçları da benim ki parlak değil...:))

Belki arkadaşın saçına yaramamış olabilir ama ben kesinlikle tavsiye ediyorum..:)

kızkardeşim ve annem kullanıyo çok memnunlar amakafamçokkarıştı:uhm:

bence saç tipi ve derisine göre değişken bir durum sözkonusuCADIARZU

geçmiş olsun arkadaşım:teselli:

bende daha dün paletteyle saçımı boyadım.Çok güzel oldu ama inş.dediklerin benim başımada gelmez.

palettenin renkleri çok doğal gösterio saçı. fön çektirmek için gidiyorum bana kendi renginiz mi diye soruyolar. başka boya kullanmam.

evet palette renkleri hem doğal hem de canlı.
akma problemi de çok yok.
benim saçlarım ince telli ama yine hiç bir yıpranma yok.
3 haftada bir boyuyorum kızıl olduğu için ama uçlarını kurutup kırmıyor.

geçmiş olsun ama ben hep paletteyle boyadım saçlarım aynı canlılıkta demek ki saçtan saça değişiyor

Ben 6 aydır Palette kullanıyorum ve çok memnunum.Bana da uzun zamandır kullanan bir arkadaşım tavsiye etmişti.Kızılları bir harika gerçekten.Hem akmıyor, hem de saçı yıpratmıyor.Arkadaşların da dediği gibi herkesin saç tipine göre farklılık gösteriyor demek ki etkisi.Ben ilk defa bir boyadan bu kadar memnun kaldım üstelik saçlarım ince tellidir.

Bu palettenin marifetlerini çok duymaya başladım Uyardığın için Saol Valla Bi ara düşünüyodum Allahtan kalkışmamışım zaten yeterince zayıf dahada kötü yapcakmışız yahu

valla iyi dedin bende yana yana palettenin son bahar kizil rengini ariyordum aydinlatgin tsk canisi

Bende 2 hafta önce saçlarımı palette sonbahar kızılına boyamıştım evde.
Saçımda 4-5 boya vardı altında.İlk rengi çok güzel oldu 1-2 kere yıkadım bir haftada o güzel renkten eser kalmadı.Şimdi iğrenç bir rengi var saçımın.Alakası bile yok o renkle ayrıca acayip sertleşti yaa.
Mail attım HİÇ CEVAP BİLE VERMEDİLERKötü Kazen
klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ SIFIR 000000000klava:
çok sinirliyim çoook

Bende palette sonbahar kızılına boyadım ve çok güzel oldu.tam istediğim tondu.belkide altta 5-6 boya olmasından ;daha sonra baska renge dönmüs olabılırmı? Daha önce kolleston ile boyamıstım ve saçlarımı sertlestirmisti.palette de böyle bir sorun yaşamadım .

bende loreal kullananlardanım gecenlerde ilk defa palette yi denemek için aldım ama kullanmamıştım duruyordu burayı okudugum ii oldu artık gideceği tek yer çöp kutusu olacak.. magdur arkadaşlarım içinde ayrıca üzüldüm, keşke bu tip olaylar yaşanmasa daha kaliteli ürünler cıkarsalar çünkü kozmetik hassas bir konu saglıgımızı tehdit ediyor..

2 kutu boya yetmedi gibi geldi çünkü saçlarım aşırı uzun ve aşırı gürdü 3. kutuyu öbür gün alcam diye sadece yıkadm saçımı ne bakım kremi ne bişey sürdüm ki benm saçlarm milyonlarca kez işlem görüp mahvoldu saçlarım sabah kalktığımda mükemmeldi sanki saç bakımı yaptırmışım gibi yumuşacıktı oysa saçıma saç kremi bile sürmemiştim inanamadım süper memnun kaldım palette'ten:):):)

tatlım,
memnuniyet kişiden kişye değişir.
bu forumda palettteden çok memnun olanlar da var.
denemeden sana iyi gelip gelmeyeceğini bilemezsin.
ben yıllardır kullanıyorum.çok memnunum.hem de çok hassas ve problemli bir cildim ve saçım olmasına rağmen palette bana mükemmel geliyor.
geçenlerde bir hata yapıp kolestonla boyadım sonra da iyi olmadı diye loreal ile ,saçlarım kazık gibi oldu ve dökülmeye başladı.hala da feci
dökülüyor.
biraz uzattım ama,bu işler kişiden kişiye değişir ki palette de schwarzkoph gibi saç konusunda uzman bir alman boya firması.a.s.
şimdi yine palette aldım bronz kahve.
bildiğimden şaşmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…