palette saç boyası ile ilgili yorumlarinizi alabilirmiyim ?

canım geçmiş olsun araştırdığım kadarıyla boya temiz saça yapılmazmış saçlar yanabilirmiş ayrica temiz olmayan saçta saç derisi kendisini bu tabaka ile korurmuş acaba sen saçlarını yıkayıp mı boyadın da böyle oldu ki? İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur saçların. Ben de palette radiance la boyadım bir sorunla karşılaşmadım gerçi boyanın keskin kokusu başımı döndürdü açıklamalarında baş dönmesi yaşarsanız kullanmayın diyordu ama bendeki psikolojikti herhalde :)

Ne alakası var ya palette almayın sakın falan yanlış sözler ..Dediğin gibi olsa üretimi durdurulurdu.Ben yıllardır paletteyle boyarım saçlarımı çok da memnunum çok sağlıklı saçlarım çok da çabuk uzuyo.

palette'den bende memnun kalmadım..
ateş kızılı kullandım ama bir iki yıkamada renk attı kızıl kahve bişey oldu aradaki beyazlarda turuncu gibi kaldı, kolleston biraz tuzlu ama verdiğim paraya değiyor..
özellikle aşk alevi2ni tavsiye ederim zemuszemus

Palette kötü bi boya değil ya ben çok kullandım, yakın bir arkadaşımın da tek değişmez markasıdır yıllardır. Saç yapısı da önemli tabii. Amonyaksız olmadığı sürece bütün boyalar saçınızı doğal (boyasız) haline göre az da olsa yıpratır. Bu kaçınılmazdır. Saçlarınızın en iyi halini istiyorsanız boyamayacaksınız, yok eğer renk değişikliği istiyorsanız biraz olsun yıpranmaya katlanacaksınız..
Ne yazıkki ben de ikinci seçeneği seçip zararı kremlerle bakımlarla azaltmaya çalışanlardanım.
Herşeyin bir bedeli var :)

Kesinlikle katılıyorum.en sağlıklı en yakışan saç doğal saçınız doğal renginizdir. Ne var ki beyazlar olunca insan mecburen boyuyor. E boyayınca da değişiklik merak derken farklı arayışlarımız sonucunda, olan saçlarımıza oluyor.Paletteyi ilk defa son boyamamda kullandım. Herkesten çok memnun olduklarını duyunca denemeye karar verdim. Şu ana kadar bir problem de yaşamadım. Umarım böyle devam eder.

palettenın delüx serisinin saçı açma yani yıpratma özelliği war ama diğer serilerin yok arkadaslar buna dıkkat edin bence fazla tutarsanız çok yıpranabilir..

ben de sitede yeniyim
palette ile ilgili kötü yorumlar da var ama çok güzel yorumlar da var ben 2 aydır loreal ile boyuyorum hatta geçen gün amonyaksız olan ile boyadım boyanın rengi iyi tutuyor ancak 28 yıkama diyor üstünde bu sebepten başka markaya dönebilirim ama kesinlikle wella değil çünkü eski yıllarda vella ile boyamıştım kumral boyası bile siyah çıkmıştı, diğerlerini düşünemiyorum bile nasıl çıkar...voila yı da düşünmem çünkü kullanıcısı çok değil renkler tam katalogtaki gibi çıkmayabilir yani boya değişikliğine gideceksem sadece palatteye geçebilirim... bitkisel boyaların ya da organik boyaların daha kaliteli olduğuna dair bir kanıt olmadığına göre herkes memnun kaldığı saç derisinin kabul ettiği boyaya devam etsin bence... 48 saat testi de doğru yapılması gerekli ben her seferinde yapıyorum içim rahat kullanıyorum boyayı...

slm kızlar.. saçımı pallete sıcak çikolata rengine boyadım gayet güzel oldu kutudaki renkle aynı oldu ve saçlarımda hiç yıpranma yada tahribat olmadı bence saçtan saça değişiyor bu gibi durumlar

Arkadaşlar ben de Palette kullanıyorum son bir yıldır. Çok memnunum. Saçlarım yumuşacık ve ilk boyadığımda acayip parlak görünüyor ve kutudaki rengin aynısını veriyor. Koleston kullanmıştım bundan önce ve saçlarımı kupkuru , kazık gibi yapmıştı. Dolaşık dolaşık geziyordum ortalarda. Şimdi bu kadar memnun olmama rağmen, aklıma takılan bir şey var benim.. Bu forumda okudum yine, Palette saçın uzamasını önlüyen maddeler içeriyormuş? Bu konuda bir fikriniz var mı? Ne kadar doğru sizce?

ben saçlarımı 4 senedir palette altın kahve ile boyuyorum hiç zararı olmadı gayet parlak duruyor ve gayet normal uzuyor. yalnız boyayla alakası var mı bilmiyorum ama saçlarım çok dökülyor:18:

Bende saç diplerimde yanma ve aşırı kaşınma yaptı.6 ay aradan sonra tekrar denedim aynı şeyler tekrar olunca
bir dahada boyamadım.Saç rengi çok güzel tutuyor ama saçıda mahvediyor

sLm ..ben saçlarımı ilk defa palettenin deluxe sersinden sonbahar kızılına boyamak istiyorum .. ama paletteyle koleston arasında kaLıyrm .hangisi daha kaliteli acaba ? bnm saçlarım Siyah değil ama koyu bir renk ve okadarda gür değil.. Yardımcı olursanız sewinirim.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…