pamuk civcivimin kesesini gördüm

saoll canımm çok tsk ederim sen nezaman gorucen[/QUOT

bende 9 gün sonra gidicem inşallah bende bebeğimi görürüm

inşallah canım sende görürsün benim eşim çok komikti ultrasyon resmini aldı hani nerde bebk dedi doktora doktorda ordaki siyah nokta gibi görünen demişti doktorla baya gülmüştük eee adam kaç sene sonra bebiş görüyo ultrasyonda anlamadı tabi rabbim bu duyguyu inşallah herkese yaşatır sende 9 gün sonra minik prens veya prensesini görürsün annesi inşallah:nazar::Saruboceq:

:Saruboceq:amiiiiiiiiiin inşallah çok tedirginim çünkü değerim küçük başlamıştı sonra ikiye katladı ama doktor dış gebelik olabilir dedi

canım diğer yerede yazdım benım doktorum 5.haftamda ikiz oldugunu söyledi 7.haftamdada kalp atıslarını duymustuk hayırlısı olsun

nazcığım ebrik ederim canım allah senin yüzünü güldürdü darısı bizlere canım kendine iyi bak bebeğinle birlikte opuyorumnanaktan

nazcım gonlunu ferah tut canım benım bebegın senınle hıcbırseye takılma kendı dr una gıdınce acık acık sorarsın kafandakı tum soru ısaretlerını.kardelencım allahım hayırlısıyla sana da bebeğinı gormeyı nasip etsin saglıcakla kucagınıza alın

amiinn canım inşalllah...naz okuduklarıma göre seninn çogul gebelik dimi..RABBıM inaşşşalah kucagınada almayı nasip eder..

naz cım,

ite tüm bu sebeplerden dolayı doktorlar testten 2 hafta sonrasına çağırıyorlar, yok kese küçük, yok içinde yolk sac var / yok ... vs.. vss... ben senden iki bekliyordum, bence biraz bekle ayın 25 inde aaa bir kese daha var burda olabilir, birçok arkadaşın sonradan süpriz oldu böyle. ama önemli olan sağlık olsun tek çift ne farkeder ??! kalp atışını da duyacaksın inşallah, hem doktorlara aklına ne gelirse sor, şimdiden bir kağıt kalem al aklındakileri not et, orada ekrana bakarken ya da doktor muayene odasında heyecandan herşeyi unutoyr insan.

evet canım haklısın sorucagım herseyı unutuyorum ben ılla ıkız olsun demıyorum zaten tek olsun saglıklı olsun kendı doktoruma gıtmedım zaten o 25 ınde cagırdı bakalım kese cok mınıktı ama normal sanırım oyle olması herhalde

evet normal güzelim, benim 6. haftada bakmislardi, simdi sen deyince gittim eski ultrason fotolarima baktim ustunde yaziyor, 9 mm diye, yani normal demek ki..ayrıca rahimin yukarısında olması da ayrıca güzel bir haber rahim ağzına yakın olan ikiz bebeğin birini kaybettim ben, diğeri yukarıda tutunmuş gayet i,yi demişti doktor..ben ayın 22 si sabahı oradayım, eger sen de o gün gitmiş olsan tanışırdık, başka zamana inşallah.

doktorda bana en fazla 3 4 mm dedi ayy ne guzel olurduyaaa ıhsallah bırgun karsılasırız sen hangı doktora gıdıyordun ya bende aslında sureklı oraya gıtmek ıstıyorum ama muayene ucretı bıraz pahalı geldı bana doktorumdan çok memnunum asslında

ben meadamerikana gidiyodum tüp transferinden evvel, ama benim dosyayı amerikan nişantaşında açmışlar , o dosya zırt pırt öbür tarafa yollanamıyor diye, bilgilerimde karışıklık olmasın diye mecburen nişantaşına devam ediyorum, elbette çok pahalı şekerim, buna cüzdan mı dayanır.. ama ne yapalım evlat uğruna dişimizi sıkıyoruz:))) ben cem ayhan a gidiyorum, sen de cengiz beye galiba di mi??bu arada söölemeyi unuttum, kese içi bebek uzunluğuna ise 4,7 mm yazmışlar, yani esas önemli olan o, doktor da sana en fazla 3-4 mm demiş sen benden 1 hafta erken gitmişsin demek ki ondan. yani normal herşey canını sıkmaaa

evet canım cengız beye gıdıyorum şuan tatılde doktorum dogumudamı orda yapıcaksın ne kadar acaba dogum orda benım kese içi boşdu çok heyecanlıyım ıhsllah 25 ınde gorurum cıvcıvımı

doğum orda çok pahalı, bilemiyorum bakacağız ekonomik bütçemize, ama kadıkoy şifa çok iyi bir doğum hastanesi diye duydum, benim kardeşlerim ve kuzenlerim de orda doğdular. doktorum da orayı destekliyor, orada sezeryan doğumu 5000 lira civarında imiş. normal yapsan daha da ucuz. bir de medipol hastanesine iyi ve de ekonomik diyorlar. bileiyorum kafam çok karışık benim şu an , biraz daha bekleyeceğim

Back
X