pamuk civcivimin kesesini gördüm

nasıl yanii sen bizim angel değilmisin?
dr yasak falan demedi bize.. Dur bakım bizim angele b ulum ben

ben daha gıtmedım kendı doktoruma ama korkuyorum 4 sene bekledım onu 9 ayda olmayı versın napalım eşimde korkuyor

oyyy oyyy cok zor işimiz cookkkaydirigubbakcemile4bı tarafta kocalarımız bı tarafta bebekler allah bıze kolaylık versin.dedigin gibi o riski bende goze alamam sanırım olursa o kadar hasretten sonra

canım gözün aydın bitanem kız sen nerelerdesin kaç gündür yoktun forumda ohhh yeni anne adyımız kendini gezmelere verdi nazcığım merak etme bebişin sağlıklı yerde yukarıda aşşağıda olması bence farketmez eğer kötü bi durum olsaydı biliyosun doktorlar söylüyo maşallah benimde şimdi baktım kaç milim olduğu yazmıyo 7 falan yazıyo anlamadım neyse benim doktorum bana 2 hafta sonraya gün verdi belki dedi ikiz olabilir hemen gözükmez dedi ama benim için ikiz tek farketmez yeterki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler canım arkadaşım oyyyy oyyyyy dünyadaki en büyük mucize bence

bende sonra korktum :) ama güzeldi :kedi:

canım arkadaşım senin soruna gelince bizim doktor kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasak dedi ama sen yinede dikkatli ol canım olsun nazında dediği gibi biz bu mucizelerimize zor kavuştuk 9 ayda sabretsin babaları ne yapalım zaten şunun şurasında ne kaldı bizimki için 35 hafta hemen geçerkaydirigubbakcemile3:kedi:

canım gözün aydın bitanem kız sen nerelerdesin kaç gündür yoktun forumda ohhh yeni anne adyımız kendini gezmelere verdi nazcığım merak etme bebişin sağlıklı yerde yukarıda aşşağıda olması bence farketmez eğer kötü bi durum olsaydı biliyosun doktorlar söylüyo maşallah benimde şimdi baktım kaç milim olduğu yazmıyo 7 falan yazıyo anlamadım neyse benim doktorum bana 2 hafta sonraya gün verdi belki dedi ikiz olabilir hemen gözükmez dedi ama benim için ikiz tek farketmez yeterki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler canım arkadaşım oyyyy oyyyyy dünyadaki en büyük mucize bence

saol canım balıkesırdeydım dun aksam geldim
evet canım saglıklı olsunda tekede razıyım benım kesem çok ustte senınkıde oylemı bıde cok mınık

yok canım benimki ortalarda falan ben pek anlamam ama doktorum maşallah dedi sağlıklı dedi birde şu kalp atışlarını bi duyabilsem o zamn bir ohhh çekeceğim rabbimin bize verdiği mucize onlar canım değerlerini çok iyi bilmemiz gerek valla şu 8 ayı nasıl geçireceğim bakalım herşeyin ince tarafını düşünüyorum ya bişey olurmu diye birde benim doktorum bana rabbim kısmet ederse sezeryan dedi tüp bebkler hep genelde sezeryan oluyomuş canım balığı haftada bir kere yiyecekmişsin asitli içeceklerden kahveden uzak dur bunun dışında normal hayatına geri dön dedi birde fazla ekmek yeme dedi normal yemeğini ye dedi sık sık az az bitanem ok

benımkı nıye ustte acabaya sen kac haftalıkken gordun canım benımkı bugun 5hafta 1 gunluk karından baktı kendı doktorum daha 25 ınde cagırdı

saol canımmmm sen ne zaman gıdıceksın

ben ayın 27sinde gideceğim kalp atışları için birde canım sende mide bulantısı olmaya başladımı bende şükürler olsun öyle çok yok sanki sabahları uyandığımda az bişekilde hissediyom o da 3 dakika o kadar

benımde ara ara oluyor canım ama cok halsızım dun gece çok usudum ya resmen tıtredım acaba neden oluyor

canım o üşüme olayı bendede var bilmiyorum çorapsız gezmiyorum bidefa pikeyi falan kaldırdık zaten oda yok nerdeyse yorganın üstüne battaniyede örteceğim sorma canım bnde kansızlıkta yok ama dayımın eşinden biliyorum o hamile olduğunu bilmeden yanıma gelmişti hemde yaz günü üstünde hırka vardı ne oldu kız demiştim ona kış ayındaymış gibi hırkalar falan oda çok üşüyorum demişti bana gününün geçtiğini falan hamile olduğunu öğrenmişti demekki genelde oluyo hamilelikte canım üşüme ne yapalım bizde kalın giyiniriz hallolurkaydirigubbakcemile3

bende dun aksam battanıye orttum resmen tıtredım yaa
şimdi baktım normalmıs ayyy kıyafet almak ıcın sabırsızlanıyorumyaa ogunlerı gorucezmı

bende dun aksam battanıye orttum resmen tıtredım yaa
şimdi baktım normalmıs ayyy kıyafet almak ıcın sabırsızlanıyorumyaa ogunlerı gorucezmı

:nazar:inşallah canım benim inşallah görürüz rabbim nasip eğler inşallah

Back
X