wallahi canm herkesin saç tipine yapısına göre kullanığı boya farklıdır. kolestonda iyi bir marka ama bende onu kullandım benim saçımı keçi gibi sert yaptı. şuan paletteden memnunum. bence kendi saçınıza uygulamadan karar vermeyin. arkadaşın saçına uymadığı için şikayetini belirtmiş ama bu herkeste olcak die bişe yok dimi??
arkadaşlar ben schwarzkopf un ürünü olduğu için güvenip palette ile saçımı boyadım. ilk etapta çok güzeldi. kapakta gösterilen renk ile aynı renk oldu sonbahar kızılına boyamıştım ben.ama daha sonra verdiği tahribatı bir türlü düzeltemedim.o güçlü,gür ve parlak saçım gitti ,yrine mat incelmiş ve boya ve fön tutmayan saçım kaldı.asla kullanmayın.
bende loreal kullananlardanım gecenlerde ilk defa palette yi denemek için aldım ama kullanmamıştım duruyordu burayı okudugum ii oldu artık gideceği tek yer çöp kutusu olacak.. magdur arkadaşlarım içinde ayrıca üzüldüm, keşke bu tip olaylar yaşanmasa daha kaliteli ürünler cıkarsalar çünkü kozmetik hassas bir konu saglıgımızı tehdit ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?